18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lyngby BK – Silkeborg IF: Odds og optakt den 17. juli 2022

Silkeborg IF og Helenius åbner Superligaen på det charmerende stadion i Lyngby med de forrygende stadionpølser. Foto: Bildbyrån

Lyngby BK indhentede og overhalede konkurrenterne til slut og sikrede oprykning. Derfor er vi klar til Superligabold på Lyngby Stadion igen. Første gæst er sidste sæsons store positive overraskelse i form af Kent Nielsens bronzevindere fra Silkeborg IF. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Lyngby BK – Silkeborg IF. Der er kampstart søndag d. 17. juli 2022 kl. 14:00. Se kampen på Canal9 eller på Discovery+. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Lyngby BK – Silkeborg IF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mikkel Redder
Stadion: Lyngby Stadion, Lyngby
Vejret: 21° og let vind

Optakt til Lyngby BK – Silkeborg IF: Skader, karantæner og startopstillinger

De kongeblå kommer med en trup, der er en herlig blanding af effektiv professionalisme med erfaring som for eksempel anfører Marcel Rømer, de defensive gutter Bjelland og Hamalainen. De har unge folk til alle kæder i form af backen Adam Sørensen, midtbanens Ngabo og sønderjyden Dalügge, som de fik fra Esbjergs melt-down. Samtidig har de hentet 1. divisions topscorer Mathias Kristensen. 

Det bliver en vanskelig sæson for Lyngby BK. Men holdet har potentiale, og rammer de en ‘point-åre’, kan de få succes med at bide sig fast. De kan måske ride på gejst og selvtillid efter oprykningen, så det vil være en smart ting at hente point i de – eller måske den – første kampe, så de kan bygge videre på alle de gode ting. At de spiller levende, frisk og offensivt er der næppe tvivl om. Tvivlen er nok allermest, hvor langt det rækker for dem. 

Det rakte langt for Silkeborg IF i sidste sæson. Det er jo en ting som oprykker at sikre sig bronzemedaljerne. Noget helt andet er at gøre det med den fodbold, som Silkeborg IF tog med sig fra 1. division til øverste niveau. Flydende. Elegant. Dominerende. Effektivt og kynisk. Og i store træk ekstremt charmerende. Alt flaskede sig. Helenius blev efter et par sløve år pludselig en skarp goalgetter. 

Vallys, Jørgensen, Carstensen og Brinch leverede forrygende. Hele flokken er jo potentielle salgsemner, men indtil videre er ingen røget videre, så det er med at få samlet point til at stå mod den vanskelige sæson 2, før det – måske – sker. Silkeborg IF behøver ikke bekymre sig om europæisk bold endnu, så der er frit slag til at hærge Superligaen, som de efterhånden har vænnet sig til.


Lyngby BK:

  • Magnus Kaastrup (Kant, Fast) – Tvivlsom
  • Frederik Gytkjær (Angreb, Fast) – Tvivlsom


Silkeborg IF:

  • Andre Calisir (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Gustav Dahl (Back, Reserve) – Skadet
  • Nicolai Vallys (Kant, Fast) – Tvivlsom
  • Alexander Lind (Angreb, Reserve) – Tvivlsom

Lyngby BK forventet startopstilling: Ibsen; Gregor, Bjelland, Hamalainen; Jørgensen, Westergaard, Thellufsen, Winther, Sørensen; Kristensen, Nielsen.

Silkeborg IF forventet startopstilling: Larsen; Carstensen, Salquist, Felix, Engel; Klynge, Brink, Thordarson; Jørgensen, Vallys; Helenius.


Odds på Lyngby BK – Silkeborg IF

Oddsene peger på gæsterne som opgørets knebne favoritter. 


Odds-forslag: Silkeborg ser stadig flyvende ud

Resultaterne i testkampene har været blandede for Lyngby BK. Men det er svært at lægge for meget i de kampe, der ikke er point på spil i. For måske har de testet nye formationer, nye positioner, eller også er de måske rent faktisk ikke helt i gear endnu. Det er i hvert fald temmeligt sikkert, at det normalt er overmåde vanskeligt for oprykkere at bide sig fast i Superligaen. Og det bliver tilsvarende svært for Lyngby BK, der har et af ligaens allermindste budgetter. 

De tager heller ikke just bad i penge i Søhøjlandet, men det kan de komme til, for bronzemedaljerne sidste sæson har sikret dem europæisk gruppespil, og det betyder ekstra millioner i klubkassen. Det betyder også ekstra kampe, så mon ikke de altid velovervejede Kent Nielsen har spekuleret i at komme  så godt fra land som muligt. De næste tre kampe byder på FCM, Brøndby og AaB, så det er nok klogt nok at komme på tavlen med det samme. 

Og i testkampene har Silkeborg set ud præcis, som de gjorde i sidste sæson. Effektive. Boldbesiddende og strukturerede. Anbefalingen tror på, Silkeborg IF er et bedre mandskab end Lyngby BK. Måske er der premierenerver. Måske bliver det tæt. Men Silkeborg rejser hjem med alle tre point.


Lyngby BK – Silkeborg IF: Statistik, topscorer og H2H

  • Lyngby BK sluttede som nummer 2 i NordicBet Ligaen i seneste sæson, hvor de fik 63 point i 32 kampe. 

  • Tallene for Lyngby BK endte på 18-9-5 og scoren 62:29.

  • Silkeborg IF sluttede som oprykker på Superligaens 3. plads med 49 point efter 32 runder. 

  • Silkeborg IFs statistik var 13-10-9 med en målforskel på 54:37.

  • Lyngby BKs topscorer i seneste sæson var Frederik Gytkjær, der scorede 12 gange. 

  • Nicklas Helenius blev ikke bare Silkeborg IFs topscorer, for han blev også hele Superligaens topscorer med 17 sæsontræffere.


Expected Goals: Lyngby BK – Silkeborg IF de seneste tre kampe:

Lyngby BKResultatxGSilkeborg IFResultatxG
Lyngby BK – Fredericia (1-0) 1,27 – 1,59FC København -Silkeborg IF(0-2)0,05 – 1,93 
Nykøbing – Lyngby BK (1-1) 0,36 – 1,92Brøndby IF – Silkeborg IF(2-1) 0,91 – 1,35 
Helsingør – Lyngby BK (1-2) 1,40 – 2,37 Silkeborg IF – FC Midtjylland(1-4) 1,80 – 2,22 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Lyngby BK – Silkeborg IF?

Lyngby BK – Silkeborg IF spilles søndag den 17. juli 2022 klokken 14:00.

Hvor spilles Lyngby BK – Silkeborg IF?

Lyngby BK – Silkeborg IF spilles på Lyngby Stadion i Lyngby i Danmark.

Skriv første kommentar

Skriv et svar