18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

FCK – FC Nordsjælland: Odds og optakt d. 18. april 2021

Løverne er begyndt at bide fra sig, og har nu Brøndby indenfor rækkevide. Spørgsmålet er om de kan bide hårdt nok til at få skovlen under Tigerne fra FC Nordsjælland, som har vist forrygende form på det seneste. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FCK – FC Nordsjælland med kampstart søndag d. 18. april 2021 kl. 16:00. Kampen vises på Canal 9 og kan streames på discovery+.

Odds på FCK – FC Nordsjælland

Oddsene på kampen indikerer, at bookmakerne holder FCK som favoritter.

FCK – FC Nordsjælland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen
Stadion: Parken, København
Vejret: 12° og svag vind

Optakt til FCK – FC Nordsjælland: Skader, karantæner og startopstillinger

FCK har efter en skidt slutningen på grundspillet, fået en rigtig fin start på mesterskabsspillet med to sejre i to kampe – senest mod ærkerivalerne, Brøndby. Jess Thorup har rystet posen og det har givet pote. Spillet har været mere energisk og dynamisk, hvilket har klædt FCK. Dog lider defensiven stadig og det er bemærkelsesværdigt, at løverne kun har formået at holde nullet i to ud af forårets 11 kampe.

FC Nordsjælland kommer til Parken som det mest formstærke hold i Superligaen, hvilket også sikrede dem det sidste mandat i top seks. Efterfølgende har de bevist, at de er fuldt berettigede til at være med sejre over AGF og Randers. Særligt sejren mod Randers var imponerende med tanke på, at Randers er en af sæsonens største overraskelser og at de har lukket næstfærrest mål ind af alle. At score fire mål vidner om offensiv kvalitet og kynisme. FC Nordsjælland havde fire skud på mål, og alle fire strøg i kassen. Imponerende af de unge mandskab.

Nu venter så FCK, som FC Nordsjælland traditionelt har det svært mod. De seneste ti kampe mellem de to mandskaber er endt med syv sejre til københavnerne, to uafgjorte og blot en sejr til FC Nordsjælland. Og med tanke på, at FCK er i en opadgående formkurve, og FC Nordsjælland er Superligaens formmæssige bedste hold pt., så er der god grund til at skrue forventninger i til kampen her. Det bliver at blive ganske underholdende, når de to hold mødes, og det tror vi på, at det bliver igen!

FCK:
Sayouba Mandé (Målmand, Reserve) – Tvivlsom
Robin Østrøm (Back, Reserve) – Skadet
Janus Drachmann (Midtbane, Fast) – Skadet
Bashkim Kadrii (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet’

FC Nordsjælland:

Maxwell Woledzi (Forsvar, Reserve) – Skadet
Johan Djourou (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
Kian Hansen (Forsvar, Fast) – Skadet
Mohammed Diomande (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
Jonathan Amon (Kant, Fast/Reserve) – Skadet

FCK forventet startopstilling (4-3-3): Grytebyst; Ankersen, Nelsson, Boilesen, Kristiansen; Zeca, Lerager, Falk;

FC Nordsjælland forventet startopstilling: (3-4-3) Vindahl; Thychosen, Jenssen, Mesik; Rose-Villadsen, Andersen, Christensen, Svensson; Schjelderup, Jensen, Sulemana

Odds-forslag: Polakken fortsætter sine målstime

Endelig, fristes man til at sige. Endelig spiller Kamil Wilzcek, og det klær’ FCK. Det kan godt være at polakken ikke er den bedste fodboldspiller, men han er en forrygende målscorer, og han tiltrækker sig så meget opmærksomhed, at andre spillere får mere plads. Kamil Wilzcek har scoret tre mål i de seneste to kampe, hvor han har fået chancen.

Kampene mellem FCK og FC Nordsjælland plejer at være ganske chancerige og det tror vi også på, at det bliver denne gang. Det ligner et FCK-hold, der er i bedring.

FC Nordsjælland er hårdt ramt af skader bagtil, hvor både Kian Hansen, Johan Djourou og Wolzedi er ude, og selvom Thychosen og Yttergård har gjort det fint i deres fravær, så er FCK’s offensiv så stærk, når de rammer dagen.

Der er lagt op til en målrig kamp, og med den målform som Wilzcek har vist i de seneste par uger, så er der lagt op til endnu en scoring fra polakkens side.

SpilXperten.com anbefaler: Kamil Wilczek scorer til odds 2,00 – SPIL HER* >>

FCK – FC Nordsjælland: Statistik, topscorer og H2H

  • FCK slog Brøndby med 3-1 i deres seneste opgør. I en kamp, hvor VAR desværre stjal fokus efterfølgende, men hvor FCK faktisk spillede en rigtig fin kamp – særligt i første halvleg.

  • FC Nordsjælland slog Randers med 4-3 i en medrivende kamp, hvor de to offensive profiler Sulemana og Victor Jensen trådte i karakter med to mål hver.

  • FCK ligger nummer tre med 41 point. Fire færre end Brøndby på andenpladsen og tre foran AGF på fjerdepladsen.

  • FC Nordsjælland ligger nummer 5 med tre point ned til Randers og tre point op til AGF.

  • Jonas Wind er københavnernes topscorer med 11 mål i sæsonen. Kamil Wilzcek er begyndt at røre på sig og har med tre mål i de seneste to kampe nu scoret otte mål i Superligaen for FCK.

  • Hos gæsterne er Sulemana holdets topscorer med syv kasser. Tre af dem er kommet i de seneste to kampe.

  • FCK har vundet de to første indbyrdes kampe i sæsonen. Begge gange med ét mål.

Skriv et svar