18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Horsens – OB: Odds og optakt d. 4. april 2021

Superligaen er tilbage efter landsholdspause og klar til slutspillet. Horsens ligger håbløst sidst, mens OB i smed en plads i top seks væk til sidst. Kan Horsens bringe sig tættere på redning eller kan OB rejse tilbage over Lillebælt med sejren og de tre point? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AaB – OB med kampstart mandag d. 4. april 2021 kl. 16:00. Kampen vises på TV3 Sport og kan streames på Viaplay.

Odds på Horsens – OB

Oddsene på kampen indikerer, at bookmakerne holder OB som favoritter.

Horsens – OB: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Aydin Uslu
Stadion: CASA Arena, Horsens
Vejret: 9° og svag vind

Optakt til Horsens – OB: Skader, karantæner og startopstillinger

Horsens ligger suverænt på sidstepladsen og der skal et mirakel til, hvis de skal overleve i Superligaen i denne sæson. Horsens tabte grundspillets sidste kamp til det andet hold under stregen, Lyngby, og det betyder at de har otte point op til netop Lyngby og yderligere fire point op til Vejle på den rigtige side af stregen. Horsens havde problemer med målscoringen i starten af foråret, hvor de ikke scorede i fem kampe i træk. Efterfølgende har de fået en smule hul på bylden, men det er stadig ikke prangende med fem mål i ni af forårets kampe. Jens Berthel Askou må højst sandsynligt indstille sig på 1. division i næste sæson og det er ikke utænkeligt, at han allerede nu begynder at forberede sit mandskab til den kommende sæson, så de være konkurrencedygtige i næste sæson.

OB var længe i spil til den eftertragtede top seks, men et par dumme pointtab kostede dyrt, så selvom de sejrede i grundspillets sidste kamp mod OB, så rakte det altså ikke til en plads i mesterskabsslutspillet. Nu skal fynboerne forsøge at jagte oprejsning og syvendepladsen, der giver play-off til en kamp om Europa i næste sæson. Michael Hemmingsen fik den optimale start på sin trænergerning, da han lagde ud med en sejr i Aalborg. Spørgsmålet er, om det var ’begynderheld’ eller om OB kan bibeholde momentum mod Superligaens dårligste hold.

Horsens:
Magnus Jensen (Forsvar, Reserve) – Skadet
Jannik Pohl (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

OB:
Sayouba Mandé (Målmand, Reserve) – Tvivlsom
Robin Østrøm (Back, Reserve) – Skadet
Janus Drachmann (Midtbane, Fast) – Skadet
Bashkim Kadrii (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Horsens forventet startopstilling: Delac; Gomez, Ludwig, Reese; Buus, Jacobsen, Hansson, Gemmer, Dyhr; Prip, Brock-Madsen

OB forventet startopstilling: Christensen; Laursen, Larsen, Tverskov, Skjelvik; Thomasen, Kløve; Sabbi, Thrandarson, Frøkjær-Jensen; Jebali

Odds-forslag: Superligaen starter op med en målfattig kamp

Det er to af Superligaen mindst scorende hold, der står overfor hinanden. Horsens har scoret 15 mål i 22 kampe, mens OB har puttet bolden i kassen 25 gange i samme antal kampe. Kigger man på grundspillets resultater, så ligger de to hold også i bunden af rækken, når man kigger på antal mål i kampene. Her snitter begge 2,4 mål pr. kamp. Mere bemærkelsesværdigt er det at se på kampene mod de øvrige hold i den nederste halvdel. Her hedder Horsens’ målsnit 1,9 pr. kamp, mens OB’erne er nede på 1,7 mål pr. kamp.

Horsens har gennem hele sæsonen haft problemer med at score mål, men har fået nogenlunde styr på defensiven på det seneste. OB leder stadig efter offensivt momentum, som kun kommer i glimt. Til gengæld har defensiven set okay ud, hvor de har holdt clean sheet i fire af forårets ni kampe. Derudover kommer Oliver Christensen hjem fra U21 slutrunden fyldt med selvtillid.

Det seneste opgør mellem de to klubber endte 0-0 i februar. Og de seneste tre kampe de to klubber imellem er endt med under 2,5 mål. Det tror vi på igen.

SpilXperten.com anbefaler: Under 2,5 mål til odds 1,75 – SPIL HER* >>

Horsens – OB: Statistik, topscorer og H2H

  • Horsens tabte 2-1 til Lyngby i kampen før landsholdspausen.
  • OB slog AaB med 2-0 i grundspillets sidste kamp.
  • Horsens ligger sidst med 12 point.
  • OB ligger nummer 8 (2 i kvalifikationsspillet) med 28 point. De samme som SønderjyskE og AaB.
  • Jannik Pohl er Horsens’ topscorer, men han er ude med skade. Deres næstmest scorende er Louka Prip og Brock-Madsen, der begge har scoret to mål i sæsonen.
  • De to klubbers første opgør i sæsonen endte 0-0.

Skriv et svar