18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FCK – FC Nordsjælland: Odds og optakt den 8. oktober 2022

Mohamed Daramy var en stor oplevelse i anden halvleg mod AGF, og var også manden bag 1-0 målet efter en flot soloaktion. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

FCK fik sneget en sejr hjem i Neestrups debut og er nu at finde i top seks. Hvis de vil holde fast i denne placering, så kræver det højst sandsynligt en sejr mod FC Nordsjælland, som kommer ind til kampen med en flot sejr i topkampen mod Randers FC. Peger pilen i den rigtige retning for FCK eller kan FC Nordsjælland så tvivl hos københavnerne igen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FCK – FC Nordsjælland. Der er kampstart lørdag den 8. oktober 2022 kl. 19:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


FCK – FC Nordsjælland: Dommer, stadion og vejr

Dommer:
Stadion: Parken i København, Danmark
Vejret: 10° og jævn vind

Optakt til FCK – FC Nordsjælland: Skader, karantæner og startopstillinger

Én kamp, tre point. Det er facit for Jacob Neestrup som cheftræner for FCK. Trods en svær første halvleg mod AGF i søndagens hjemmekamp i Parken, så slap FCK og den nye cheftræner for skrækken, og kunne til sidst juble efter en sen scoring fra Lukas Lerager. Det hele var dog ikke positivt for københavnerne. Godt nok fik de tre point og spillede sig ind i top seks, men der er grund til bekymring hos FCK. Undervejs gik Rasmus Falk ud med en skade, og endnu værre for FCK og for særligt for ham selv, så måtte kaptajn Zeca også udgå. Endnu en grim knæskade har ramt den græske midtbanemand – nærmest på årsdagen for skaden i sidste sæson. Øv øv for ham, for FCK, og for os der elsker dansk fodbold. Alt det bedste til Zeca!

FCK havde svært ved at finde melodien i første halvleg, men var som forvandlet i anden halvleg. Særligt Mohamed Daramy havde fundet spilleglæden i omklædningsrummet, og nu mangler vi også lige at Andreas Cornelius finder sig til rette på græstæppet i Parken. Der venter FCK et par hårde uger med både Champions League og Superliga, og særligt de næste to kampe i Champions League kan vise sig at blive modbydelige for de danske mestre. Spændende om Jacob Neestrup vælger at satse på dem, eller om han ‘sælger dem’ på forhånd.

Kampen mod FC Nordsjælland kan nemlig også vise sig at være umådelig vigtig for FCK og deres guldchancer. Forud for lørdagens opgør i Parken er der otte points forskel på de to mandskaber – i FC Nordsjællands favør vel og mærke. Det kan betyde, at nordsjællænderne kan komme hele 11 point foran de forsvarende danske mestre.

FC Nordsjælland viste sig fra deres bedste side i mandagens kamp mod Randers FC, som ellers ikke havde tabt i sæsonen endnu. Det var Oliver Villadsen, Mads Bidstrup og norske Andreas Schjelderup ligeglad med. De gjorde nærmest hvad der passede dem, og 3-1 var ikke et mål for lidt – tværtimod. Kan FC Nordsjælland finde samme høje topniveau, så skal FCK virkelig være på dupperne. Heldigvis for FCK, så kommer de fra en kamp, hvor de så sandelig også er tvunget til at være på dupperne – nemlig en udekamp på Etihad mod mægtige Manchester City med ustoppelige Haaland.

De dufter af topkamp i Parken, også selvom FCK ikke helt blander sig i toppen af Superligaen – endnu.


FCK – skader:

 • Nicolai Boilesen (Forsvar, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Zeca (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Akinkunmi Amoo (Kant, Reserve) – Skadet

FCK – karantæner + karantænefare:

 • FC København har ingen spillere i karantæne.
 • Hákon Arnar Haraldsson får karantæne ved næste advarsel.
 • Viktor Claesson får karantæne ved tildeling af seks strafpoint.


FC Nordsjælland – skader:

 • Ulrik Yttergård Jenssen (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Andreas Schjelderup (Kant, Fast) – Tvivlsom

FC Nordsjælland – karantæner + karantænefare:

 • FC Nordsjælland har ingen spillere i karantæne.
 • Jacob Steen Christensen får karantæne ved næste advarsel.

FC København forventet startopstilling: Ryan; Jelert, Vavro, Khocolava, Kristiansen; Lerager, Stamenic, Haraldsson; Claesson, Cornelius, Daramy

FC Nordsjælland forventet startopstilling: Hansen; Villadsen, Hansen, Nagalo, Frese; Bidstrup, Christensen, Diomande; Hansen, Nuamah, SchjelderupOdds på FCK – FC Nordsjælland

Bookmakerne vurderer at FCK har størst chance for at vinde.


Odds-forslag: Stadig for store udsving hos FCK

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,89
X2
Gå til unibet *

Godt nok vandt FCK søndagens opgør mod AGF, men det var ikke sindsoprivende, det som FCK leverede. I første halvleg stod der AGF på det meste, men i anden halvleg fik FCK vist noget karakter, og fik stille og roligt ædt sig ind i kampen. Desværre for FCK, så er de ramt af skader til et par af de mest rutinerede kræfter og med to kampe mod Manchester City inden for en uge, og kampen mod FC Nordsjælland oveni, så kommer FCKs bredde virkelig på prøve. Og umiddelbart klarer de den ikke. De ser ud til at være tyndt besatte på midterforsvarspositionen, hvor Boilesen er tvivlsom. Det samme kan siges om de tre midtbanepositioner, hvor Zeca er ude og hvor Rasmus Falk er tvivlsom.

De mange tvivl hos FCK bør give muligheder for FC Nordsjælland. De har set stærke ud offensivt med særligt Schjelderup og Nuamah og på midten, hvor Bidstrup har været en kæmpe gevinst.

FC Nordsjælland vandt sæsonens første opgør med 3-1 i en kamp, hvor de var klart bedst. Godt nok er FCK i en smule bedring, men med kampprogrammet og de to holds nuværende form taget i betragtning, så skal der være gode muligheder for, at Superligaens førerhold kan rejse til Farum med point i bagagen.


FCK – FC Nordsjælland: Statistik, topscorer og H2H

 • FCK vandt 1-0 i weekendens kamp mod AGF, hvilket bringer københavnerne op på sjettepladsen i Superligaen.

 • FC Nordsjælland moste Randers FC i mandagens topkamp i Superligaen, hvorfor de er nyt tophold i Superligaen.

 • FCK har vundet tre af deres fem hjemmekampe i sæsonen, heriblandt de sidste to.

 • FC Nordsjælland er det bedste udehold i Superligaen, hvor de har hentet 10 point i fem kampe.

 • Viktor Claesson er FCKs topscorer med seks mål i sæsonen. Det samme har Pep Biel i øvrigt scoret, men han er som bekendt ikke i klubben mere.

 • Andreas Schjelderup stod for to scoringer sidst, hvilket gør ham til FC Nordsjælland og Superliga-topscorer med syv mål forud for 12. spillerunde.


Expected Goals: FCK vs. FC Nordsjællandde seneste tre kampe:

København FCKResultatxGNordsjælland FC NordsjællandResultatxG
FCK – AGF(1-0) 0,82 – 0,18FC Nordsjælland – Randers FC(3-1) 2,21 – 0,60
FC Midtjylland – FCK(2-1) 2,80 – 1,99AC Horsens – FC Nordsjælland(1-0)1,79 – 1,48 
FCK – Sevilla(0-0) 0,68 – 0,56FC Nordsjælland – FC Midtjylland(1-1)1,63 – 1,70


Superligaen – Table of Justice

Expected pointsFaktiske point (placering)
København FC København20.415 (#6)
Viborg Viborg FF19.220 (#3)
Midtjylland FC Midtjylland18.114 (#7)
AGF AGF17.116 (#5)
Nordsjælland FC Nordsjælland15.523 (#1)
Lyngby Lyngby BK14.54 (#12)
Silkeborg Silkeborg IF13.919 (#4)
Brøndby Brøndby IF13.912 (#10)
Randers Randers FC13.422 (#2)
Horsens AC Horsens 1314 (#8)
OB OB12.514 (#9)
AaB AaB10.910 (#11)

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.


Hvornår spilles FCK – FC Nordsjælland?

FCK – FC Nordsjælland spilles lørdag den 8. oktober 2022 klokken 19:00.

Hvor spilles FCK – FC Nordsjælland?

FCK – FC Nordsjælland spilles i Parken i København, Danmark

Skriv første kommentar

Skriv et svar