18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lyngby BK – Randers FC: Odds og optakt den 4. september 2022

Randers FC er stadig ubesejrede efter 7 runder i Superligaen. Søndag møder de oprykkerne fra Lyngby BK. (Foto: Ernst van Norde / Ritzau Scanpix)

Superligaens nummer sjok efter 7 runder, Lyngby BK, får besøg fra toppen, når eneste ubesejrede hold og aktuelt nummer 2 i tabellen, Randers FC, kommer til byen. Kronjyderne ser solide ud. De har ikke smadret hele strukturen med et kæmpe indkøbsvindue. Bare mere solidt og stille og roligt arbejde af klubben og træner Thomasberg. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Lyngby BK – Randers FC. Der er kampstart søndag d. 4. september 2022 kl. 14:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Lyngby BK – Randers FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jonas Hansen
Stadion: Lyngby Stadion, Lyngby
Vejret: 20° og jævn til frisk vind

Lyngby BK – Randers FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er gang i rutsjebanen hos Lyngby BK. De åbnede Superligaen flyvende og var foran 2:0 mod Silkeborg IF blot for at ende med 2:2. Så tabte de to kampe og var nede 0:3 mod FCM for at kæmpe sig tilbage og hente 3:3. Det må have givet moral og tro på tingene. I hvert fald indtil de næste tre kampe gav lutter nederlag inklusive 0:2 mod FC Helsingør i DBU Pokalen. 

I sidste runde så det endelig ud til, lykken vendte. Da der var 10 minutter tilbage af udekampen mod Viborg FF scorede Kasper Jørgensen til 1:0 for de kongeblå. Endelig. Tre point på vej. De krigede helt frem til overtiden. Hvor Grot udlignede. Hjerteskærende. Og Jeppe Grønning så gjorde det til 2:1. Ubærligt. 

Helt så barsk har verden ikke set ud for Randers FC endnu i denne sæson. Faktisk meget langt fra. Hvis de har været skuffede over at misse europæisk bold efter sidste sæsons flotte indsats, skjuler de det godt, og de er før 8. runde Superligaens eneste ubesejrede mandskab. Deres transfervindue har været musestille hen mod slutningen. Og det er de givet godt tilfredse med. 

Træner Thomasberg fortsætter sit solide arbejde med den homogene trup, og de sætter konstant nye standarder for, hvad man kan forvente som kronjyde. Stadig ubesejrede efter syv runder er flot. Endnu flottere, når man regner med, at de har spillet ude mod FCM, FCK og rivalerne fra AGF. 


Lyngby BK:

  • Frederik Gytkjær (Angreb, Fast) – Sygdom


Randers FC:

  • Mattias Andersson (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
  • Mikkel Kallesøe (Back, Fast) – Skadet

Lyngby BK forventet startopstilling: Kikkenborg; Hamalainen, Riis, Rømer; Mølgaard, Pedersen, Winther, Sørensen; Nielsen, Kristensen, Kaastrup.

Randers FC forventet startopstilling: Carlgren; A. Andersson, H. Andersson, Graves, Kopplin; Kehinde, Johnsen, Lauenborg, Ankersen; Bundgaard, Odey.


Odds på Lyngby BK – Randers FC

Bookmakernes odds antyder en lige kamp med en lille favoritværdighed hos gæsterne.


Odds-forslag: Stimer er til for at brydes, men sker det mon her?

Syv kampe uden sejr er en lang stime. Og Lyngby BK var tæt på at hente sæsonens første sejr senest mod Viborg FF. Træner Alexandersson har haft en stor opgave med at samle mandskabet op igen efter den skuffelse, og det er spørgsmålet, om de allerede er ved deres fulde fem igen?

Det skal de være, for Randers FC er ikke sådan at bide skeer med. Syv kampe. Nul nederlag. Og næsten mere imponerende har de kun lukket ét mål ind i de seneste fem kampe. De står bundsolidt. De har omvendt kun scoret et mål i tre af de fem og spillet 0:0 i en fjerde. De høvler ikke just mål ind på samlebånd. 

Det er de jo ellers kendt for hos Lyngby BK, men anbefalingen tror på en kamp uden alt for mange scoringer her. Randers FC virker ikke som et mandskab, der bare går amok og laver tre mål – med mindre de møder FCK – og de virker slet ikke som et hold, der har tænkt sig at lade Lyngby score to eller tre gange som Silkeborg og FCM gjorde det. Vi går med højst to scoringer. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,15
Under 2,5 mål
Gå til Unibet *


Lyngby BK – Randers FC: Statistik, topscorer og H2H

  • Lyngby BK er sidst i Superligaen efter 7 runder, der har givet 2 point.

  • Tallene for Lyngby BK er 0-2-5 med scoren 7:14.

  • Randers FC er aktuelt nummer 2 i tabellen med 15 point efter 7 kampe. 

  • Randers FCs statistik er 4-3-0, mens deres målforskel er 9:4.

  • Hos Lyngby BK er Mathias Kristensen og Emil Nielsen delte topscorere med hver 2 kasser. 

  • Randers FCs ivrigste mænd på måltavlen er Filip Bundgaard og Marvin Egho med 3 mål hver.


Expected Goals: Lyngby BK – Randers FC – de seneste tre kampe:

Lyngby BKResultatxGRanders FCResultatxG
Viborg FF – Lyngby BK (2-1) 2,46 – 1,21Randers FC – AaB (1-0) 1,54 – 1,96 
FC Helsingør – Lyngby BK (2-0) 1,76 – 1,75Randers FC – Viborg FF (1-0) 1,09 – 1,55 
Lyngby BK – FC København(0-3) 0,85 – 2,33 FC København – Randers FC (1-3) 2,55 – 0,99 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Lyngby BK – Randers FC?

Lyngby BK – Randers FC spilles søndag den 4. september 2022 klokken 14:00.

Hvor spilles Lyngby BK – Randers FC?

Lyngby BK – Randers FC spilles på Lyngby Stadion i Lyngby i Danmark.

Skriv første kommentar

Skriv et svar