18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Horsens – Brøndby: Odds og optakt den 4. september 2022

Daniel Wass har fået nye legekammerater i form af Ohi og Nicolai Vallys.
Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Så fik Niels Frederiksen endelig hvad han har hungret efter i hele transfervinduet. En målscorer og noget offensiv kvalitet. Kan de nye drenge allerede slå til nu, når Horsens tager imod Brøndby? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Horsens – Brøndby. Der er kampstart søndag den 4. september 2022 kl. 16:00. Se kampen på 6’eren eller på Discovery+. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Horsens – Brøndby: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Aydin Uslu
Stadion: CASA Arena, Horses
Vejret: 20° og jævn vind

Horsens – Brøndby: Skader, karantæner og startopstillinger

Kan Horsens virkelig fortsætte? Det sidder man og tænker uge efter uge. Men indtil videre ser det fornuftigt ud for Den Gule Fare. Før sæsonen var der snak om, at de to oprykkere ville blive det tynde øl, men indtil videre har AC Horsens gjort sit for at modbevise det. Med et solidt fundament og klogere beslutninger frem af banen, så har Horsens udviklet sig til at være irriterende at spille mod. Spørg bare AGF, som røg i fælden senest.

Det kører ikke på Vestegnen. Hverken spillemæssigt eller resultatmæssigt. Nu er der så hentet nyt blod ind i den norske angriber Ohi og den store Superliga-profil Nicolai Vallys, som har sagt farvel til europæisk fodbold og Silkeborg, og nu istedet skal være med til at redde Brøndby ud af krisen.

Der er masser af grunde til at se denne kamp. Både for at se, om Horsens kan blive ved med at overraske, men også for at se om Brøndbys nye ansigter kommer i aktion og hvordan de klarer sig. Umiddelbart ser det spændende ud, hvis Wass, Vallys og Greve kan få lov til at kombinere på den centrale midtbane, og hvis Ohi kan få gang i målscoringen med det samme.


Horsens:


Brøndby:

  • Mads Hermansen (Målmand, Fast) – Skadet
  • Blas Riveros (Back, Fast) – Skadet
  • Kevin Mensah (Back, Reserve) – Tvivlsom

Horsens forventet startopstilling: Delac; Gomez, Kiilerich, Jensen; Santos, Kruse, Drachmann, Sigurdsson, Musonda; Opondo, Jacobsen

Brøndby forventet startopstilling: Mikkelsen; Sebulonsen, Heggheim, Maxsø, Cappis; Bell; Wass, Greve, Slimane; Hedlund, Kvistgaarden


Odds på Horsens – Brøndby

Bookmakerne forventer et meget lige opgør. Dog med Brøndby som små favoritter.


Odds-forslag: Gassen går af ballonen hos Den Gule Fare

Godt nok har Horsens fået en god sæsonstart, men de har også haft tilpas held og tilpas kvalitet til at opsøge de gode resultater. Konceptet ser egentlig ud til at fungere fint, og med sejr i Parken og uafgjort mod FC Midtjylland på hjemmebane, så er det heller ikke fordi at man kan sige, at Horsens har problemer, når de møder bedre hold. Dog ser man ofte, at oprykkere rider videre på en bølge af selvtillid og gåpåmod og den bølge må snart stoppe. Der var tegn på det i nederlaget til OB og sejren mod AGF senest var heller ikke overbevisende.

Brøndby har virkelig skuffet. Alligevel må de komme ind til kampen med fornyet energi. Nye ansigter på træningsbanen fra torsdag skal give ny energi og et øget niveau, da der er skruet op for konkurrence. Måske det lige er tidligt nok at bringe de nye hoveder i aktion fra start, men mon ikke vi ser Ohi og Vallys i løbet af kampen. Samtidig må vi forvente Wass på midten, som kommer til at være dominerende sammen med resten af Brøndby-holdet.

Kvaliteten er højere hos Brøndby og selvom resultaterne ikke har vist det indtil videre, så kunne dette meget vel blive et opgør hvor grafen knækker, både for Horsens og for Brøndby.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
2,50
Brøndby
Gå til Nordicbet *


Horsens – Brøndby: Statistik, topscorer og H2H

  • Horsens har fået en god start på Superligaen med tre sejre, to uafgjorte og to nederlag i syv kampe. Det rækker til en syvendeplads.

  • Brøndby har kun vundet to og tabt fem af de syv første kampe, hvilket efterlader dem på 10. pladsen.

  • AK Jacobsen har haft et hav af chancer i sæsonen, men har kun scoret to mål. Det samme har Musonda for AC Horsens.

  • Ganske sigende for Brøndbys sæson, så er Josip Radosevic holdets topscorer med to mål.

  • Brøndby har vundet de to seneste opgør mod AC Horsens med 2-1.


Expected Goals: Horsens vs. Brøndby – de seneste tre kampe:

HorsensResultatxGBrøndbyResultatxG
Ringkøbing – Horsens(1-2) 1,13 – 1,93Brøndby – FC Midtjylland(0-2) 1,12 – 1,92
Horsens – AGF(2-1) 1,90 – 2,59AaB – Brøndby(2-1) 1,18 – 1,23
Brøndby IF – OB(1-0) 1,67 – 1,79Brøndby IF – OB(2-0) 1,51 – 0,75 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Horsens – Brøndby?

Horsens – Brøndby spilles søndag den 4. september 2022 klokken 16:00.

Hvor spilles Horsens – Brøndby?

Horsens – Brøndby spilles på CASA Arena Horsens.

Skriv første kommentar

Skriv et svar