18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.40
2/10
FC Midtjylland
FC København
Tipped at 2.40
Mads Larsen-avatar
1. mar.
19:00
sport-icon

Anbefalet til

1.89
3/10
Brøndby IF
Vejle Boldklub
Tipped at 1.89
MJN1999-avatar
3. mar.
16:00

Superliga live stream

Superligaen ruller for fulde gardiner, og du kan naturligvis live streame samtlige kampe. Vi guider dig til Superliga live streaming, og så viser vi dig også, hvordan du kan oddse på de mange danske fodboldkampe. Få dit overblik over live stream af Superligaen i denne artikel.

Se Superligaen via live streaming

Størstedelen af de danske Superliga-kampe kan tilgås på diverse TV-kanaler, men har du ikke gang til en tilpas stor TV-pakke, er der heldigvis også Superliga stream muligheden.

Stream Superliga hos Viaplay og discovery+

Viaplay og Discovery+ deler streaming-rettighederne til Superligaen, så det er altså på disse to streamingtjenester, at du skal sikre dig et abonnement, hvis du gerne vil live streame alle fodboldkampe fra den bedste danske række.

Odds og live-statistik hos bookmakerne

Du er måske allerede klar over, at du kan live streame samtlige kampe fra eksempelvis Bundesligaen, La Liga og Serie A direkte hos bookmakerne – uden abonnement – hvis bare du har penge stående på din sportssaldo (læs mere om det HER).

Pt. kan du ikke live streame Superligaen hos bookmakerne, men til gengæld finder du et enormt oddsudbud (både prematch og live) hos flere af de store danske bookmakere. Typisk vil du også opleve, at bookmakerne dækker kampene live med et stort statistik-apparat, så du kan oddse med afsæt i data, samtidig med at du eventuelt følger din udvalgte Superliga-kamp direkte via live streaming hos en af de førnævnte streamingtjenester.

Du kan spille på Superligaen hos følgende bookmakere:

*Reklamelink

bet365
*
Betinia
*
Expekt
*
Betsson
*
ComeOn
*
Mr Green
*
Marathonbet
*
LeoVegas
*
Unibet
*
Cashpoint
*
SpreadEx
*
Betfair
*

Hvor kan man se Superliga?

Foretrækker du at se Superligaen på TV fremfor via live streaming, skal du have fat i følgende TV-kanaler: TV3+, TV3 Sport, TV3 MAX, Canal 9, 6’eren og Sport ULTRA HD. På SpilXperten.com dækker vi samtlige Superliga-kampe med analyser og spilforslag, og her noterer vi også, hvilke TV-kanaler, der viser kampene – så du altid kan få svar på spørgsmålet: ”Hvor kan jeg se Superliga?”

Se hvor kampene i den kommende runde kan live streames her:

Se Superliga i TV: Hvem har rettighederne?

Det er Nordic Entertainment Group og Discovery Networks, der deler rettighederne til at vise Superliga-fodbold på dansk TV. Rettighederne løber frem til 2024.

Superliga hos bookmakerne

Vi har allerede givet dig en liste over bookmakere, der udbyder spil på Superligaen i Danmark, og vi har også en sektion, der er dedikeret særligt til hertil: Superliga odds.

Superliga-fodbold fylder meget i bevidstheden for bookmakerne i Danmark, og derfor har du altid et utal af spilmuligheder (f.eks. på Superliga topscoreren), du kan supplere din live streaming af Superligaen med, hvis du er interesseret i at placere et bet på kampen, du overværer.

Spilletider og kamptidspunkter i Superligaen

På grund af den aktuelle coronakrise er det en vis usikkerhed omkring, hvornår kampene kommer til at blive afviklet. Vi indleder med Superliga-kampe torsdag, fredag, søndag, mandag og tirsdag – og således ser det ud til, at kampene vil være mere spredt end vanligt. På hverdage kan du forvente kampstart ved 18-19-tiden, mens der i weekenderne typisk vil være bold på programmet allerede fra kl. 12-14.

Live stream andet end Superligaen

Har du lyst til at live streame andet end Superligaen? Tjek vores guides til live streaming af nogle af de andre store fodboldrækker herunder.

Live stream Bundesligaen

Live stream La Liga

Live stream Serie A

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.