18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FCK – FC Midtjylland: Odds og optakt den 10. april 2022

Kan FCK spille sig tættere på mesterskabet?

Babacar afgjorde topkampen sidste FCK og FC Midtjylland tørnede sammen. Foto: Bildbyrån

Mens FC Midtjylland bøvler lidt med det i foråret, så buldrer FCK derudaf. Nu står de to guldkandidater overfor hinanden. Kan Fik tage et kæmpe skridt mod det danske mesterskab eller formår FC Midtjylland at bringe spænding ind i guldkampen igen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FCK – FC Midtjylland. Der er kampstart søndag d. 10. april 2022 kl. 18:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


FCK – FC Midtjylland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jacob Sundberg
Stadion: Parken, København
Vejret: 7° og let vind

Optakt til FCK – FC Midtjylland: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er efterhånden svært at se, hvem der skal stoppe FCK i denne sæson. Trods en mindre god præstation i sidste weekend, og et flyvende AaB-hold, der pressede københavnerne godt, så holdte hovedstadsklubben stand og sikrede sig en spinkel 1-0 sejr. Fundamentet for FCK ser virkelig stærkt ud, noget som FC Midtjylland ellers tidligere har været kendt for. Man siger jo også, at offensiven vinder fodboldkampe, og defensiven vinder mesterskaber, og mon ikke at det er med udgangspunkt i dette, at Jess Thorup har fået opbygget den stærke defensive organisation.

FC Midtjylland lavede et fint comeback mod Silkeborg senest, men alt er ikke fryd og gammel på den jyske hede. Med væsentlige fravær på målmandsposten og i midterforsvaret i form af kaptajn Sviatchenko, så har midtjyderne haft problemer med netop at skabe det føromtalte fundament. Heldigvis for FC Midtjylland, så har de en bred trup og særligt offensivt har de voldsomt mange strenge at spille på. Det var også fra bænken, at scoringerne mod Silkeborg kom i form af Isaksen og Chilyfya. Mon ikke de kan se frem til en startplads?

Det er ved at være tid for FC Midtjylland, hvis de skal hente ind på FCK. Seks point adskiller de to guldaspiranter, og med en sejr til det formstærke hjemmehold, så ser guldet ud til at være mere eller mindre afgjort.


FCK:

  • Zeca (Midtbane, Fast) – Skadet


FC Midtjylland:

  • Elias Olafsson (Målmand, Fast) – Skadet
  • Juninho (Forsvar, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Erik Sviatchenko (Forsvar, Fast) – Tvivlsom

FCK forventet startopstilling: Grabara; Diks, Vavro, Khocholava, Boilesen; Stage, Falk; Bardghji, Biel, Claesson; Babacar

FC Midtjylland forventet startopstilling: Ousted; Dalsgaard, Sviatchenko, Thychosen; Andersson, Onyedika, Evander, Paulinho; Isaksen, Dreyer, Chilufya


Odds på FCK – FC Midtjylland

Bookmakerne holder FCK som favoritter i topopgøret.


Odds-forslag: Målløs første halvleg

Som nævnt i optakten, så er FC Midtjylland nærmest tvunget til at skulle have noget med fra Parken, hvis ikke mesterskabet skal glippe. Derfor må man også forvente et koncentreret og utroligt disciplineret udehold, som kommer til hovedstaden med et defensivt udgangspunkt. De må for alt i verden ikke komme bagud, særligt ikke med tanke på, hvor svære FCK er at skabe chancer imod.

FCK har virkelig tilladt få chancer imod i foråret, hvis man ser bort fra PSV-kampene. I Superligaen har de holdt buret rent i de første seks kampe, og formår de også at gøre det her, kan Kamil Grabara notere sig for en rekord. For FCK er uafgjort ikke ene katastrofalt resultat. De bevarer afstanden på seks point til FC Midtjylland.

Akkurat som i opgøret mellem de to klubber for en lille måned siden, så sigter vi efter en målløs første halvleg.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,80
0-0 efter første halvleg
Gå til Unibet *


FCK – FC Midtjylland: Statistik, topscorer og H2H

  • FCK indtager Superligaens førsteplads med 51 point.

  • FC Midtjylland er nummer 2 med 45 point.

  • FCK har gjort rent bord i Superligaen med seks sejre i seks kampe i foråret.

  • FC Midtjylland har haltet lidt mere. De har hentet 10 ud af 18 mulige point i 2022.

  • Pep Biel er FCKs topscorer med otte mål.

  • De to brasilianere Evander og Junior Brumado deler topscorerværdigheden med otte mål hver for midtjyderne.


Expected Goals: FCK – FC Midtjylland de seneste tre kampe:

FCKResultatxGFC MidtjyllandResultatxG
AaB – FCK(0-1) 0,43 – 1,64Tottenham Hotspur – Newcastle United  (5-1) 4,10 – 1,10
FCK – FC Nordsjælland(1-0) 2,95 – 0,10Tottenham Hotspur – West Ham United(3-1) 1,80 – 0,54
FCK – PSV Eindhoven(0-4) 0,58 – 1,42Brighton and Hove Albion – Tottenham Hotspur (0-2) 0,74 – 1,78
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles FCK – FC Midtjylland?

FCK – FC Midtjylland spilles lørdag den 10. april 2022 kl. 18:00

Hvor spilles FCK – FC Midtjylland?

FCK – FC Midtjylland spilles i Parken, København.

Skriv første kommentar

Skriv et svar