18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

FCK – AGF: Odds og optakt d. 3. maj 2021

Foto: Bildbyrån

FCK spillede sig tre point foran AGF i de to klubber møde i sidste uge. Nu er der så mulighed for, at AGF får revanche og kommer på omgangshøjde med københavnerne eller at FCK tager endnu en sejr og lægger sig solidt på tredjepladsen. Kan FCK endnu engang slå AGF’erne eller bringer aarhusianerne spændingen tilbage i kampen om tredjepladsen i Superligaen? Vi bringer her odds og optakt til kampen mellem Rangers og Celtic. Der er kampstart mandag d. 3. maj 2021 kl. 19:00. Se kampen på TV3+ eller stream den på Viaplay.

GÅ TIL


FCK – AGF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Peter Kjærsgaard
Stadion: Parken, København
Vejret: 9° og mulighed for regn

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 17. juni 2021 05:43.

Optakt til FCK – AGF: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er dramatik for alle pengene, da FCK og AGF stod overfor hinanden i sidste weekend. I sidste ende var det FCK der kunne juble efter de vandt 2-1 ved dommeren slutfløjt. Alligevel har kampen fået ekstra liv i form af et par interviews efter kampen, hvor særligt Viktor Fischer bidrog til lidt ekstra lir og underholdning. Det glemmer de nok ikke foreløbigt i Aarhus, og derfor er det også fedt, at vi allerede en uge efter får en gentagelse af en af sæsonens bedste Superliga-kampe, målt på intensitet og fight. Også spiller det nok også ind, at der var tilskuere tilbage på lægterne.

Tilskuere vil der også være mandag aften i Parken. For første gang kan FCK nyde deres egne fans. Fodbold har fået helt nyt liv, og der er også grund til at have høje forventninger til ‘genstarten af tilskuere’ i landets national arena. Selvom det ser umådeligt svært ud, har FCK endnu ikke afskrevet dem selv i forhold til førstepladsen, og deres fans vil højst sandsynligt også lægge pres på både hjemmehold, udehold og dommer i jagten på de to tophold, som afhængigt af søndagens resultater vil være 7-11 point foran københavnerne forud for mandagskampen.

Sidste weekends kamp mellem de to klubber var, om ikke andet, rigtig tæt på at have et international snit, og der er derfor ingen grund til ikke at tro, at vi kan få en lignende oplevelse mandag aften i Parken mellem to klubber som forsøger at hænge på i toppen, og som slås indbyrdes om tredjepladsen.

FCK:

 • Nicolai Boilesen (Forsvar, Fast) – Karantæne
 • Andreas Bjelland (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Bryan Oviedo (Back, Reserve) – Skadet
 • Zeca (Midtbane, Fast) – Karantæne
 • Lukas Lerager (Midtbane, Fast) – Karantæne
 • Mohamed Daramy (Kant, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Rasmus Falk (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

AGF:

 • Frederik Tingager (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Niklas Backman (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Alex Gersbach (Back, Reserve) – Skadet
 • Mathias Jørgensen (Angreb, Reserve) – Tvivlsom

FCK forventet startopstilling: Grytebust – Ankersen, Zanka, Nelsson, Kristiansen – Thomsen, Stage – Biel, Wind, Fischer – Wilzcek

AGF forventet startopstilling: Grabara – Diks, Hausner, Juelsgård, Højer – Olsen, Poulsen, Blume – Grønbæk, Mortensen, Thorsteinsson

Odds på FCK – AGF

Oddsene på kampen afspejler at bookmakerne tror mest på at FCK gentager sejren fra sidste weekend.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 17. juni 2021 05:43.


Odds-forslag: Endnu en højintens og jævnbyrdig kamp

Det kan endnu engang godt udvikle sig til en åben slagsudveksling mellem FCK og AGF, som tilfældet har været i sæsonens tre indbyrdes kampe mellem de to klubber. Særligt den seneste var fyldt med dramatik og et hadsk forhold mellem de to klubber. Det har været jævnbyrdigt i samtlige af de tre opgør i sæsonen, hvor FCK dog har haft marginaler i to af opgørene, mens det sidste er endt uafgjort. Derfor er der lagt op til endnu en utrolig tæt kamp.

FCK er hårdt ramt på særligt karantæne-fronten, hvor vigtige spillere som Boilesen, Zeca og Lerager alle er ude. Det betyder, at Jess Thorup er tvunget til at finde alternativer til særligt midtbanepositionerne, hvor det ikke ligefrem vrimler med oplagte afløsere for Zeca. Hos AGF har de deres anfører, Patrick Mortensen, tilbage fra karantæne, hvilket er et kæmpe plus for dem. Oveni det, forventes det også at Sanneh er tilbage i startopstillingen.

Selvom FCK vandt den seneste kamp mod AGF, og at de har hjemmebanefordelen her, så ligner det at FCK er blevet gjort til for store favoritter. Det er alvorlige skikkelser de mangler. Det lugter af endnu en utrolig tæt kamp, hvor ingen af mandskaberne formår at hente tre point. Deling i porten og status quo i kampen om tredjepladsen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
888Sport
3,60
X
Besøg 888 *


FCK – AGF: Statistik, topscorer og H2H

 • De to klubber mødte hinanden i sidste weekend. Her vandt FCK med 2-1.
 • FCK er nummer tre i Superligaen med 45 point.
 • AGF er nummer fire med 42 point.
 • De to klubber har mødt hinanden tre gange i sæsonen indtil videre med to FCK-sejre og en uafgjort til følge.
 • Jonas Wind er FCK’s topscorer med 12 mål.
 • AGF’s Patrick Mortensen har scoret to mere, og er med 14 mål århusianernes topscorer.


Expected Goals: FCK – AGF – de seneste tre kampe

FCKResultatxGAGFResultatxG
AGF – FCK(1-2)1,13 – 1,05AGF – FCK(1-2)1,13 – 1,05
FC Midtjylland – FCK(4-1)1,63 – 0,74AGF – Randers(2-0)1,81 – 1,68
FCK – FC Nordsjælland(2-2)1,09 – 1,26Brøndby – AGF(2-2)1,66 – 0,93
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar