18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Lyngby Boldklub – OB: Odds og optakt den 20. maj 2021

Foto: Bildbyrån
Foto:Bildbyrån

Lyngby Boldklub og OB mødes torsdag aften på Lyngby Stadion. Hjemmeholdet kæmpede hårdt for at undgå nedrykning, men de kan ikke længere undgå en degradering, og de er endda i fare for at ende på sidstepladsen. Fynboerne håber på at nå helt til tops i nedrykningsspillet, men det ser meget svært ud. Hvem af de to kan bedst motivere sig til denne duel? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Lyngby Boldklub – OB. Der er kampstart torsdag d. 20. maj 2021 kl. 18:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TILLyngby Boldklub – OB: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Michael Tykgaard
Stadion: Lyngby Stadion, Lyngby
Vejret: 12° og frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 2. juni 2021 11:44.


Optakt til Lyngby Boldklub – OB: Skader, karantæner og startopstillinger

Sikke de sprællede, Lyngby Boldklub. En flot stime med sejre og imponerende spil fik alle de øvrige hold i nedrykningsspillet til at frygte Lyngby Boldklub. Men pludselig gik luften ud af dem, og de er nu på fem nederlag på stribe og kan ikke længere nå at redde sig. De må igen en tur i 1. division, og spørgsmålet er bare, om de slutter næstsidst eller sidst i tabellen, for AC Horsens knokler stadig på og samler point sammen. 

For Lyngby Boldklub ser det mere ud til, de resterende kampe skal bruges til at se truppen til den kommende sæson an, og førstemålmand Thomas Mikkelsen, som forlader klubben til sommer, blev degraderet i samme sekund, nedrykningen var en realitet. Det er nu Frederik Schram med en fortid som ungdomsspiller i OB, der vogter målet for Lyngby Boldklub. Og det giver jo god mening at fyre op under de spillere, der skal være en del af projektet efter sommerferien, men det kan selvfølgelig også koste point i de sidste kampe. 

OB har ikke roteret på samme vis, og det er nok blandt andet, fordi de har været en del ramt af skader, som har begrænset mulighederne for rotation. Som det allervigtigste fik fynboerne sparket sig fri af nedrykningsspøgelset med vel tæt på nedrykningsspillets mest helstøbte indsats, da de i det omvendte opgør besejrede Lyngby Boldklub 2-0 i Odense. En effektiv første halvleg førte til de to scoringer, og i anden halvleg forsvarede fynboerne sejren hjem og sikrede dermed endnu en sæson. Nok temmelig vigtigt for den fungerende midlertidige træner med den permanente sportschef-kasket, Michael Hemmingsen.  

Holdet har i ugens løb lavet en aftale for den kommende sæson med en ny træner, svenske Andreas Alm, og mon ikke det kan motivere spillerne til at vise sig frem fra deres bedste side? Formentlig er det igen unge Hans Christian Bernat, der vogter målet for fynboerne, som han gjorde det i anden halvleg i Vejle, da andenkeeper Mandé Sayouba, som jo afløser den skadede Oliver Christensen, måtte udgå med en skade. Den 20-årige keeper holdt buret rent i anden halvleg, og så fortjener han chancen fra start denne gang. OB kan stadig håbe på at kravle helt til tops i nedrykningsspillet, men det kræver sejre i de sidste to kampe, og med opgør mod de to allerede nedrykkede mandskaber bør det heller ikke være umuligt for OB. Men det er ikke sikkert, det er nok for dem til at kravle forbi AaB og Sønderjyske. 

Lyngby Boldklub:

 • Adam Sørensen (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Brian Hamalainen (Back, Fast) – Skadet
 • Filip Panjeskovic (Back, Reserve) – Tvivlsom
 • Frederik Gytkjær (Angreb, Fast) – Skadet
 • Emil Nielsen (Angreb, Fast) – Tvivlsom
 • Justin Shaibu Angreb, Reserve) – Tvivlsom

OB:

 • Oliver Christensen (Mål, Fast) – Tvivlsom
 • Kasper Larsen (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Ryan Johnson Laursen (Back, Fast) – Skadet
 • Janus Drachmann (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Troels Kløve (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Mads Frøkjær-Jensen (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Mart Lieder (Angreb, Reserve) – Tvivlsom

Lyngby Boldklub forventet startopstilling: Schram; Jørgensen, Enghardt, Tshiembe, Crone; Hebo, Rømer, Kornvig; Kaastrup, Jakobsen, Warming.

OB forventet startopstilling: Bernat; Østrøm, Tverskov, Andersen, Skjelvik; Okosun, Thomasen, Thrandarson; Jebali, Kadrii, Fenger.


Odds på Lyngby Boldklub – OB

De fynske gæster er forholdsvis klare favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Målene rasler ind i Lyngby Boldklubs kampe

5 nederlag på stribe er det blevet til for Lyngby Boldklub, og de har selv bare scoret i ét af dem. Der har alligevel været mål nok, for i de 5 kampe er der i alt faldet 16 mål – altså mere end 3 scoringer i snit. I samtlige 30 kampe i sæsonen har Lyngby Boldklub været involveret i 92 scoringer og dermed en anelse mere end 3 mål pr. kamp. 

Helt så festligt spiller klaveret ikke i Ådalen. OB har i alt budt på 72 scoringer i deres 30 kampe, og det giver et snit på 2,4 mål. De seneste 5 kampe har dog givet 14 scoringer og altså et snit på 2,8 mål. I 4 af deres seneste 8 kampe er begge hold kommet på tavlen. 

I de indbyrdes opgør er 3 af de seneste 6 møder på Lyngby Stadion endt uafgjort, mens OB har hentet 2 sejre og hjemmeholdet blot vundet 1. I de 6 kampe er der scoret 23 mål, og altså mere end 3,8 mål i snit. Det er en kamp, der ikke har helt samme intense betydning, som de to tidligere møder i foråret, som begge er spillet i Odense. Lyngby Boldklub vandt den første 1-0 og OB den anden 2-0. Her tror anbefalingen dog på mål, og vi tror på mindst 3 af slagsen. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,70
Over 2,5 mål
Besøg Bet365 *


Lyngby Boldklub – OB: Statistik, topscorer og H2H

 • Lyngby Boldklub er på 5. pladsen i nedrykningsspillet og er allerede dømt til nedrykning med 25 point efter 30 kampe. 

 • Tallene for Lyngby Boldklub er 6-7-17 med en måldifference på 33:59.

 • Gæsterne fra OB er på 3. pladsen med 4 point op til nummer 1. De har 37 point for 30 kampe. 

 • Den fynske statistik lyder på 9-10-11 og scoren 34:38.

 • Mathias Hebo og Emil Nielsen deler pladsen som Lyngby Boldklubs topscorere med hver 5 sæsonmål.

 • Hos OB er Issam Jebali topscorer med 8 pletskud.


Expected Goals: Lyngby Boldklub – OB – de seneste tre kampe

Lyngby BoldklubResultatxGOBResultatxG
Sønderjyske – Lyngby Boldklub(2-0)1,21 – 2,32Vejle Boldklub – OB(2-2)0,98 – 2,98
Lyngby Boldklub – AC Horsens(3-4)1,42 – 1,28OB – AaB(1-0)1,96 – 1,06
AaB – Lyngby Boldklub(4-0)2,88 – 0,35SønderjyskE – OB(2-0)1,24 – 0,97
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar