18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

FCK – Brøndby: Odds og optakt den 16. maj 2021

FCK led et skuffende pointtab i den seneste runde mod FC Nordsjælland, mens Brøndby for alvor pustede spænding ind i guldkampen med sejren mod FC Midtjylland. Spørgsmålet er om FCK kan drille deres ærkerivaler i jagten på guldet eller om Brøndby formår at sejre i nationalarenaen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FCK – Brøndby. Der er kampstart søndag d. 16. maj 2021 kl. 16:00. Se kampen på TV3+ eller stream den på Viaplay.  

© Bildbyrån

GÅ TIL


FCK – Brøndby: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen
Stadion: Parken
Vejret: 14° og mulighed for regn

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

FC Copenhagen
Brondby IF
Odds are subject to change. Last updated 16. maj 2021 16:00.


Optakt til FCK – Brøndby: Skader, karantæner og startopstillinger

Sæsonens sidste derby står for døren, og hvilket et af slagsen. FCK er tvunget til at vinde, hvis de skal have mulighed for at udfordre både Brøndby på andenpladsen, men også FC Midtjylland på førstepladsen, selvom det ser umådeligt svært ud. Københavnerne kommer med tre ubesejrede kampe i træk, to sejre over AGF og et point i Farum. Det er alt eller intet for FCK, og derfor må man også forvente et FCK-hold, der kommer blæsende ud til opgøret.

Brøndby fik i den grad åbnet guldkampen op igen med sejren i sidste weekend mod FC Midtjylland. Det betyder at de blågule blot er et point efter midtjyderne. Det ligner en duel mellem de to, som kommer til at vare lige indtil sidste spillerunde, og hvor FCK kommer til at spille en stor rolle. FCK skal nemlig møde begge hold, startende med Brøndby denne søndag.

FCK ville elske at slukke gulddrømmene for Vestegnens helte. Omvendt ville Brøndby elske at vinde i Parken, og lægge yderligere pres på FC Midtjylland, som et par timer forinden har spillet mod pokalvinderne fra Randers FC.

Brøndby har vundet to af sæsonens derbys, mens FCK vandt det seneste. Formår FCK at udligne den indbyrdes statistik i sæsonen, og samtidig ødelægge de blågules gulddrømme eller kan Brøndby tage hjem til Vestegnen med tre lune point og en bevaret tro på et det første danske mesterskab siden 2005? Første New Firm i sæsonen med tilskuere på lægterne. Det bliver tryk på kedlerne!

FCK:

 • Andreas Bjelland (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Bryan Oviedo (Back, Reserve) – Skadet

Brøndby:

 • Peter Bjur (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Blas Riveros (Back, Fast) – Skadet
 • Josip Radosevic (Midtbane, Fast) – Karantæne

FCK forventet startopstilling: Grytebust; Ankersen, Zanka, Nelsson, Boilesen; Lerager, Zeca, Stage; Falk, Wind, Fischer

Brøndby forventet startopstilling: Schwäbe; Hermannsson; Maxsø, Jung; Bruus, Lindstrøm, Frendrup, Vigen, Mensah; Uhre, Hedlund

Odds på FCK – Brøndby

I følge bookmakerne er FCK favoritter i hjemmekampen mod Brøndby.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 16. maj 2021 16:00.


Odds-forslag: Søndagens New Firm ender uden vinder

Som nævnt i optakten, er sæsonens hidtil tre opgør mellem FCK og Brøndby med en vinder. Det er en kontrast i forhold til sidste sæson, hvor de to opgør i mesterskabsslutspillet endte uafgjort. De tre opgør i sæsonen har også været ganske jævnbyrdige, særligt det første. I de følgende to, har FCK tilspillet sig til de største chancer, mål på xG, men alligevel formåede Brøndby at tage sejren i en af dem, mens FCK fortjent vandt opgøret på Brøndby Stadion for en måneds tid siden.

FCK spillede en fin kamp i Farum mandag aften, men havde både problemer på den sidste tredjedel, og problemer med at håndtere særligt Kamaldeen, som kommer med voldsom fart. Hedlund og Uhre kommer ikke med helt samme fart, men alligevel kan de skabe problemer for FCK’s defensiv, som ikke har været overbevisende.

Omvendt er det også svært at forestille sig, at Brøndby kan holde københavnerne fra scoring. Både med tanke på Brøndbys defensive niveau på det seneste, hvor de bl.a. har lukket fire mål ind mod Randers, og med tanke på, at FCK har set gode ud offensivt med syv scoringer i de seneste tre kampe.

Det ligner en jævnbyrdig kamp, hvor ingen af holdene giver sig, selvom der bliver scoret i begge ender. For første gang i sæsonen deler de to ærkerivaler, hvilket egentlig også må være tilfredsstillende for begge hold. FCK holder AGF på rimelig afstand og driller Brøndby i guldkampen, og Brøndby formår at hente et point på en svær udekampe.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
4,50
Uafgjort og begge hold scorer
Besøg Bet365 *


FCK – Brøndby: Statistik, topscorer og H2H

 • FCK spillede senest 2-2 mod FC Nordsjælland.
 • Brøndby slog FC Midtjylland med 3-1 i sidste runde.
 • FCK ligger nummer tre med 49 point. Seks point færre end Brøndby på andenpladsen.
 • Brøndby er nummer to i Superligaen med et point op til FC Midtjylland.
 • FCK’s topscorer er Jonas Wind med 13 mål.
 • Brøndby har Mikael Uhre som topscorer. Han topper også Superligaens topscorerliste med 17 kasser.


Expected Goals: FCK – Brøndby – de seneste tre kampe

FCKResultatxGBrøndbyResultatxG
FC Nordsjælland – FCK(2-2)0,99 – 3,84Brøndby – FC Midtjylland(3-1)2,39 – 1,33
FCK – AGF(3-2)2,41 – 0,51Randers FC – Brøndby(2-0)2,66 – 2,47
AGF – FCK(1-2)1,13 – 1,05Brøndby – Randers FC(2-0)1,35 – 0,55
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar