18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.74
3/10
Geraint Thomas
Ben O'Connor
Tipped at 1.74
Jesper Carstens-avatar
21. maj.
12:30
sport-icon

Anbefalet til

1.90
3/10
Lin Zhu
Yafan Wang
Tipped at 1.90
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

1.92
3/10
Malak El Allami
Lucia Bronzetti
Tipped at 1.92
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

2.25
1/10
AGF
FC København
Tipped at 2.25
Dagens Spil-avatar
21. maj.
20:00

Gylden mulighed for Vejle mod bundproppen Hvidovre

| Sidst opdateret:


Med svære kampe på programmet for konkurrenterne i bunden af rækken, har Vejle søndag en gylden mulighed for at bringe sig oven vande for første gang i sæsonen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Hvidovre – Vejle. Der er kampstart søndag den 21. april 2024 klokken 14:00. Se kampen på Viaplay eller TV3 Sport. 

HvidovreVejle Boldklub: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jacob Sundberg
Stadion: Pro Ventilation Arena
Vejret: 9°, sol og svag vind

Randers FC vs Vejle Boldklub
Randers FC

Uafgjort

Vejle Boldklub

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

HvidovreVejle Boldklub preview

25 kampe inde i sæsonen er de to oprykkere Hvidovre og Vejle fortsat under Superligaens nedrykningsstreg.

Med en pointhøst på sølle 12 point er overlevelseshåbet for længst slukket for hjemmeholdet fra den københavnske vestegn, som nok også selv er ved at affinde sig med en tur tilbage i 1.division. Til gengæld lever drømmen om mere Superliga-bold fortsat for Vejle, der blot er 2 point bag Lyngby på 10.pladsen.

Selvom Hvidovre længe har lignet en sikker nedrykker, har de vist sig langt bedre frem i foråret, hvor de har bidt godt fra sig i de fleste kampe. Det gjorde de også senest med 1-1 på Lyngby Stadion efter endnu en glimrende præstation. Sejre bliver det ikke til mange af, men Per Frandsens tropper har trods alt vist, at de kan agere bananskræl for de øvrige bundhold.

Odds og optakt til Hvidovre og Vejle i Superligaen

German Onugkha var manden med målet mod Randers. Er han mon tilbage i startopstillingen mod Hvidovre? Foto: Ritzau / Alamy Stock Photo

Vejle har været gode til at holde drømmen om overlevelse i live, til gengæld har de også flere gange i foråret glippet muligheden for at bringe sig over nedrykningsstregen, som de har været under i hele sæsonen.

De to seneste kampe, begge på hjemmebane, har blot budt på 1 point mod Viborg og Randers, og ikke videre sindsoprivende præstationer, men Lyngby og OB har ikke formået at udnytte pointtabene, og derfor venter der Vejle endnu en gylden mulighed for at spille sig oven vande søndag på Pro Ventilation Arena.

Forventede startopstillinger Hvidovre – Vejle Boldklub

Hvidovre: Skader og karantæner

Vejle Boldklub: Skader og karantæner

Odds-forslag: Vejle er tvunget frem på banen

Både OB og Lyngby skal på svære opgaver i denne runde med udekampe mod nedrykningsspillets to tophold Randers og Viborg, og derfor er der også et gedigent pres på Vejle for at få fuldt udbytte ud af dette opgør mod den suveræne bundprop Hvidovre.

Gæsterne lever højt på deres stærke og kompakte defensiv, som kan holde de fleste Superliga-hold fra fadet, men denne gang er de nødt til selv at komme frem over stepperne på et eller andet tidspunkt, og på den baggrund kan Hvidovre gå anderledes afventende til værks, og vente på eventuelle blottelser i de bagerste geledder.

Det fordrer godt for underholdningen, at defensivt orienterede Vejle bør satse undervejs, og når man sammenholder det med Hvidovre, som intet har at tabe længere, bør der være udmærkede muligheder for gang i målscoringen.

Sæsonens første to indbyrdes opgør har haft begge hold på tavlen, og med Hvidovres forbedrede offensive udtryk + Vejles jagt på sejren, bliver det også tilfældet denne gang.   

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,70
Begge hold scorer
Gå til bet365 *

Hvidovre – Vejle Boldklub live stream

Du kan se Superliga opgøret mellem Hvidovre – Vejle Boldklub på live streaming-tjenesten Viaplay.

Ligatabel

Indbyrdes kampe

Topscorer

Hvornår spilles HvidovreVejle Boldklub?

Hvidovre – Vejle Boldklub spilles søndag den 21. april 2024 klokken 14:00.

Hvor spilles HvidovreVejle Boldklub?

Hvidovre – Vejle Boldklub spilles på Pro Ventilation Arena.

Forventede startopstillinger Hvidovre – Vejle Boldklub

Hvidovre: Skader og karantæner

Vejle Boldklub: Skader og karantæner

Ligatabel

Topscorer

Skriv første kommentar

Skriv et svar