18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Horsens – Lyngby: Odds og optakt d. 18. april 2021

Bundopgør mellem Horsens og Lyngby, som gennem hele sæsonen har været de to dårligste mandskaber. Horsens ser ud til at måtte overgive sig i forhold til overlevelse, mens Lyngby også hænger i en tynd tråd. Det eneste der tæller er tre point. Bliver det Horsens, der spiller sig tættere på Lyngby, eller bliver det Lyngby der hiver tre point og spiller sig tættere på de øvrige hold i nedrykningsspillet? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Randers – Lyngby med kampstart søndag d. 18. april 2021 kl. 14.00. Kampen vises på TV3 Sport og kan streames på Viaplay.

Odds på Horsens – Lyngby

Oddsene på kampen indikerer, at bookmakerne forventer en lige kamp, men med Lyngby som små favoritter.

Horsens – Lyngby: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jakob Kehlet
Stadion: Casa Arena, Horsens
Vejret: 10° og skyet

Optakt til Horsens – Lyngby: Skader, karantæner og startopstillinger

Nummer 12 mod nummer 11 lyder på papiret umiddelbart ikke som en lækkerbisken, men det kan det faktisk godt vise sig at blive. Begge mandskaber skal nemlig frem. Der er ingen grund til at gemme sig, og det kan åbne op for en fodboldkamp, der bølger frem og tilbage i et højt tempo.

Hjemmeholdet Horsens hentede sæsonens tredje sejr i sidste runde mod SønderjyskE, da de formåede at vende 0-2 til en 3-2 sejr. Det må derfor være et Horsens-mandskab i bedre forfatning end det man har set tidligere i sæsonen.

Lyngby fik, modsat Horsens, en ordentlig spand kold vand i hovedet, da Iver Fossum udlignede til 2-2 i deres seneste kamp. Det betyder, at Lyngby nu har seks point op. Selvom spillet har været til mere, og Lyngby har hentet otte point i de seneste fem kampe, så har De Kongeblå svært ved at hente ind på holdene over dem, da de henter point på kryds og tvær. En ting er sikkert: Skal Lyngby overleve, skal de slå Horsens søndag eftermiddag.

Horsens:
Jannik Pohl (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Lyngby:
Brian Hamalainen (Back, Fast) – Skadet
Adam Sørensen (Back, Reserve) – Skadet

Horsens forventet startopstilling: Delac – Reese, Gomez, Ludwig – Buus, Hansson, Prip, Jacobsen, Dyhr – Tengstedt, Qamili

Lyngby forventet startopstilling: Mikkelsen – Jørgensen, Tshiembe, Enghardt, Crone – Kornvig, Rømer, Hebo – Nielsen, Torp, Gammelby

Odds-forslag: En gentagelse af det seneste opgør

Selvom Horsens vandt senest mod SønderjyskE, så er der for langt op til redning for Den Gule Fare. Alligevel har der været sporing af et bedre Horsens-mandskab under Jens Berthel Askou end tidligere i sæsonen. Horsens kæmper dog stadig med kontinuiteten og målscoringen. Senest var det FC Midtjylland-lejesvenden Casper Tengstedt, som kom ind fra bænken og scorede to. Horsens mangler en rigtig målscorer, og også et klart offensivt koncept.

Lyngby har vel været en af forårets største overraskelse, hvor de har leverede gode kampe og hentet et fint antal point. Senest smed de dog to vigtige point i bestræbelserne på overlevelse, da AaB udlignede i sidste minut.

Motivationen bør tale i Lyngbys favør, som simpelthen skal bruge en sejr, hvis de skal lægge pres på de øvrige hold i nedrykningsspillet. Det bliver ikke kønt, men Lyngby henter en smal sejr.

SpilXperten.com anbefaler: Lyngby vinder med præcis ét mål til odds 4,00 – SPIL HER >>*

Horsens – Lyngby: Statistik, topscorer og H2H

  • Horsens slog SønderjyskE 3-2 i deres seneste kamp.

  • Lyngby spillede 2-2 mod AaB.

  • Horsens har 12 point op til redning.

  • Lyngby har seks point op til redning.

  • Horsens’ topscorere er Louka Prip og Jannik Pohl. Sidstnævnte er formentlig ude af opgøret.

  • Lyngbys mest scorende i denne sæson er Emil Nielsen, som har scoret fem gange.

  • Det seneste opgør endte med 2-1 til Lyngby.

Skriv et svar