18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

AC Horsens – AaB: Odds og optakt d. 25. april 2021

Det er et spørgsmål om tid, før AC Horsens officielt er rykket ud af den danske Superligaen. AaB ser omvendt ud til at klare frisag i nedrykningsdramaet efter de bolsjestribede er ubesejret i nedrykningsspillet. AC Horsens vandt godt nok det seneste opgør mellem de to klubber, så det må være AaB der tørster efter revanche. Kan AC Horsens hente en sejr, der vil forlænge minimale håb om overlevelse eller sætter AaB sig solidt som ‘The best of the rest’ med en sejr? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AC Horsens – AaB. Der er kampstart søndag d. 25. april 2021 kl. 14:00. Se kampen på TV3 Sport eller stream den på Viaplay.

GÅ TIL


AC Horsens – AaB: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Michael Tykgaard
Stadion: CASA Arena, Horsens
Vejret: 11°, svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 25. april 2021 13:57.

Optakt til AC Horsens – AaB: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er bund mod top – ihverfald, hvis man kigger på nedrykningsgruppen. AC Horsens ligger suverænt nummer sidst med blot 16 point for sæsonen, mens AaB indtager syvendepladsen – eller førstepladsen i nedrykningsspillet – med 36 point.

AC Horsens må bare erkende at niveauet ikke er til Superliga i år. Offensivt såvel defensivt har AC Horsens været langt fra de øvrige modstandere i Superligaen, og det ser ud til at Bo Henriksens afsked med klubben i sommer, kan vise sig at gå alvorlige konsekvenser, hvis ikke de formår at få bygget en ny base op i næste sæson i 1. division.

AaB må være skuffede over at glippe top seks. Omvendt så er det måske meget godt or Martí Cifuentes, at han kan tage et halvt år, hvor han stille og roligt kan implementere hans idéer. Bemærkelsesværdigt er det dog, at AaB først er begyndt at hente point på det seneste, efter at klubben er gået lidt tilbage til ‘det gamle’ AaB, som Kasper Kusk selv har udtalt.

Ikke desto mindre, så er der lagt op til en kamp mellem to klubber, der er i hver sin fast. Mens AC Horsens kæmper med tingene og kæmper for at finde et klart koncept, så ligner AaB et hold, der er i bedring, og som også på papiret ligner det klart stærkeste af bund seks holdene.

AC Horsens:

  • Magnus Jensen (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Jonas Gemmer (Midtbane, Fast/Reserve) – Karantæne
  • Jannik Pohl (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

AaB:

  • Oscar Hiljemark (Midtbane, Fast) – Skadet

AC Horsens forventet startopstilling (3-5-2): Delac – Gomez, Kiilerich, Ludwig – Buus, Jacobsen, Thorsen, Hansson, Dyhr – Prip, Tengstedt

AaB forventet startopstilling (3-4-3): Rinne – Granli, Thelander, Ross – Pallesen, Fossum, Ferreira, Ahlmann – Kusk, Rufo, Prica


Odds på AC Horsens – AaB

Et kig på oddsene viser, at bookmakerne ser AaB som rimelige favoritter i opgøret.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 25. april 2021 13:57.

Odds-forslag: Målrigt opgør mellem AC Horsens og AaB

Hverken AC Horsens eller AaB har synderligt meget at spille for. AC Horsens er mere eller mindre rykket ned, og AaB ser ud til at være et niveau over de øvrige hold i nedrykningsspillet. Begge hold kan dermed spille mere eller mindre frit. AC Horsens er gået en smule væk fra deres defensive udgangspunkt efter nedrykningen mere eller mindre er en realitet, hvilket otte indkasserede mål i de seneste tre kampe også vidner om.

AaB må tage favoritværdigheden på sig, men har faktisk haft det svært i sæsonen, når de har skulle være det spilstyrende hold. Dog har det seneste par uger bevist, at AaB har offensive kvaliteter, som kan gøre ondt på de fleste hold i Superligaen – og særligt dem i den nederste halvdel, hvor AaB hører til i øjeblikket.

Fire af de seneste fem indbyrdes opgør er endt med over 2,5 mål, og med tanke på de to klubbers placering i tabellen forud for opgøret, så er der intet der tyder på, at der er en afventende affære i vente. Det dufter af mål.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,94
Over 2,5 mål
Besøg Unibet *

AC Horsens – AaB: Statistik, topscorer og H2H

  • AC Horsens tabte deres seneste kamp med 3-0 til Vejle.

  • AaB slog OB med 3-2 i deres seneste kamp.

  • Louka Prip er Horsens’ mest scorende med fire mål i sæsonen

  • For AaB står Iver Fossum noteret for flest mål med otte af slagsen.
  • AC Horsens vandt de to klubber seneste opgør med 2-1.

Skriv et svar