18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Horsens – OB: Odds og optakt den 13. november 2022

Så har man set det med! Horsens tog fredag aften en storsejr på 5-1 hjemme over Randers. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
Så har man set det med! Horsens tog fredag aften en storsejr på 5-1 hjemme over Randers. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)


Der har sjældent været så få point mellem succes og fiasko i Superligaen, og for Horsens og OB’s vedkommende kan det stadig gå begge veje. Hjemmeholdet er nummer 9 i tabellen, men har kun 2 point op til OB på 5.pladsen. Alle point er derfor uhyre vigtige for tiden! Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Horsens – OB. Der er kampstart søndag den 13. november 2022 kl. 14:00. Se kampen på Canal 9.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Horsens – OB: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mikkel Redder
Stadion: Nordstern Arena Horsens
Vejret: 10° og let vind

Optakt til Horsens – OB: Skader, karantæner og startopstillinger

Superligaen er helt uhørt tæt indtil videre i denne sæson, og selvom det måske ikke ligefrem er et kvalitetstegn, at alle kan slå alle, så er det voldsomt spændende! Fra Brøndby på 10.pladsen er der kun 3 point op til FCK på 3.pladsen, så der er i den grad kamp om en top-6 placering i denne sæson. Imellem 10. og 3.pladsen har vi både Horsens og OB, som ligger henholdsvis 9 og 5 med 21 og 23 point, så håbet om at undgå nedrykningsspillet lever i bedste velgående hos begge mandskaber.

Oprykkerne fra Horsens har vel ret beset gjort det bedre end man kunne forvente indtil videre i sæsonen. ‘Den Gule Fare’ er det næstbedste hjemmehold i rækken med fem sejre ud af syv mulige på Nordstern Arena. Jens Bertel Askous mandskab har hovedsageligt skrabet point sammen takket være en standhaftig defensiv krydret med et plankeværk på målet i Rory Delac, som desværre må sidde over med en skade her. Horsens klarede sig dog fint uden 1.målmanden i fredags, det blev til pænt overraskende storsejr på 5-1 hjemme mod Randers. Hjemmeholdet er ikke det mest sexede hold i ligaen, men de er altså svære at besejre, især på eget græs.

OB startede virkelig skidt ud på sæsonen, faktisk skulle fynboerne helt hen til 6.spillerunde for at finde første sejr. Derfor lignede det også et tidligt exit for den svenske træner Andreas Alm, men heldigvis for de stribede, så er der kommet helt andre boller på suppen nu. De seneste elleve spillerunder har blot budt på et enkelt nederlag, mens hele seks af dem er endt med sejr. I forrige spillerunde blev det til sejr ude over FC Midtjylland, mens de senest fik et sent point ud af hjemmekampen mod Brøndby. OB holder virkelig top-6 drømmene i live, og med point i seks af syv hidtidige udekampe, så må de også have tro på tingene til søndagens opgør.


Horsens – skader:

 • Rory Delac (Mål, Fast) – Skadet

Horsens – karantæner + karantænefare:

 • James Gomez er i karantæne.
 • Malte Kiilerich, Magnus Riisgaard Jensen og Aron Sigurdarson i karantænefare.


OB – skader:

 • Bashkim Kadrii (Angreb, Fast) – Skadet
 • Max Fenger (Angreb, Reserve) – Skadet

OB – karantæner + karantænefare:

 • OB har ingen spillere i karantæne.
 • OB har ingen spillere i karantænefare.

Horsens forventet startopstilling: Bobjerg; Lassen, Killerich, Ludwig; Santos, Opondo, Kruse, Musonda, Sigurdarson, Makienok, Jacobsen.

OB forventet startopstilling: Hansen; Grubbe, Paulsen, Ivancevic, Adelgaard; Manneh, Gigovic; Minteh, Frøkjær, Tongya; Jebali.Odds på Horsens – OB

Bookmakerne har OB som favoritter.


Odds-forslag: En yderst jævnbyrdig affære i vente

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
3,50
Uafgjort
Gå til marathonbet *

Der er nærmest ingen nemme Superliga-kampe i denne sæson. Tabellen er tilmed fuldkommen tæt, og der er derfor masser på spil weekend efter weekend for alle mandskaber. Dette er den sidste kamp inden en lang vinterpause, så forventningen er, at begge mandskaber giver alt hvad remmer og tøj kan holde.

Selvtilliden må være ganske høj hos både Horsens og OB. Hjemmeholdet har snuppet fem sejre af syv mulige på eget græs, mens OB blot har tabt én af syv hjemmekampe. ‘Den Gule Fare’ kommer fra en ukarakteristisk stor sejr over Randers i sidste weekend, hvor der for en gang skyld var fint gang i offensiven. Kan værterne bygge videre på den præstation søndag? Det bliver formentlig ikke helt nemt.

OB har blot tabt én af de seneste 11 Superliga-kampe, og selvom der er en lille håndfuld X’er imellem, så viser det altså, at de stribede fra Fyn ikke er helt nemme at overvinde. Begge mandskaber spiller mange tætte opgør, og både bookmaker og mig selv har da også svært ved at pege på en vinder. Det dufter af den pointdeler, som vi blev snydt for i klubbernes første indbyrdes opgør i sæsonen, da Kadrii scorede til slutresultatet 1-0 5 minutter før tid.

Horsens – OB: Statistik, topscorer og H2H

 • Horsens er nummer 9 i Superligaen med 21 point efter 16 kampe.

 • OB er nummer 5 i Superligaen med 23 point efter 16 kampe.

 • Horsens har vundet fem af otte hjemmekampe i sæsonen.

 • OB har hentet point i seks af syv udekampe.

 • Aron Sigurdarson er topscorer for Horsens med 5 mål.

 • Bashkim Kadrii er topscorer for udeholdet med 5 scoringer.

 • Dommeren Mikkel Redder har dømt Horsens 5 gange. Her har Horsens spillet 4 uafgjorte og tabt 11. I de 5 kampe har Redder uddelt 8 gule kort og 0 røde, og ikke tildelt nogen straffespark.
 • Dommeren Mikkel Redder har dømt OB 15 gange. Af de 15 kampe har OB vundet 2, spillet 7 uafgjort og tabt 6 kampe. 16 gange har han uddelt et gult kort, 1 gang et rødt kort og så har han dømt 3 straffespark.


Expected Goals: Horsens vs. OB – de seneste tre ligakampe:

HorsensHorsensResultatxGOBOBResultatxG
Horsens – Randers(5-1)2,31 – 0,31OB – Brøndby(1-1)0,76 – 1,64
Nordsjælland – Horsens(2-0)3,34 – 0Midtjylland – OB(1-2)1,95 – 2,95
Horsens – Silkeborg(3-2)2,23 – 1,08OB – Lyngby(3-1)0,89 – 1,46

Superligaen – Table of Justice

Expected pointsFaktiske point (placering)
København FC København31.124 (#3)
Viborg Viborg FF27.129 (#2)
NordsjællandNordsjælland24.732 (#1)
Midtjylland FC Midtjylland FC23.622 (#8)
AGF AGF22.822 (#7)
Randers Randers FC20.823 (#6)
Lyngby Lyngby20.45 (#12)
BrøndbyBrøndby20.421 (#10)
Silkeborg Silkeborg IF 19.924 (#4)
HorsensHorsens19.321 (#9)
AaBAaB1814 (#11)
OBOB17.723 (#5)

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.


Hvornår spilles Horsens – OB?

Horsens – OB spilles søndag den 13. november 2022 klokken 14:00.

Hvor spilles Horsens – OB?

Horsens – OB spilles på Nordstern Arena Horsens

Skriv første kommentar

Skriv et svar