18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lyngby BK – FC Midtjylland: Odds og optakt den 5. august 2022

Pione Sisto reducerede til 1:4, da FCM tabte til Benfica tirsdag. (Foto: Patricia De Melo Moreira / AFP / Ritzau Scanpix)

Oprykkerne fra Lyngby BK jagter stadig sæsonens første Superligasejr. Men de er ubesejrede i deres hidtil eneste hjemmekamp. Her kommer FC Midtjylland på besøg med en CL-kvalkamp fra Lissabon i benene, og mon dog Ulvene tænker, de behøver spare resurser til returkampen mod S. L. Benfica på tirsdag? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Lyngby BK – FC Midtjylland. Der er kampstart fredag d. 5. august 2022 kl. 20:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Lyngby BK – FC Midtjylland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Aydin Uslu
Stadion: Lyngby Stadion, Lyngby
Vejret: 20° og let vind

Optakt til Lyngby BK – FC Midtjylland: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er stadig en fryd for øjet at se Lyngby BK spille fodbold. De kongeblå har en offensiv indstilling til fodbold, der må glæde alle teknisk funderede fodboldfans. Men det kunne godt ligne en gentagelse af forrige sæson, hvor de kom pointmæssigt så skidt fra start, at selv en god periode senere på sæsonen ikke kunne rette op på det. Et point i de første tre kampe lover ikke godt. 

Efter denne duel venter udekampe i Aarhus og Viborg med en hjemmekamp mod FC København imellem. Det er svært at se, hvor de helt oplagte point skal ligge for Lyngby BK, der allerede har tabt det første indbyrdes opgør mod med-oprykkerne fra AC Horsens. Av. Måske kan Lyngby BK få Frederik Gytkjær klar til kamp her, men ellers er det lange Mathias Kristensen og hurtige Emil Nielsen, der skal stå for de offensive trusler. 

De har mange flere om buddet rent offensivt hos FC Midtjylland. Sory Kaba er tilbage og byder ind. Pione Sisto er vendt tilbage fra U19-holdet. Ulvene fik godt nok kun sølle et point at gnave i efter de første to Superligakampe hjemme på MCH Arena, men udekampen og sejren på 5:1 mod OB lignede en forløsning. Dét skal de tage med videre til denne kamp. 

Og så skal de hurtigst muligt glemme øretæven i Lissabon, hvor der på alle tænkelige parametre ganske enkelt var klasseforskel i S. L. Benficas favør. 4:1 lød det nådige slutresultat på måltavlen, men det er godt nok vanskeligt at forestille sig, at der kan blive bare en flig af et håb om en form for comeback for FC Midtjylland. Og så er det måske bedre at bruge kræfterne på at spille sig helt tilbage i Superligaen, hvor der lige nu er fem point til førerholdet fra FC Nordsjælland.


Lyngby BK:

  • Frederik Gytkjær (Angreb, Fast) – Tvivlsom


FC Midtjylland:

  • Jonas Lössl (Mål, Reserve) – Skadet
  • Evander (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Junior Brumado (Angreb, Fast) – Skadet

Lyngby BK forventet startopstilling: Ibsen; Gregor, Riis, Hamalainen; Jørgensen, Westergaard, Thellufsen, Winther, Sørensen; Kristensen, Nielsen.

FC Midtjylland forventet startopstilling: Olafsson; Dalsgaard, Sviatchenko, Juninho; Andersson, Onyedika, Charles, Paulinho; Isaksen, Kaba, Dreyer.


Odds på Lyngby BK – FC Midtjylland

Oddsene peger på en ganske klar favoritværdighed til FC Midtjylland. 


Odds-forslag: Lyngby BK har godt fat i Ulvene, men …

De seneste fem indbyrdes møder i Lyngby er endt med to hjemmesejre, to uafgjorte og blot en enkelt udesejr. Samlet score 7:7 og altså 14 mål, hvilket er 2,8 scoring i snit per kamp. Da de mødtes i 2021, endte det med sejr til Lyngby BK på 2:0, og ved den lejlighed scorede Emil Nielsen det ene af Lyngbys mål, mens to af FC Midtjyllands spillere fik rødt kort – Gustav Isaksen og Nicolas Madsen. 

Så historien er ikke helt grum ved værterne i dette matchup. Det ligner dog alligevel mere en kamp, der ligger til gæsterne denne gang. Indsatsen i Odense fra FCM var sådan set ikke imponerende i den første time. 1:1 på tavlen, og det var jo kun på grund af en misforståelse ved scoringen, at FCM overhovedet kom foran 1:0. Men den sidste halve time viste de enorm effektivitet, og der var også glimt at spilleglæde. 

Spørgsmålet er selvfølgelig, hvad det kan have gjort ved dem med et wake up-call som det, de fik i Lissabon. Der er lang vej til den europæiske top lige nu, og det klogeste, de kan gøre, er at fokusere på den hjemlige liga. Anbefalingen tror på sejr til gæsterne. Men det er ikke sikkert, det bliver endnu en overlegen en af slagsen. Vi går med det rene 2-tal. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,77
FC Midtjylland
Gå til Bwin *


Lyngby BK – FC Midtjylland: Statistik, topscorer og H2H

  • Lyngby BK er nummer 10 i Superligaen efter 3 runder, der har givet 1 point.

  • Lyngby BKs statistik er 0-1-2 med scoren 3:5.

  • FC Midtjylland er på tabellens 5. plads med 4 point for 3 kampe. 

  • Tallene for FC Midtjylland siger 1-1-1, og deres måldifference er 7:5.

  • Lyngby BKs 3 mål er scoret af Kristian Riis, Mathias Kristensen og Emil Nielsen. De kan dermed kalde sig delte topscorere.

  • FC Midtjyllands topscorer i de 3 Superligakampe er Anders Dreyer, som har scoret 3 mål.


Expected Goals: Lyngby BK – FC Midtjylland de seneste tre kampe:

Lyngby BKResultatxGFC MidtjyllandResultatxG
FC Nordsjælland – Lyngby BK (2-1)0,75 – 1,27S. L. Benfica – FC Midtjylland(4-1) 3,63 – 1,04 
Horsens – Lyngby (1-0) 1,47 – 1,38 OB – FC Midtjylland(1-5) 0,72 – 1,40
Lyngby – Silkeborg (2-2) 1,39 – 0,86 AEK Larnaca – FC Midtjylland (1-1)0,73 – 1,05
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Lyngby BK – FC Midtjylland?

Lyngby BK – FC Midtjylland spilles fredag den 5. august 2022 klokken 20:00.

Hvor spilles Lyngby BK – FC Midtjylland?

Lyngby BK – FC Midtjylland spilles på Lyngby Stadion i Lyngby i Danmark.

Skriv første kommentar

Skriv et svar