18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Lyngby – AaB: Odds og optakt den 12. april 2021

Lyngby kæmper på fuld knald for overlevelse i Superligaen, det går godt, men der skal endnu flere sejre til. Kan de få flere tiltrængte point på kontoen mod nedrykningsspillets førerhold fra Aalborg? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Lyngby – AaB. Der er kampstart mandag d. 12. april 2021 kl. 19:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay.

Odds på Lyngby – AaB

Oddsene peger, at gæsterne fra AaB er smalle favoritter i dette opgør

Lyngby – AaB: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Morten Krogh
Stadion: Lyngby Stadion
Vejret: 5° og svag vind

Optakt til Lyngby – AaB: Skader, karantæner og startopstillinger

Lyngby har været fremragende efter vinterpausen, og hvad der på et tidspunkt virkede helt umuligt, virker nu muligt. Overlevelsen er 4 point væk, og med det pointsnit de har vist i de seneste ti kampe, må der spire et overlevelseshåb i Lyngby spillerne. I sidste weekend stor den på et direkte opgør imod Vejle, som virker som det mest sandsynlige hold at indhente. Det blev dog aldrig den fest, som de havde forestillet sig i Lyngby, og selvom et point er okay, så havde de nok håbet på lidt mere. Vejle stod virkelig godt på banen, og det duftede aldrig rigtig af en Lyngby sejr i det opgør. Men der er jo 3 point på spil hver uge, så det er bare videre til den næste, og alle kan slå alle i det her nedrykningsspil, så de har stadig gode muligheder for at gøre nedrykningskampen endnu mere spændende.

AaB topper den nedre halvdel af Superligaen efter en 3-2 sejr over Sønderjyske i den første kamp i nedrykningsspillet. Det var en meget åben kamp, og det var måske lige så meget Sønderjyskes manglende evner til at konvertere chancer til mål, som det var AaB’s fortjeneste, for det var for guds skyld ingen stor fodboldkamp. De 3 point varmer selvfølgelig gevaldigt, og det må give et tiltrængt skud selvtillid, men selve præstationen var ikke noget at råbe hurra for. Det virker til at Hiljemark og Lucas Andersen nærmer sig comeback for AaB, og hvis de kommer i gear inden for den nærmeste fremtid, så vil nordjydernes chance for at ende som det bedste af de dårlige hold øges betydeligt.

Lyngby:
Brian Hamalainen (Back, Fast/Reserve) – Skadet

AaB:
Lucas Andersen (Kant, Fast) – Tvivlsom

Lyngby forventet startopstilling: Mikkelsen; Fosgaard, Tshiembe, Enghardt, Jørgensen; Hebo, Rømer, Kornvig; Gytkjær, Torp, Warming.

AaB forventet startopstilling: Rinne; Pallesen, Thelander, Ross, Ahlmann; Hiljemark, Ferreira; Kusk, Fossum, Samuelsen; Prica.

Odds-forslag: Nordjyderne kan ikke være så heldige to weekender i træk

Det kan noget det nedrykningsspil! Der er ingen hold i den nederste halvdel af Superligaen, som for alvor stikker ud på positive præstationer eller det skulle da lige være Lyngby i foråret. Der venter jævnbyrdige opgør weekend efter weekend, og selv Lyngby under stregen har fine muligheder for at tage point fra AaB, som topper den nederste halvdel.

Det var mere held end forstand da AaB tog 3 point i sidste weekend, for det sejlede gevaldigt i forsvaret, og Sønderjyske kunne have dræbt den kamp flere gange inden aalborgenserne fik udlignet. For Lyngbys vedkommende, så var det en af de første gange i foråret, at de så lidt tamme ud offensivt, men de mødte også et defensivt Vejle mandskab, som ikke har travlt med at angribe.

Vi tror på, at dette matchup passer hjemmeholdet rigtig fint. AaB kan godt lide at være på bolden med deres teknisk dygtige offensivspillere, men vi så også mod Sønderjyske, at det altså kaster et utal af chancer af sig i egen ende. Lyngby har set voldsomt inspirerede ud i foråret, og hvis de unge gutter i Lyngbys offensiv får plads at løbe og spille i, så kan AaB’s defensiv hurtigt komme til at se dumme ud. Hjemmeholdet er presset i bunden, det har de håndteret godt indtil videre hvor de er kommet ud til alle kampe med ild i øjnene, og hvis der er noget AaB ikke har, så er det ild i øjnene. De ligger også i komfortabel afstand til bunden, så de er ikke på samme måde presset til sejr mandag, og det tror vi kommer til at blive afgørende. Vi går med en sejr til de kongeblå fra Lyngby.

SpilXperten.com anbefaler: 1-tallet til odds 2,95 – SPIL HER >>*

Lyngby – AaB: Statistik, topscorer og H2H

  • Lyngby hænger lige under nedrykningsstregen med 4 point op til Vejle. De har en statistik for sæsonen på 5-6-12 og en målscore 25:43.

  • AaB ligger solidt i toppen af nedrykningsspillet, de har ti point ned til Lyngby under stregen. Nordjyderne har en statistik på 8-7-7 og en målscore på 27:32.

  • SønderjyskE trak det korte strå i kampen om top 6 og endte på Superligaens 7. plads. Deres statistik lød på 8-4-10 og 30:32. På fremmed græs har SønderjyskE 3-2-6 og scoren 15:19.

  • Emil Nielsen og Jens Martin Gammelby deler topscorerværdigheden hos Lyngby med 4 ligascoringer hver.

  • Norske Iver Fossum er topscorer for AaB med foreløbig 7 sæsonscoringer.

  • AaB vandt sæsonens første indbyrdes opgør med 3-2 i en målrig affære, som blev afgjort af topscorer Iver Fossum med 10 minutter tilbage.

Skriv et svar