18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.95
4/10
Jasmine Paolini
Sara Errani
Tipped at 1.95
Bech-avatar
16. apr.
13:30
sport-icon

Anbefalet til

2.00
2/10
Borussia Dortmund
Atletico Madrid
Tipped at 2.00
BettingGuru-avatar
16. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.57
1/10
Borussia Dortmund
Atletico Madrid
Tipped at 1.57
Dagens Spil-avatar
16. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.72
2/10
Solihull Moors
York
Tipped at 1.72
BettingGuru-avatar
20. apr.
14:15

Gang i målscoringen i AGF – Hvidovre

| Sidst opdateret:


Grundspillets sidste runde byder på et opgør mellem AGF og Hvidovre, som ikke længere har meget at tabe i hver sin halvdel af rækken. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AGF – Hvidovre. Der er kampstart søndag d. 17. marts 2024 kl. 17:00. Se kampen på Viaplay eller TV3 MAX. 

Odds og optakt til AGF - Hvidovre i Superligaen

Foto:IMAGO / Tobias Jørgensen

AGFHvidovre: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jonas Hansen
Stadion: Ceres Park, Aarhus
Vejret: 6° og let vind

AGFHvidovre preview

Så lykkedes det endelig for AGF at vinde igen. Aarhusianerne startede 2024 med tre sejrsløse kampe mod Vejle, FC Midtjylland og OB, men i sidste weekend var der fuld gevinst, da kriseramte Silkeborg blev besejret med 1-0 på JYSK Park.

Uwe Röslers mandskab leverede ikke en specielt opløftende indsats, og igen var der problemer med at komme frem til chancer i åbent spil. Et uheldigt selvmål af Silkeborgs Brink var dog nok til at stikke afsted med årets første sejr.

Umiddelbart har værterne ikke voldsomt meget på spil i den resterende del af Superliga-sæsonen, da pladsen i Mesterskabsspillet allerede er sikret, mens der til gengæld er langt til medaljer. Forhåbentlig kan det være med til at give et mere offensivt og bekymringsfrit udtryk søndag eftermiddag.

Hvidovre har været et særdeles frisk pust i foråret med den ene flotte præstation efter den anden. Kvaliteten rækker ikke til 3 point hver gang, men Per Frandsens mandskab har åbenlyst tænkt sig, at ‘dø med støvlerne på’.

De fire første kampe i 2024 har kastet pæne 4 point af sig, og det kunne snildt have blevet til endnu flere. Mod FC Nordsjælland senest var storkøbenhavnerne bedst i store dele af opgøret, mens det også var lidt uheldigt, at det ikke endte med sejr mod Viborg for tre spillerunder siden.

Hvidovre kommer næppe til at sikre overlevelse, men til gengæld kan de ende med at stikke en kæp i hjulet på flere af konkurrenterne i bunden.

Forventede startopstillinger AGF – Hvidovre

AGF: Skader og karantæner

Hvidovre: Skader og karantæner

Odds-forslag: Ikke noget at tabe i grundspillets sidste runde

AGF har gevaldige problemer med at komme til chancer og mål i åbent spil, men hjemme på Ceres Park mod rækkens bundskraber må man gå ud fra, at det nok skal blive til en del muligheder.

Hvidovre har ikke længere noget at tabe, og har på den baggrund gået offensivt til værks i alle forårets fire kampe, som alle er gået over 2.5 mål.

Hjemmeholdet har heller ikke meget at tabe længere, og derfor slipper de forhåbentlige tøjlerne lidt søndag eftermiddag.

AGF døjer med en masse fravær, især defensivt, og det åbner op for en målrig affære her. Læg dertil, at Hvidovre er uden Djukic og Stenderup, og generelt har det med at dele gaver ud i defensiven.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Expekt
2,17
Begge hold scorer
Gå til expekt *

AGF – Hvidovre live stream

Du kan se Superliga opgøret mellem AGF – Hvidovre på live streaming-tjenesten Viaplay.

Ligatabel

Indbyrdes kampe

Topscorer

Hvornår spilles AGFHvidovre?

AGF – Hvidovre spilles søndag den 17. marts 2024 klokken 17:00.

Hvor spilles AGFHvidovre?

AGF – Hvidovre spilles på Ceres Park, Aarhus.

Forventede startopstillinger AGF – Hvidovre

AGF: Skader og karantæner

Hvidovre: Skader og karantæner

Ligatabel

Topscorer

Skriv første kommentar

Skriv et svar