18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FCK – AGF: Odds og optakt den 2. oktober 2022

Jacob Neestrup er klar til at debutere som cheftræner for FCK i søndagens kamp mod AGF. (Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix)


Så skete det i FCK. Ud med Jess Thorup og ind med Jacob Neestrup. Den relativt uprøvede nye FCK-træner står overfor en rutineret kollega i form af Uwe Rösler, når AGF lægger vejen forbi Danmarks nationalstadion. Kommer Neestrup planmæssigt fra start eller kan AGF fortsætte deres fine sæsonstart? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FCK – AGF. Der er kampstart søndag den 2. oktober 2022 kl. 18:00. Se kampen på TV3+ eller Viaplay.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


FCK – AGF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jakob Sundberg
Stadion: Parken, København
Vejret: 11° og mulighed for regn

Optakt til FCK – AGF: Skader, karantæner og startopstillinger

Så blev det nok for PC og resten af direktion hos FCK. Tålmodigheden med Jess Thorup var sluppet op og efter nederlaget mod FC Midtjylland inden landsholdspausen fik Thorup sparket ud af hovedstaden. FCK står med fire sejre og seks nederlag i sæsonens første 10 kampe, og med de forventninger som er til FCK, så er det langt fra tilfredsstillende. Nu skal Jacob Neestrup forsøge at vende bøtten og skabe noget sult hos løveflokken fra hovedstaden. Jacob Neestrup har allerede udtalt, at det først og fremmest handler om at samle så mange point sammen, som muligt indtil vinterpausen – og så må det polerede spil komme hen af vejen.

Efter tre nederlag i træk fik AGF en sejr i den sidste kampe inden pausen. AGF slog AaB med 3-1 i en kamp, hvor nytilkomne Yakob sprudlede og hvor Patrick Mortensen lignede den angriber, som vi kender. Yakob stod for begge de målgivende aflevering til netop Patrick Mortensen og endte sågar med selv at komme på tavlen, da han gjorde det til 3-0.

Der er lagt op til en spændende opgør mellem de to klubber fra landets to største byer. Og så bliver det også utroligt spændende at se, om man allerede kan se bedringer hos FCK eller om det stadig er for tidligt at se de ændringer, som Neestrup har lavet eller kommer til at lave.


FCK – skader:

  • Kamil Grabara (Målmand, Fast) – Skadet
  • Marios Oikonomou (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Rasmus Falk (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

FCK – karantæner + karantænefare:

  • Hákon Arnar Haraldsson får karantæne ved næste advarsel.
  • Viktor Claesson får karantæne ved tildeling af seks strafpoint.


AGF – skader:


AGF – karantæner + karantænefare:

  • Nicolai Poulsen får karantæne ved tildeling af ses strafpoint.

FCK forventet startopstilling: Ryan; Diks, Vavro, Khocolava, Kristiansen; Haraldsson, Zeca, Stamenic; Claesson, Cornelius, Daramy

AGF forventet startopstilling: Hansen; Kristensen, Tingager, Bisseck; D’Alberto, Yakob, Poulsen, Anderson, Kahl; Haugen, Mortensen



Odds på FCK – AGF

Oddssætningen afslører, at bookmakerne tror mest på FCK.


Odds-forslag: Superligaens to topscorere sørger for målrigt opgør

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,88
Over 2,5 mål
Gå til bet365 *

FCK har pistolen for panden forud for kampen mod AGF. Et nederlag vil være en katastrofe, både for Jacob Neestrup, men i særdeleshed også for hele FCK. Det betyder nemlig, at der er hele syv point op til netop AGF og at top seks stille og roligt sejler væk. Derfor må man også forvente at FCK hold, som kommer ud til kampen med god energi og et hold, som kommer til at gå efter sejren.

AGF spillede en rigtig god kamp mod AaB inden landsholdspausen og det var vigtigt for De Hviie, som havde tabt tre kampe i træk. Men Yakob, som fik sin startdebut i Superligaen, viste sig at være talismanden med to assist og ét mål. Det klædte AGFs offensive spil, at både Yakob og Anderson kunne være mere offensivtænkende og supplere de to frontangribere.

Hos FCK har Claesson scoret seks mål i sæsonen, og hos AGF har de Patrick Mortensen som ligeledes har scoret seks mål. Begge klubber har haft lidt defensive problemer i sæsonen, så med den målform som de forreste har vist, så bør der være gode muligheder for mål. FCK har det højeste målgennemsnit i sæsonen og det målgennemsnit kunne meget vel blive ved.

FCK – AGF: Statistik, topscorer og H2H

  • FCK ligger nummer 9 i Superligaen med 12 point for 10 kampe.

  • AGF ligger nummer 5 i Superligaen med 16 point for 10 kampe.

  • FCK har vundet halvdelen af deres fire hjemmekampe i sæsonen.

  • AGF har vundet to ud af deres fem kampe på udebane i sæsonen.

  • Patrick Mortensen er AGFs topscorer med seks mål i sæsonen.

  • Viktor Claesson er FCKs topscorer, ligeledes med seks mål i sæsonen.

  • Dommeren Jakob Sundberg har dømt FCK fire gange. FCK har vundet alle fire opgør. Undervejs i de fire kampe har Sundberg uddelt otte gule kort, nul røde kort og nul straffespark.

  • Dommeren Jakob Sundberg har dømt AGF ni gange (4-1-4). Han har uddelt 18 gule kort, nul røde kort og dømt straffespark én gang i de ni kampe.

  • Jakob Sundberg har ikke dømt FCK – AGF før.


Expected Goals: FCK vs. AGF – de seneste tre ligakampe:

København FCKResultatxGAGF AGFResultatxG
FC Midtjylland – FCK(2-1)2,80 – 1,99AGF – AaB(3-1)2,39 – 0,28
FCK – Sevilla(0-0)0,68 – 0,56Silkeborg – AGF(1-0)0,79 – 1,28
OB – FCK(2-1)1,14 – 1,02AGF – FC Nordsjælland(1-2)3,18 – 2,26


Superligaen – Table of Justice

Expected pointsFaktiske point (placering)
Viborg Viborg FF18.619 (#3)
København FC København18.312 (#9)
AGF AGF16.516 (#5)
Midtjylland FC Midtjylland15.913 (#7)
Lyngby Lyngby BK13.73 (#12)
Nordsjælland FC Nordsjælland13.120 (#2)
Randers Randers FC1322 (#1)
Silkeborg Silkeborg IF12.516 (#4)
Horsens AC Horsens11.914 (#6)
Brøndby Brøndby IF11.911 (#10)
OB OB10.713 (#8)
AaB AaB109 (#11)

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.


Hvornår spilles FCK – AGF?

FCK – AGF spilles søndag den 2. oktober 2022 klokken 18:00.

Hvor spilles FCK – AGF?

FCK – AGF spilles i Parken, København.

Skriv første kommentar

Skriv et svar