18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FCK – Silkeborg: Odds og optakt den 2. september 2022

Viktor Claesson må forvente en mere central rolle, når/hvis Pep Biel forlader FCK. Foto: Bildbyrån

FCK skal ud og revanchere sig efter sidste weekends miserable indsats i Farum. Silkeborg skal forsøge at spille sig op på en øjeblikkelig førsteplads. Tager FCK revanche eller kan Silkeborg drille de danske mestre? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FCK – Silkeborg. Der er kampstart fredag den 2. september 2022 kl. 19:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay.  

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


FCK – Silkeborg: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jens Maae
Stadion: Parken, København
Vejret: 18° og let vind

Optakt til FCK – Silkeborg: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er lagt op til en fredagsfest i Parken, når Silkeborg kommer på besøg i Nationalarenaen. Sidst FCK bød op til fredagsfest blev det dog en fuser, da Randers FC kunne rejse tilbage til det jyske med en 3-1 sejr. Og det har lidt været kendetegnet for FCK i denne sæson. Der er lagt op til det hele store, men oftest er det endt som en fuser. Sådan var det også i sidste weekend, da de danske mestre gæstede FC Nordsjælland i Farum. Nu går det snart ikke længere for FCK i forhold til at smide point, hvis de skal gøres sig forhåbninger om endnu et mesterskab. I toppen er dagens modstander fra Silkeborg, som med en sejr kan bringe sig hele syv point for københavnerne.

Mon ikke der er lagt op til en stor ‘velkommen hjem’-fejring af Andreas Cornelius, som PC formåede at hente ind på sidstedagen af transfervinduet. Og måske et farvel til den helt store profil i det sidste års tid, Pep Biel, som på det kraftigste rygtes til græske Olympiakos. I hvert fald er der dækket op til fest i Parken – om de formår at holde festen kørende, det må tiden vise.

På den anden side står Silkeborg, som måtte sige farvel til Nicolai Vallys på sidste dag af transfervinduet. Og det blev ikke FCK, som løb med Østerbro-drengen, som tidligere har slået sine rødder i Skjold, men derimod Brøndby. Ind i stedet for den helt store profil er kommet Kasper Kusk fra AaB, Kent Nielsens søn, som han også bliver kaldt. Er der én der kan få gang i Kasper Kusk igen, så skal det da være Kent Nielsen. Spændende at se om det lykkes. Nu er der ellers kridtet op for Tonni Adamsen, som forventes at overtage for Vallys på kort sigt, inden Kusk spiller sig ind på holdet.

Fortsætter FCK yoyo sæson, så ligner det en hjemmesejr, men det er svært at blive kloge på københavnerne. Sidste sæson formåede FCK kun at slå Silkeborg én gang i fire forsøg, mon det bliver bedre i 22/23-sæsonen?


FCK:

  • Kamil Grabara (Målmand, Fast) – Skadet
  • Nicolai Boilesen (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Marios Oikonomou (Forsvar, Reserve) – Skadet


Silkeborg:

  • Gustav Dahl (Back, Reserve) – Skadet
  • Robert Gojani (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Alexander Lind (Angreb, Reserve) – Skadet

FCK forventet startopstilling: Ryan; Diks, Vavro, Khocolava, Kristiansen; Lerager, Zeca, Falk; Claesson, Cornelius, Daramy

Silkeborg forventet startopstilling: Larsen; Sonne, Salquist, Felix, Engel; Klynge, Brink, Thordarson, Jørgensen, Helenius, Adamsen


Odds på FCK – Silkeborg

Oddsene indikerer, at bookmakerne tror mest på FCK.


Odds-forslag: Corner vender tilbage med stil

Bookmakerne har FCK som rimelig klare favoritter til trods for deres problemer i starten af sæsonen. Det skyldes nok mest af, at Silkeborg ikke har været så stærke på det seneste, og ikke mindst at de netop har sagt farvel til deres helt store offensive profil, Nicolai Vallys. Er gassen ved at gå af ballonen hos Kent Nielsens Silkeborg-hold? Så har set sådan ud i kampene mod HJK og OB.

FCK leverede en virkelig sløj indsats mod FC Nordsjælland senest. Men som sæsonen har formet sig for FCK indtil videre, så ville det ikke være underligt, hvis de om ud og kørte Silkeborg midtover og dermed kan fortsætte den omtalte yoyo-formkurve. Man må forvente et FCK-hold, som vil forsøge at dominere Silkeborg, både fysisk og teknisk. Mon ikke de forsøger at smide en masse indlæg og bolde ind efter Andreas Cornelius, som er livsfarlig i boksen. Silkeborgs forsvar er ikke vant til at håndtere en typer som Cornelius, så umiddelbart bør der være mulighed for, at Cornelius kan sætte fut i festen i Parken.

Med Pep Biel ude, så er straffesparksskytten også ‘up for graps’, og mon ikke Cornelius glædeligt tager sig af det.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,37
Andreas Cornelius scorer
Gå til bet365 *


FCK – Silkeborg: Statistik, topscorer og H2H

  • FCK tabte 3-1 til FC Nordsjælland i søndags og er dermed blot nummer otte efter syv runder.

  • Silkeborg tabte 2-1 til OB i sidste weekend, hvilket efterlader dem på tredjepladsen. Tre point efter duskene fra FC Nordsjælland.

  • FCKs topscorer er Pep Biel, men med hans forventede afgang, skal der spejles mod Claesson, som har scoret fem mål i sæsonen.

  • Nicklas Helenius er Silkeborgs topscorer med fire mål i sæsonen.

  • Sidste sæsons fire opgør mellem de to klubber endte med 2 x uafgjort og en sejr til hver.


Expected Goals: FCK vs. Silkeborgde seneste tre kampe:

FCKResultatxGSilkeborgResultatxG
FC Nordsjælland – FCK(3-1) 1,37 – 1,51Silkeborg – OB(1-2) 0,83 – 1,78
Trabzonspor – FCK(0-0)1,05 – 1,10Silkeborg – HJK(1-1) 1,61 – 0,38
Lyngby – FCK(0-3) 0,85 – 2,33FC Nordsjælland – Silkeborg(4-0) 0,47 – 1,32
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles FCK – Silkeborg?

FCK – Silkeborg spilles fredag den 2. september 2022 klokken 19:00.

Hvor spilles FCK – Silkeborg?

FCK – Silkeborg spilles i Parken, København.

Skriv første kommentar

Skriv et svar