18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FCK – FC Midtjylland: Odds og optakt den 19. september 2021

Foto: Bildbyrån

Der er lagt op til noget af en kamp i Parken, når Superligaens to tophold tørner sammen. FCK har gang i en forrygende sæson, hvor de stadig er ubesejret. FC Midtjylland kan dog gå forbi københavnernes, hvis de formår at vinde i Nationalarenaen. Kan FCK lægge afstand til FC Midtjylland i tabellen med en sejr eller kan FC Midtjylland drille FCK? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FCK – FC Midtjylland. Der er kampstart søndag d. 19. september 2021 kl. 18:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


FCK – FC Midtjylland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jakob Kehlet
Stadion: Parken, København
Vejret: 15° og let vind

Optakt til FCK – FC Midtjylland: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er lagt op til en kæmpe kamp i Parken! Udsolgt på lægterne og de to bedste mandskaber i Danmark pt. Det kan kun blive godt. FCK har for alvor fået tur i den under Jess Thorup. De er tilbage i toppen af dansk fodbold, og endda med et solidt udtryk. Derudover viste de sig også godt frem i Europa, da de var det eneste danske hold, der formåede at vinde i torsdags. Selvom de har sagt farvel til Daramy og selvom Rasmus Falk har siddet ude med en skade i de seneste par uger, så har FCK alligevel formået at levere resultater.

FC Midtjylland har egentlig også fået en godkendt start under Bo Henriksen, som har formået at få styr på egoer som Evander, Mabil og Sisto. Både defensivt og offensivt ser midtjyderne solide ud, hvor Sviatchenko holder sammen på det defensive og individualister som Isaksen og Sisto skal skabe det offensive – særligt efter Anders Dreyer er taget til Rusland. Det bliver også spændende at følge med i de nye brasilianske tilføjelser, hvor der særligt må være store forventninger til rekordindkøbet Marrony. Marrony er i truppen for første gang, og der er altså mulighed for debut på den helt store scene for den brasilianske angriber.

Begge klubber spillede europæisk torsdag aften, men det bør ikke have betydning for kampen. Med et udsolgt Parken kommer der tryk på kedlerne og vi kunne meget vel få en kamp, der har et internationalt snit over sig. Rammerne er i hvert fald sat og om spillet kan leve op til det, må tiden vise.

FCK:

  • Bryan Oviedo (Back, Reserve) – Skadet
  • Rasmus Falk (Midtbane, Fast) – Skadet

FC Midtjylland

  • Jonas Lössl (Målmand, Fast) – Skadet

FCK forventet startopstilling: Grabara; Diks, Khocholava, Boilesen, Kristiansen; Zeca, Lerager; Stage, Biel, Bøving; Wind

FC Midtjylland forventet startopstilling: Olafsson; Dalsgaard, Sviatchenko, Juninho; Andersson, Oneydika, Evander, Paulinho; Isaksen, Brumado, Sisto


Odds på FCK – FC Midtjylland

Oddsene peger på, at hjemmeholdet er bookmakernes favorit i kampen. 

Odds-forslag: FCK tager sejren i topkampen

FCK ser virkelig stærke ud i øjeblikket. Uanset om de møder bundholdet Vejle eller spiller på en svær udebane i Bratislava, så formår de at levere gode resultater. Grabara, Khocolava og Boilesen har fået etableret et solidt defensivt fundament, hvor de kun har indkasseret et mål i de seneste fem kampe. Et mål som kom i den seneste kamp mod Slovan Bratislava, og som kom efter et hjørnespark. Zeca styrer slagets gang på midten og offensivt har Pep Biel og Jonas Wind virkelig fundet ind i et godt samarbejde.

FC Midtjylland har ikke været så suveræne i sæsonens indledning, som man tidligere har set. Det hænger højst sandsynligt sammen med, at man har fået ny træner i Bo Henriksen og man har sagt farvel til et par store profiler i Alexander Scholz, Onyeka og Anders Dreyer.

Det lader til, at FCK er mere sammenspillet end midtjyderne på nuværende tidspunkt. Derudover skal man ikke undervurdere den effekt, som et fyldt Parken kan have. Sidst FCK spillede hjemme mod FC Midtjylland vandt københavnerne med 4-2 og et lignende resultat er ikke utænkeligt her.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
888Sport
2,10
1-tallet
Gå til 888 *


FCK – FC Midtjylland: Statistik, topscorer og H2H

  • FCK er nummer et i Superligaen med 20 point ud af 24 mulige.

  • FC Midtjylland indtager andenpladsen med 18 point.

  • Pep Biel er københavnernes topscorer med fem mål i Superligaen. Jonas Wind har scoret fire mål.

  • Anders Dreyer er midtjydernes mest scorende spiller med tre mål i denne sæson. Isaksen, Evander og Brumado har alle scoret to mål.

  • De fire indbyrdes opgør i sidste sæson endte med to sejre til FC Midtjylland, en uafgjort og en sejr til FCK.


Expected Goals: FCK – FC Midtjyllandde seneste tre kampe:

FCKResultatxGFC MidtjyllandResultatxG
Slovan Bratislava – FCK(1-3) 0,62 – 1,53FC Midtjylland – Ludogorets(1-1)  1,32 – 0,58
Randers FC – FCK(0-2)0,60 – 1,72FC Midtjylland – FC Nordsjælland(2-0) 2,06 – 0,65
Vejle – FCK(0-4)0,16 – 2,38Brøndby – FC Midtjylland(2-0) 0,73 – 1,30
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar