18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

FC Nordsjælland – Viborg FF: Odds og optakt den 18. juli 2021

Foto: Bildbyrån

Det kan blive en fremragende fodboldkamp på Right to Dream Park i Farum, når FC Nordsjællands kuld af talenter tager mod Viborg FF, der i flere sæsoner har banket på porten til Superligaen og nu endelig er tilbage. De har en målscorer med. Sebastian Grønning hamrede 23 kasser i nettet i sidste sæson, og han kan gøre ondt på de fleste Superligahold. Således også på FC Nordsjælland. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Nordsjælland – Viborg FF. Der er kampstart søndag d. 18. juli 2021 kl. 14:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL


FC Nordsjælland – Viborg FF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Morten Krogh
Stadion: Right to Dream Park, Farum
Vejret: 26° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 18. juli 2021 20:11.


Optakt til FC Nordsjælland – Viborg FF: Skader, karantæner og startopstillinger

Tre af FC Nordsjælland-truppens ‘oldinge’, Johan Djorou, Ulrik Yttergård og Victor Jensen har forladt klubben, så måske får vi endnu en rekord i forhold til gennemsnitsalderen på FC Nordsjælland, hvis spillere tilsyneladende bliver yngre og yngre for hver sæson. De er i gang med at sælge Kamaldeen Sulemana, men han kan ikke rigtigt finde ud af, hvor han vil hen, så foreløbig er han stadig i Farum og kan være med i dette opgør, men lige nu ser det ud til, han havner i fransk fodbold. 

Med pladsen i top 6 fik FC Nordsjælland tidligt opfyldt deres målsætning i sidste sæson, og de bed fint fra sig i mesterskabsspillet, hvor de særligt i første halvdel gjorde det fint. Det blev til en 5. plads til slut, og nu skal de så have fyldt op med ungdommeligt blod på de pladser, hvor folk er væk. De kan reelt også komme til at savne en målscorer, hvis det ender med, Sulemana beslutter sig for at tage afsted. 

En målscorer kommer de formentlig ikke til at savne i Viborg FF, der spillede en gennemført flot sæson i 1. division, hvor de i 32 kampe bare løb ind i to nederlag. Sebastian Grønning stod for 23 kasser, hvilket ret præcist er hver tredje scoring, som Viborg FF satte i rusen. Ham skal de andre hold holde øje med. Men de skal i det hele taget tage sig i agt, for selv om holdet måtte skifte træner sidste sæson, fortsatte de ufortrødent med offensiv og charmerende fodbold.

Der faldt lige præcis tre scoringer i snit i alle deres kampe, og af dem stod de selv for 2,25. De får nok svært ved at holde helt samme offensive kadence, men i begyndelsen af sæsonen må de kunne overraske og overrumple mange modstandere, mens de stadig er høje over oprykningen. Viborg FF behøver absolut ikke blive en prügelknabe i Superligaen. I hvert fald ikke i sæsonens første halvdel. 

FC Nordsjælland:

  • Maxwell Woledzi (Forsvar, Fast) – Karantæne

Viborg FF:

FC Nordsjælland forventet startopstilling: Vindahl; Thychosen, Hansen, Nagalo; Villadsen, Kofod, Diomande, Frese; Adingra, Antman, Sulemana.

Viborg FF forventet startopstilling: Lund; Putros, Kramer, Lauritsen, Sørensen; Lonwijk, J. Grønning, Bonde; Bech, S. Grønning, Bakiz.


Odds på FC Nordsjælland – Viborg FF

Kigger vi på bookmakernes odds, viser de, FC Nordsjælland er favorit i denne kamp.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 18. juli 2021 20:11.

Odds-forslag: Begge hold spiller fremad. Begge hold på tavlen

FC Nordsjælland har ikke meget italiensk catenaccio eller kynisme i sig. Det er et begavet, letbenet og offensivt tænkende mandskab, der i sidste sæson var involverede i 102 mål i deres 32 kampe – det er et snit på 3,18 mål pr. kamp. Sandsynligvis er Kamaldeen Sulemana med i dette opgør, og mon ikke han vil være opsat på at vise sig frem og sikre de sidste par nuller på en kommende kontrakt. Han vil i hvert fald øge sandsynligheden for scoring af FC Nordsjælland. 

Viborg FF kommer til kampen med visheden om, at de i sidste sæson i kun to af 32 kampe måtte gå fra banen uden at score. I de resterende 30 lavede de mål i dem alle sammen – og altså meget ofte mere end ét mål. Deres tre første kampe byder ud over dette møde med FC Nordsjælland på opgør mod de seneste to sæsoners mestre fra Brøndby IF og FC Midtjylland. Hvis de vil undgå at stå efter tre runder med nul point og en tidlig gyser mod medoprykker Silkeborg IF, så vil det være fornuftigt at åbne pointkontoen allerede i dette opgør. Det skal de formentlig bruge mindst et mål for at sikre.

Derfor tror anbefalingen på, at begge mandskaber kommer på måltavlen i dette opgør. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,62
Begge hold scorer
Gå til Bwin *


FC Nordsjælland – Viborg FF: Statistik, topscorer og H2H

  • Det blev til en 5. plads for FC Nordsjælland i Superligaen med 43 point i 32 kampe. 

  • FC Nordsjællands statistik var 11-10-11 og scoren 51:51.

  • Viborg FF vandt 1. division og sikrede sig oprykning med 76 point efter 32 runder. 

  • Tallene for Viborg FF endte på 23-7-2 og målscoren 71:24..

  • FC Nordsjællands topscorer var Kamaldeen Sulemana, som stod for 10 mål.

  • Hos Viborg FF hed topscoreren i sidste sæson Sebastian Grønning, som kom på tavlen 23 gange i 32 kampe.


Expected Goals: FC Nordsjælland vs. Viborg FF– de seneste tre kampe

FC NordsjællandResultatxGViborg FFResultatxG
Antwerpen – FC Nordsjælland(1-1)0,60 – 0,63Sønderjyske – Viborg FF  
(1-4)0,79 – 0,74
Brøndby IF – FC Nordsjælland
(2-0)1,78 – 0,23Viborg FF – HB Køge
(4-0)3,99 – 0,92
FC Nordsjælland – Randers FC  
(2-1)0,47 – 2,20Fredericia – Viborg FF 
(0-3)1,32 – 3,75
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.

Skriv et svar