18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

FCK – Randers: Odds og optakt d. 5. april 2021

En af sæsonens skuffelser i FCK skal op mod en af sæsonens positive overraskelser, Randers. De to hold mødte hinanden for to uger siden og her sejrede jyderne. Får FCK revanche for det nederlag eller tager Randers endnu en sejr mod københavnerne? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FCK – Randers med kampstart mandag d. 5. april 2021 kl. 16:00. Kampen vises på Canal 9 og kan streames på discovery+.

Odds på FCK – Randers

Oddsene på kampen indikerer, at bookmakerne holder FCK som favoritter.

FCK – Randers: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mogens Krogh
Stadion: Parken, København
Vejret: 7° og svag vind

Optakt til FCK – Randers: Skader, karantæner og startopstillinger

Efter en god start på 2021 er FCK gået i stå og har efterhånden udspillet deres rolle i mesterskabskampen. Det skyldes ikke mindst deres seneste nederlag mod Randers, som kom i sidste runde af grundspillet. Det må derfor være et revanchelystent FCK-hold, der har tabt to gange til Randers i indeværende sæson – begge gange 2-1 i øvrigt. FCK har haft en del spillere afsted med landsholdet, mens de øvrige bl.a. har spillet en træningskamp mod 1. divisionsklubben, Fremad Amager, hvor FCK vandt 5-3. For Jess Thorup handler resten af sæsonen vel, groft sagt, om at forberede sig til næste sæson og håbe at man kan presse de tre hold foran, selvom det bliver svært.

Randers har gang i en historisk flot sæson. Ikke nok med at de har sikret sig en plads i top seks for første gange i klubbens historie, efter den nye struktur, så skal de også spille semifinale i pokalturneringen mod ærkerivalerne, AGF. Og faktisk kunne det været blevet endnu vildere for Randers, hvis man kigger på Expected Points over hele sæsonen. Målt på Expected Goals og Expected Goals i mod, så topper Randers Superliga med 40 point. Imponerende hvad Thomas Thomasberg og hans stab har fået ud af en middelmådig trup.

Mens FCK skal bruge tre point for at koble sig på AGF på tredjepladsen, så jagter Randers sejren, der vil sende dem på omgangshøjde med FCK. Det bliver spændende at se, om FCK får skovlen under Randers for første gang i sæsonen eller om Randers kan fortsætte de flotte takter.

FCK:
Andreas Bjelland (Forsvar, Reserve) – Skadet
Nicolaj Thomsen (Midtbane, Reserve) – Skadet

Randers:

FCK forventet startopstilling: Johnsson; Ankersen, Zanka, Nelsson, Boilesen; Lerager, Zeca, Falk; Daramy, Wind, Fischer

Randers forventet startopstilling: Carlgren; Graves, Piesinger, Marxen, Kopplin; Greve, Hammershøy-Mistrati, Johnsen, Kehinde; Egho, Kamara

Odds-forslag: FCK får revanche, men det bliver ikke nemt

FCK sluttede grundspillet skidt af med tre kampe i træk uden sejr. Ikke desto mindre, så må FCK alligevel formodes at sætte sig på opgøret mod Randers, som før den indbyrdes kamp i Parken tidligere i sæsonen, ikke havde vundet i Parken siden 2013. FCK må tørste efter revanche, og det er samtidig ved at være ’last call’, hvis de skal hæfte sig på de øvrige tophold.

Randers har haft en flot sæson, og er blandt de hold der har lukket færrest mål ind. Thomas Thomasberg er fået opbygget et rigtig stærk kollektiv, der spiller efter et stramt koncept, som har vist sig at fungere.

Vi tror på, at FCK får rettet op på deres dårlige slutning af grundspillet og at deres kompleks med Randers i indeværende sæson bliver ophævet. Randers lægger sig ikke ned uden kamp, men FCK trækker det længste strå.

SpilXperten.com anbefaler: FCK vinder med præcist ét mål til odds 3,95 – SPIL HER >>*

FCK – Randers: Statistik, topscorer og H2H

  • FCK har ikke vundet deres seneste tre kampe i Superligaen.

  • Randers er med i mesterskabsslutspillet for første gang i klubbens historie – og også med i semifinalen i pokalturneringen.

  • FCK ligger nummer fire med tre point op til AGF på tredjepladsen og 10 point efter Brøndby på førstepladsen.

  • Randers ligger nummer fem. Tre point efter FCK.

  • Jonas Wind er københavnernes topscorer med 11 mål i sæsonen indtil videre.

  • Alhaji Kamara er kronjydernes topscorer med ni mål i sæsonen.

  • De to klubber mødte hinanden for to uger siden. Her vandt Randers med 2-1, hvilket i øvrigt var deres anden sejr i træk mod FCK.

Skriv et svar