18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FCK – Randers: Odds og optakt den 12. august 2022

Mohamed Daramy gjorde comeback for FCK i søndagens derbysejr over Brøndby. Ham skal københavnerne nok få god gavn af! (Foto: Bildbyrån)
Mohamed Daramy gjorde comeback for FCK i søndagens derbysejr over Brøndby. Ham skal københavnerne nok få god gavn af! (Foto: Bildbyrån)

FCK leverede sæsonens hidtil bedste indsats, da de i søndags bankede rivalerne fra Brøndby med 4-1. Denne gang venter Randers, som er gået ubesejrede igennem sæsonens første fire kampe. Kan københavnerne ride videre på derbysejren eller får Randers endnu engang hevet point i land? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FCK – Randers. Der er kampstart fredag d. 12. august 2022 kl. 21:00. Se kampen på 6’eren.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

Få op til 1.000 kr. som freebet
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår


FCK – Randers: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Parken, København
Vejret: 27° og svag vind

Optakt til FCK – Randers: Skader, karantæner og startopstillinger

Der var masser at glæde sig over på Østerbro i søndags, hvis man da ellers holder med ‘byens hold’. Mohamed Daramy gjorde et lyncomeback i FCK-trøjen blot få dage efter at være blevet offentliggjort på en lejeaftale for resten af sæsonen, og den hurtige kantspiller viste fine ting fra start. Med sin hurtighed og konstante udfordringer var han et friskt pust til den københavnske offensiv, som ellers ikke har stået helt skarpt i sæsonens første kampe. Ligeså opløftende (hvis ikke mere) var det, da anfører Carlos Zeca i 2.halvleg blev smidt på banen til sin første kamp i mere end 10 måneder. Grækeren stemplede, vanen tro, ind med attitude og hårdt arbejde. Han bliver en fantastisk tilføjelse til Jess Thorups mandskab. Nå ja, så leverede FCK i øvrigt også sæsonens hidtil bedste indsats, som endte i en 4-1 afklapsning af arvefjenderne fra Brøndby.

De københavnske løver fik tiltrængt oprejsning efter den noget lunkne start på sæsonen, som allerede har budt på nederlag til Horsens og Viborg, og måske den positive oplevelse fra i søndags kan give dem et skub i den rigtige retning. FCK spiller Champions League-kval på tirsdag mod tyrkiske Trabzonspor, men det bør ikke have den store indflydelse på dette opgør, da Jess Thorup råder over Danmarks bredeste og dyreste spillertrup, som bare bliver bredere og dyrere for hver dag.

Randers har ikke ligefrem braget derudaf i sæsonens første fire kampe, men faktisk har de stadig første nederlag til gode. Kronjyderne lagde ud med tre X’er i de tre første kampe, som bød på præstationerne af meget varierende kvalitet. Mod OB fortjente de sejren, mens det nok havde været mere retvisende med nederlag i kampene mod FCM og AGF – så Thomasberg kan vel være fint tilfreds. I fredags kom sæsonens første sejr, da Randers hjemme mod Horsens var ude i en hård og halvkedelig affære, som endte med en snæver sejr på et tidligt mål af Marvin Egho. Gæsterne leverer på et stabilt niveau, og falder sjældent igennem, men indtil videre er de ikke kommet helt udover scenekanten offensivt, hvor angrebsesset, Odey, endnu ikke er stemplet ind med mål eller præstationer af særlig høj kvalitet.


FCK:

  • Kamil Grabara (Mål, Fast) – Skadet


Randers:

  • Mikkel Kallesøe (Back, Fast) – Skadet

FCK forventet startopstilling: Johnsson; Diks, Vavro, Khocholava, Kristiansen; Lerager, Falk; Claesson, Haraldsson, Daramy; Biel

Randers forventet startopstilling: Carlgren; H. Andersson, Høgh, Kopplin; A. Andersson, Johnsen, Lauenborg, Bundgaard; Kehinde, Egho, Ankersen


Odds på FCK – Randers

Oddsene peger på FCK som kampens favoritter. 


Odds-forslag: Sæsonens første clean sheet til Thorup og co.

Søndag var der endelig tegn på noget godt hos FCK, som var rivalerne fra Brøndby overlegne i nærmest hele kampen, som blev vundet med flotte 4-1. De har kantspillere nok i FCK, men Daramy bragte alligevel noget nyt og spændende med sig i søndagens kamp. Kantspilleren kan noget på egen hånd med sin høje fart og udfordringer, noget københavnerne har manglet i starten af sæsonen. Det bliver noget sværere at dæmme op for FCK med ham på venstre kant.

Værterne er klare favoritter her på hjemmebane, og med den skuffende start på sæsonen in mente, så er der da heller ikke behov for endnu en svipser her. Spillemæssigt har Randers ikke ramt et tårnhøjt niveau indtil videre, men Thomasbergs spillere leverer alligevel så stabilt, at det endnu ikke er blevet til nederlag. Nederalget kunne meget vel komme her mod et FCK-mandskab, som må have selvtilliden i orden efter i søndags, og som har både Daramy og Zeca tilbage i aktion.

Godt nok har FCK indkasseret mål i sæsonens fire første kampe, men mod Brøndby var de dominerende fra start til slut, og kun et langskudsdrøn fra Cappis forhindrede sæsonens første clean sheet til løverne. Et clean sheet som dog kan komme her mod Randers, som ikke har vist sig voldsomt farlige offensivt i de første kampe. Gæsterne savner i den grad Mistrati, som er draget til udlandet, mens Odey endnu ikke er stemplet ind med de forventede mål. Alle Randers mål i sæsonen er kommet efter indlæg, men FCK har altså et par store klepperter i Vavro og Khocholava til at tage sig af indlæg. Anbefalingen lyder på en FCK med rent bur.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,75
FCK vinder til nul
Gå til unibet *


FCK – Randers: Statistik, topscorer og H2H

  • FCK indtager Superligaens 5.plads med 6 point i de første fire kampe.

  • Randers er nummer 6 i rækken, ligeledes med 6 point for fire kampe.

  • Pep Biel er topscorer i FCK med 4 ligamål. 3 af dem kom i søndagens derby mod Brøndby.

  • Marvin Egho er Randers’ topscorer med 2 kasser.

  • FCK vandt tre af de fire indbyrdes opgør mod Randers i sidste sæson.

     


Expected Goals: FCK vs. Randers de seneste tre kampe:

FCKResultatxGRandersResultatxG
FCK – Brøndby(4-1) 3,26 – 0,49Randers – Horsens(1-0) 1 – 0,67 
Viborg – FCK(4-2) 3,39 – 2,19AGF – Randers(0-0) 1,22 – 0,68
AaB – FCK(1-3) 0,48 – 1,83Randers – OB(2-2) 3,46 – 1,13
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles FCK – Randers?

FCK – Randers spilles fredag den 12. august 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles FCK – Randers?

FCK – Randers spilles i Parken i København

Skriv første kommentar

Skriv et svar