18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.74
3/10
Geraint Thomas
Ben O'Connor
Tipped at 1.74
Jesper Carstens-avatar
21. maj.
12:30
sport-icon

Anbefalet til

1.90
3/10
Lin Zhu
Yafan Wang
Tipped at 1.90
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

1.92
3/10
Malak El Allami
Lucia Bronzetti
Tipped at 1.92
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

2.25
1/10
AGF
FC København
Tipped at 2.25
Dagens Spil-avatar
21. maj.
20:00

FCM med kniven for struben mod Brøndby

| Sidst opdateret:


Brøndby har vundet alle sæsonens tre indbyrdes opgør mod FC Midtjylland, og kan punktere ulvenes guldrømme med endnu en af slagsen på MCH Arena søndag aften. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Midtjylland – Brøndby. Der er kampstart søndag d. 5. maj 2024 kl. 18:00. Se kampen på Viaplay eller kanal TV3+. 

FC MidtjyllandBrøndby IF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jakob Sundberg
Stadion: MCH Arena
Vejret: 17° og svag vind

Brøndby IF vs AGF
Brøndby IF

Uafgjort

AGF

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

FC MidtjyllandBrøndby IF preview

Der bliver fuld kog på MCH Arena søndag aften, når FC Midtjylland tager imod Brøndby til et potentielt meget afgørende topbrag.

Inden opgøret topper Brøndby rækken med 4 point ned til FCK og FC Midtjylland, og hvis det skulle lykkes at vinde i Herning, vil det med stor sandsynlighed betyde én guldbejler mindre at bekymre sig om, da midtjyderne i så fald vil være 7 point bagud med fire kampe tilbage af sæsonen.

Brøndby har vundet alle sæsonens tre indbyrdes møder mod FC Midtjylland, så der må være bange anelser hos Thomasberg og co. inden endnu et opgør mod Superligaens førerhold.

Odds og optakt til FC Midtjylland - Brøndby i Superligaen

Der er lagt i kakkelovnen til en intens affære, når FC Midtjylland og Brøndby søndag spiller topbrag i Superligaen. Foto: Ritzau / Alamy Stock Photo

Hvis der ikke var bange anelser før, er de i hvert fald kommet efter mandagens udekamp mod Silkeborg. Her leverede FCM nemlig en ringe indsats, som resulterede i et noget overraskende 3-0 nederlag mod mesterskabsspillets bundprop.

Brøndby var heller ikke langt fra at lide et nederlag på kunstgræsset i Farum, og skal, som kampen udviklede sig, vidst bare være glade for at de slap afsted med 1 point.

Jesper Sørensens mandskab spillede ellers en godkendt 1.halvleg, hvor de bragte sig foran 1-0, men som vi har set en del gange på det seneste, overgav Brøndby igen for meget initiativ til modstanderen efter pausen.

Det rakte lige akkurat til uafgjort, som må siges at være et yderst brugbart resultat i jagten på det danske mesterskab, men de blågule skal huske på Niels Frederiksens ”KEEP ATTACKING” for sådan er de klart bedst.

Forventede startopstillinger FC Midtjylland – Brøndby IF

FC Midtjylland: Skader og karantæner

Brøndby IF: Skader og karantæner

Odds-forslag: Brøndby er blevet bange for at vinde

Det er ikke fordi, at hverken FC Midtjylland eller Brøndby rammer det absolutte topniveau i disse uger, men forskellen er, at Drengene fra Vestegnen bare ikke taber nogle fodboldkampe. Heller ikke på de mindre gode dage.

Gæsterne er uden nederlag i de seneste 18 kampe, mens FC Midtjylland i mesterskabsspillet allerede har tabt tre gange. Senest efter en virkelig skidt præstation ude mod Silkeborg, hvor man haltede bagefter i stort set hele kampen.

Det begynder at nærme sig sidste udkald for midtjyderne, som for alt i verden ikke må tabe søndag aften, og egentlig helst skal vinde. Men kan de nu også det?

FCM har det med at spille deres bedste kampe mod FCK, men har ikke været dygtige nok til at presse Brøndby på samme måde.

Rækkens førerhold virker dog til at være blevet liiidt ‘bange for at vinde’ på det seneste, og der skal derfor ikke være langt til uafgjort her. De indbyrdes opgør er som regel tætte og målfattige med spinkle etmålssejre til Brøndby i de seneste fire tilfælde, og vi må forvente mere af samme skuffe denne gang.

Brøndby gør nok til endnu engang at undgå nederlag.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
3,45
Uafgjort
Gå til NordicBet *

FC Midtjylland – Brøndby IF live stream

Du kan se Superliga opgøret mellem FC Midtjylland – Brøndby IF på live streaming-tjenesten Viaplay.

Ligatabel

Indbyrdes kampe

Topscorer

Hvornår spilles FC MidtjyllandBrøndby IF?

FC Midtjylland – Brøndby IF spilles søndag d. 5. maj 2024 kl. 18:00.

Hvor spilles FC MidtjyllandBrøndby IF?

FC Midtjylland – Brøndby IF spilles på MCH Arena, Herning.

Forventede startopstillinger FC Midtjylland – Brøndby IF

FC Midtjylland: Skader og karantæner

Brøndby IF: Skader og karantæner

Ligatabel

Topscorer

Skriv første kommentar

Skriv et svar