18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Lyngby Boldklub – AC Horsens: Odds og optakt den 9. maj 2021

Foto: Bildbyrån

Der er bundkamp, når Lyngby Boldklub søndag eftermiddag tager mod AC Horsens. Gæsterne er endegyldigt rykket ned, og for hjemmeholdet ser det også skidt ud efter tre nederlag på stribe. Lyngby Boldklub må med afstand have den bedste motivation, men AC Horsens bider stadig fra sig. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Lyngby Boldklub – AC Horsens. Der er kampstart søndag d. 9. maj 2021 kl. 14:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Lyngby Boldklub – AC Horsens: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jakob Kehlet
Stadion: Lyngby Stadion, Lyngby
Vejret: 18° med let til frisk vind og udsigt til sol

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Lyngby
AC Horsens
Odds are subject to change. Last updated 9. maj 2021 13:59.


Optakt til Lyngby Boldklub – AC Horsens: Skader, karantæner og startopstillinger

Fra 1. marts og ni kampe frem havde Lyngby Boldklub en flot statistik, som viste fem sejre og to uafgjorte og altså bare to nederlag. De var sprudlende, offensive og skarpe foran mål. De var en frygtet modstander, og i nedrykningsspillet kiggede klubber som AaB, SønderjyskE og OB sig nervøst over skulderen i fare for at blive hentet af de genfødte Lyngby-folk. Men alt det er overstået nu. 

De seneste tre kampe har givet tre nederlag, og der er nu otte point op til redning med fire kampe tilbage at spille. Det ser meget svært ud, men hvis håbet skal leve videre en anelse længere, skal de hente en sejr mod AC Horsens søndag. I hvert fald skal de have sat en prop i den eksponentielt voksende størrelse af deres seneste tre nederlag, som har været på 1-0, 2-0 og 4-0. 

AC Horsens har skudt brystet frem og spiller for fremtiden. De er rykket ned, men alligevel giver de alle hård kamp, og i de seneste fem kampe er det bare blevet til to nederlag, mens de har slået AaB og SønderjyskE – sidstnævnte endda på udebane efter at have været nede 2-0 ved pausen. Det vidner om karakter og vilje, og dét kan træner Jens Berthel Askou glæde sig over, for det er brugbare egenskaber, når de næste sæson nede i 1. division skal forsøge at sikre sig en direkte returbillet til Danmarks bedste fodboldrække. De skal virkelig vise robusthed her, for seneste kamp var de foran 3-0 med 25 minutter tilbage mod Vejle Boldklub, men et hattrick af German Onugkha sørgede for, at der stod 3-3 på tavlen ved kampens slutfløjt. Den har nok gjort ondt på De Gule. 

Lyngby Boldklub:

 • Brian Hamalainen (Back, Fast) – Skadet
 • Adam Sørensen (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
 • Filip Panjeskovic (Back, Reserve) – Skadet
 • Frederik Gytkjær (Angreb, Fast) – Skadet

AC Horsens:

 • Magnus Risgaard Jensen (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
 • Jonas Thorsen (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Jannik Pohl (Angreb, Fast) – Skadet

Lyngby Boldklub forventet startopstilling: Mikkelsen; Fosgaard, Enghardt, Tshiembe, Crone; Hebo, Rømer, Kornvig; Nielsen, Torp, Warming.

AC Horsens forventet startopstilling: Delac; Ludwig, Kiilerich, Reese; Buus, Jacobsen, Gemmer, Hansson, Dyhr; Prip, Qamili.


Odds på Lyngby Boldklub – AC Horsens

Oddsene peger på Lyngby Boldklub som favorit i denne kamp. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 9. maj 2021 13:59.


Odds-forslag: Lyngby Boldklub spræller endnu, men kan de holde tæt?

De seneste tre kampe har Lyngby Boldklub ikke fået scoret. Forud for det var gået 10 kampe, hvor de scorede i de syv, og deres seneste mål scorede de 18. april på udebane mod netop søndagens modstander, AC Horsens, og dem plejer de at score mod. I 11 af de seneste 13 indbyrdes opgør har begge hold været på tavlen, og med betingelserne for Lyngby Boldklub helt skarpt tegnet op, hvor de har brug for en sejr, vil de jagte mål fra kampens begyndelse. 

AC Horsens har selv scoret i syv af deres seneste ni kampe, og syv af de seneste 10 har givet mål til begge hold. Der er saft, kraft og kampgejst i AC Horsens på trods af den definitive nedrykning, og de trives ganske fint med at gæste Lyngby Boldklub, hvor de i de seneste fem besøg kun har tabt en enkelt og spillet tre uafgjort. Anbefalingen til kampen er at begge hold scorer. Det var gået hjem i deres syv seneste indbyrdes møder ude og hjemme. Vi håber på alle gode gange otte. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,75
Begge hold scorer
Besøg Bwin *


Lyngby Boldklub – AC Horsens: Statistik, topscorer og H2H

 • Lyngby Boldklub er nummer 5 i nedrykningsspillet med 25 point efter 28 kampe. Der er lige nu 8 point op til nærmeste hold i sikkerhed. 

 • Statistikken for Lyngby Boldklub er på 6-7-15 og målscoren 30:53. 

 • Som bundprop og sidst i nedrykningsspillet er AC Horsens allerede rykket ned. De har 20 point for 28 kampe og 13 point op til redning med 4 kampe tilbage.

 • AC Horsens er noteret for følgende statistik: 4-8-16 og scoren 24:49.

 • Hos Lyngby Boldklub deles topscorerværdigheden af Emil Nielsen og Mathias Hebo med hver 5 pletskud. 

 • Louka Prip er topscorer hos AC Horsens med 6 mål.


Expected Goals: Lyngby Boldklub – AC Horsens – de seneste tre kampe

Lyngby BoldklubResultatxGAC HorsensResultatxG
AaB – Lyngby Boldklub(4-0)2,88 – 0,35AC Horsens – Vejle Boldklub(3-3)1,95 – 2,28
OB – Lyngby Boldklub(2-0)1,04 – 0,63AC Horsens – AaB(1-0)1,07 – 1,09
Lyngby Boldklub – SønderjyskE(0-1)1,08 – 0,40Vejle Boldklub – AC Horsens(3-0)1,86 – 0,11
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar