18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Kampprogram til Superligaen

Her er en oversigt over kampprogrammet for Superligaen. Find ud af, hvornår de kommende kampe i Superligaen fløjtes i gang, så du er sikker på ikke at misse et opgør. Find dit opdaterede Superliga kampprogram for 2024/2025 herunder.

Kommende kampe

Afsluttede Superliga-runder

Her er overblikket over de seneste runder, der allerede er afviklet.

Live-stilling i Superligaen

Tjek den aktuelle stilling i Superligaen her.

Kamptidspunkter og datoer for kampene i Superligaen

De fleste runder breder sig ud over tre kampdage, men det kan variere fra runde til runde, hvornår disse er placeret. Enkelte gange vil man også se fire kampdage taget i brug for at afvikle kampene. Vi anbefaler dig at tjekke vores fuldstændige Superliga kampprogram højere oppe på siden for at være sikker på, at du ikke misser en kamp.

De tidligste kampe starter ved en 14-tiden, mens de seneste har kampstart kl. 20:00. Du har mulighed for at live streame Superligaen.

Format i Superligaen

I 2024/2025-sæsonen er der igen 12 hold med i Superligaen. Det betyder, at hver Superliga-runde består af seks kampe.

De seks bedste hold efter grundspillet indgår i et mesterskabsspil, mens de seks ringest placerede hold indgår i et kvalifikationsspil/nedrykningsspil. De to dårligste hold (nr. 11 + nr. 12) rykker direkte ned i 1. division, mens det bedste hold i kvalifikationsspillet (nr. 7) får en europæisk playoffkamp.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF