18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

FCK – Viborg FF: Odds og optakt den 3. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

FCK ser ud til at have fundet relativt hurtigt ud af krisen, i hvertfald målt på de sidste to kampe. Spørgsmålet er om de kan tage den tredje sejr på stribe, når oprykkerne fra Viborg FF kommer på besøg. Viborg har bidt fint fra sig i Superligaen indtil videre og nu venter en stor opgave for de grønklædte. Tager FCK den forventede sejr eller overrasker Viborg FF? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FCK – Viborg FF. Der er kampstart søndag d. 3. oktober 2021 kl. 20:00. Se kampen på TV3 Sport eller Viaplay.  

GÅ TIL


Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.

FCK – Viborg FF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mogens Krogh
Stadion: Parken, København
Vejret: 12° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 3. oktober 2021 19:51.


Optakt til FCK – Viborg FF: Skader, karantæner og startopstillinger

Først 0-1 hjemme mod FC Midtjylland med en mand i overtal og siden et 3-0 nederlag på Falster til Nykøbing FC. Det var fakta for en uge siden, da FCK forberedte sig på kampen mod FC Nordsjælland. Det tyder dog på, at FCK har formået at ligge låg på krisesnakken. Særligt opgøret i Farum i sidste weekend var gennemført og 5-1 taler sit tydelige sprog. I torsdag mod Lincoln var spillet ikke prangende, men FCKerne hang fast i, at de fik de tre point, og at de nu kan kigge videre i det travle efterårsprogram.

Viborg FF kommer med to 1-1 kampe i rygsækken. Først mod bundproppen Vejle og senest mod OB. Man føler egentlig, at Viborg FF har præsteret godt indtil videre, men som det ser ud lige nu, er oprykkerne blot placeret en plads over nedrykningsstregen og med to point ned.

Viborg FF skal forsøge at skrabe så mange point sammen, som muligt. På en svær udebane i København kan oprykkerne ikke forvente at få noget, men får de chancen, så skal viborgenserne nok slå til. Spændende kamp til at lukke denne Superliga-søndag ned med!

FCK:

  • Bryan Oviedo (Back, Reserve) – Tvivlsom
  • Rasmus Falk (Midtbane, Fast) – Skadet

Viborg FF:

FCK forventet startopstilling: Grabara; Diks, Khocholava, Boilesen, Kristiansen; Zeca, Lerager; Stage, Biel, Bøving; Wind

Viborg FF forventet startopstilling: Lund; Putros, Kramer, Lauritsen, Sørensen; Lonwijk, J. Grønning, Bonde; Bech, S. Grønning, Said


Odds på FCK – Viborg FF

Oddsene peger på, at bookmakerne har FCK som pæne favoritter.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 3. oktober 2021 19:51.

Odds-forslag: FCK har fundet tilbage på rette spor

Efter et par svipsere, ser FCK ud til at være tilbage på rette spor. Godt nok var det ikke imponerende mod Lincoln i torsdags, men anden halvleg handlede vel mest af alt om, at spare lidt kræfter og undgå skader, og det lykkes! FCK blæste FC Nordsjælland omkuld i sidste weekend med hele 5-1, hvilket må have skabt en fornyet tro på tingene hos københavnerne.

Viborg FF er et fysisk stærkt mandskab, som dog har sine begrænsninger. Viborg FF har haft problemer mod de stærkeste hold i Superligaen indtil videre. De har tabt til de øvrige klubber i top fire i form af FC Midtjylland, AaB og Randers FC, og det er derfor også svært at se, hvordan de skal kunne drille FCK.

FCK bør have lært af deres ‘wake-up call’ imod Nykøbing FC, og bør ikke tage for let på opgaven mod Viborg FF. Derfor ligner det en sikker sejr til løverne.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
2,40
FCK -1,5 (AH)
Gå til Nordicbet *


FCK – Viborg FF: Statistik, topscorer og H2H

  • FCK er på andenpladsen i Superligaen. Ét point efter FC Midtjylland inden 11. spillerunde.

  • Viborg FF indtager Superligaens tiendeplads, noteret for 10 point efter 10 kampe.

  • FCKs seneste kamp var torsdag aften i Parken, da upåagtede Lincoln fra Gibraltar var på besøg. Københavnerne vandt 3-1.

  • Viborg FFs seneste kamp var sidste weekend, hvor de grønblusede midtjyder spillede 1-1 mod OB.

  • Pep Biel er FCKs topscorer med seks kasser i Superligaen hidtil.

  • Sebastian Grønning har scoret tre mål for Viborg FF, hvilket gør ham til topscorer for dem.

Expected Goals: Vejle Boldklub vs. Viborg FF – de seneste tre kampe

FCKResultatxGViborg FFResultatxG
FCK – Lincoln(3-1)2,86 – 0,34Viborg FF – OB(1-1)1,39 – 1,51
FC Nordsjælland – FCK(1-5)0,98 – 1,39Vejle – Viborg FF(1-1)2,86 – 2,17
Nykøbing FC – FCK(3-0)1,46 – 1,59Viborg FF – AaB(2-3)2,37 – 4,11
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.

Skriv et svar