18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Horsens – SønderjyskE: Odds og optakt den 20.maj 2021

Foto: Bildbyrån

SønderjyskE fik vasket lidt af pokalskuffelsen af sig i weekendens kamp imod Lyngby, de indtager nu 1.pladsen i Superligaens nedrykningsspil, som potentielt kan ende ud med europæisk fodbold til næste sæson. Snupper sønderjyderne 3 point mere torsdag, når de tager imod Horsens, som allerede er rykket ned i 1.division? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Horsens – SønderjyskE. Der er kampstart torsdag d. 20. maj 2021 kl. 18:00. Se kampen på TV3 MAX eller på Viaplay.  

GÅ TIL


Horsens – SønderjyskE: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jakob Sundberg
Stadion: Casa Arena, Horsens
Vejret: 13° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

AC Horsens
SoenderjyskE
Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 20. maj 2021 17:42.


Optakt til Horsens – SønderjyskE: Skader, karantæner og startopstillinger

Det vælter ind med point på Horsens-kontoen for tiden! De har haft et helt udmærket nedrykningsspil, desværre vågnede de op for sent, og det er først efter nedrykningen blev en realitet, at de pludselig høster fint med point. De er nu oppe på fire kampe i streg uden nederlag, herunder to sejre, hvis de havde holdt det pointsnit i bare nogle dele af sæsonen, så kunne det have set helt anderledes ud for deres overlevelseschancer. Af deres otte kampe i nedrykningsspillet, er det kun to gange blevet til nederlag. Ganske imponerende, men det var bare alt alt for sent. I det mindste slutter de sæsonens af med stil. Senest blev det til point imod AaB, som kæmper med SønderjyskE om at ende som det bedste af de dårlige hold, og altså havde masser at spille for. Men ingen kan vide sig sikre på 3 point imod Horsens for tiden.

SønderjyskE led et smerteligt nederlag i pokalfinalen for en uge siden, den så vigtige kamp med europæiske billetter på spil, endte i en regulær afklapsning på Ceres Park. I weekenden fik de dog vasket lidt af pletten væk, da de besejrede Lyngby med 2-0, og dermed sendte sig selv i spidsen af nedrykningsspillet. Sønderjyderne har blot et enkelt point ned til AaB, så der skal fortsat point på kontoen, hvis de vil ud i en playoff om, at sikre europæisk fodbold til næste sæson. Riddersholms tropper har ellers været godt kørende på det sidste, derfor var det eftertragtelig nederlag i pokalfinalen også meget overraskende, men de viste i søndags, at de er klar til at lægge skuffelsen bag sig, og gå indædt efter 1.pladsen i nedrykningsspillet.

Horsens:

  • Jannik Pohl (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

SønderjyskE:

  • Rasmus Vinderslev (Midtbane, Fast) – Covid-19

Horsens forventet startopstilling: Delac – Kiilerich, Reese, Ludwig – Buus, Hansson, Prip, Jacobsen, Dyhr – Qamili, Tengstedt

SønderjyskE forventet startopstilling: Thomas; Kanstrup, Schmiedl, Banggaard; Simonsen, Hassan, Ekani, Albæk, Dal Hende; Jacobsen, Wright


Odds på Horsens – SønderjyskE

Oddsene indikere, at bookmakerne ser udeholdet som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Ære er en ting i Sønderjylland!

Det er imponerende hvad Horsens har leveret i Superligaens nedrykningsspil, de viser fremgang kamp efter kamp, og det må man bare tage hatten af for, for de har absolut intet at spille for, og har ikke haft det i lang tid. Værterne har tydeligvis ikke tænkt sig, at ligge sig fladt ned i de resterende kampe af Superligaen, og det gør blot afslutningen på sæsonen endnu mere spændende, senest tog de point fra AaB, som sammen med SønderjyskE bejler til 1.pladsen i nedrykningsspillet.

Gæsterne skal helst have 3 point torsdag aften, hvis de vil bibeholde deres 1.plads. Spillet i søndagens kamp imod Lyngby var ikke imponerende, men ikke desto mindre skaffede de 3 vigtige point. Der er masser af muskler på begge mandskaber, men det smukke fodboldspil skal man kigge længe efter. I min optik er opgøret forholdsvis lige, måske også mere end hvad bookmakerne har gjort det til. Horsens har trods alt opbakning fra hjemmefans, og har vist solid fremgang i nedrykningsspillet, som har resulteret i blot to nederlag i de seneste otte kampe. Selvom SønderjyskE skal og bør have mere motivation til opgøret end Horsens, så sidder jeg med følelsen af at kampen kan gå begge veje. I forhold til de resultater, og det spil som Horsens har vist på det sidste, og med 12.manden i ryggen, så synes jeg, at oddset på hjemmesejr er en anelse højt. Anbefalingen bliver derfor, at kigge Horsens vejen. Der er gevinst ved hjemmesejr eller X.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
1,71
1X
Besøg Comeon *


Horsens – SønderjyskE: Statistik, topscorer og H2H

  • Horsens indtager Superligaens sidsteplads, og er allerede rykket ned. Statistikken for sæsonen lyder på 5-9-16 og en målscore på 29:53.

  • Med sejren over Lyngby i weekenden har SønderjyskE lagt sig i spids af Superligaens nedrykningsspil, deres statistik lyder på 12-5-13 og en målscore på 43:43.

  • Hos Horsens er det Louka Prip, som fører topscorerræset. Han står noteret for 7 fuldtræffere.

  • Anders K. Jacobsen er topscorer i Sønderjyske med 10 ligamål i denne sæson.

  • SønderjyskE vandt begge kampe imod Horsens i grundspillet, mens Horsens hentede en 3-2 sejr i nedrykningsspillet efter et fantastisk comeback!


Expected Goals: Horsens vs. SønderjyskE – de seneste tre kampe

HorsensResultatxGSønderjyskEResultatxG
AaB – Horsens(1-1)1,55 – 0,66SønderjyskE – Lyngby(2-0)1,21 – 2,32
Lyngby – Horsens(3-4)1,42 – 1,28Randers FC – SønderjyskE(4-0)4,25 – 0,82
Horsens – Vejle(3-3)1,95 – 2,28Vejle – SønderjyskE(4-2)2,07 – 1,66
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar