18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Nordsjælland – Viborg: Odds og optakt den 6. august 2022

Så fik Mads Hansen gang i målscoringen! Den unge angriber stod for begge kasser i mandagens sejr over Lyngby. (Foto: Bildbyrån)
Så fik Mads Hansen gang i målscoringen! Den unge angriber stod for begge kasser i mandagens sejr over Lyngby. (Foto: Bildbyrån)

De unge nordsjællændere har fået en perfekt start på den nye sæson med tre sejre ud af tre mulige. Det er dog ikke en nem opgave, som venter lørdag. Viborg er godt nemlig kørende med fem sejre ud af seks mulige på tværs af Superliga og Conference League-kval. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Nordsjælland – Viborg. Der er kampstart lørdag d. 6. august 2022 kl. 16:00. Se kampen på Canal 9.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


FC Nordsjælland – Viborg: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mikkel Redder  
Stadion: Right To Dream Park, Farum
Vejret: 20° og let vind

Optakt til FC Nordsjælland – Viborg: Skader, karantæner og startopstillinger

Det kører på skinner for både FC Nordsjælland og Viborg indtil videre i sæsonen! De unge drenge fra Farum har været i aktion tre gange i Superligaen med 9 point til følge, mens Viborg har været spændt hårdere for med europæiske kampe + Superliga, men også hos jyderne har starten på sæsonen været forrygende med to sejre ud af tre i Superligaen, samt sejr i alle tre Conference League-kvalkampe. Vi har altså at gøre med to mandskaber i sublim form.

FC Nordsjælland lagde sæsonen ud med to udekampe mod henholdsvis OB og Brøndby. Begge kampe bød på flot spil og fortjente sejre. Det defensive makkerpar Nagalo og Kian Hansen har styr på bagkæden, Diomande og Bidstrup udgør et fremragende mix på midtbanen, mens alle tre angribere allerede har scoret tre gange hver. Senest mod Lyngby var præstationen ikke så prangende som i de to første kampe, men ikke desto mindre lykkedes det endnu engang FC Nordsjælland at stikke afsted med 3 point, denne gang takket være Mads Hansens kynisme foran kassen.

Viborg har virkelig imponeret i sæsonens første kampe. For første gang i 22 år spiller de betydende europæiske kampe, og det kunne ikke gå meget bedre. Alle de tre hidtidige europæiske kampe er vundet med clean sheet, godt nok har modstanden været overkommelig, men de grønne midtjyder har virkelig været opgaven moden. Normalvis ville man så forvente lidt ‘kontinentale tømmermænd’ til Superliga-kampene, noget som der da også var tegn på i sæsonens hidtil eneste nederlag til AGF, men senest mod FCK var der ikke skyggen af træthed hos viborgenserne. Jacob Friis’ mandskab leverede en helstøbt indsats mod de forsvarende danske mestre, som de fortjent besejrede med 4-2. Viborgs bundniveau er højt, de falder aldrig for alvor igennem, og på de gode dage kan de byde alle Superliga-mandskaber op til dans.


FC Nordsjælland:

  • Ingen kendte fravær


Viborg:

  • Mikkel Andersen (Mål, Reserve) – Tvivlsom
  • Lamin Jawara (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
  • Anton Gaaei (Back, Reserve) – Tvivlsom
  • Alassana Jatta (Angreb, Reserve) – Tvivlsom

FC Nordsjælland forventet startopstilling: A. Hansen; Villadsen, K. Hansen, Nagalo, Frese; Diomande, Christensen, Bidstrup; M. Hansen, Nuamah, Schjelderup.

Viborg forventet startopstilling: Lund; Anyembe, Lauritsen, Bürgy, Sørensen; Bonde, Grønning, Leemans; Bech, Grot, Said


Odds på FC Nordsjælland – Viborg

Bookmakerne tror mest på en sejr til hjemmeholdet.

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Lille fordel til hjemmeholdet

Det har været en sæsonstart over forventning for både FC Nordsjælland og Viborg. Værterne har vundet tre ud af tre, mens gæsterne har vundet fem af de første seks. Bedre start kunne man næsten ikke at forestillet sig. Lørdag skal de to mandskaber forsøge at bygge videre på denne fornemme start, når de duellerer på kunstgræsset i Farum.

Viborg har endnu engang været i europæisk aktion i midtugen, denne gang mod færøske B36, som blev besejret med fortjente 3-0. Returopgøret venter på onsdag, men det bør blive noget nær en ‘walkover’ for Jacob Friis og co. og bør derfor ikke tage for meget fokus for dette opgør.

Umiddelbart ligner det en tæt omgang på Right To Dream Park. To formstærke mandskaber med masser af selvtillid ovenpå de fornemme præstationer indtil videre i sæsonen. Viborg har ikke mærket meget til ‘kontinentale tømmermænd’ endnu, og midtugens kamp var en overkommelig en af slagsen, men i så jævnbyrdig en duel som denne, så kunne det godt være tungen på vægtskålen, at Viborg allerede har spillet tre kampe flere end modstanderen. Anbefalingen lyder på en jævnbyrdig affære, som falder ud til FCN’s fordel grundet de lidt friskere stænger.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
2,30
FC Nordsjælland vinder
Gå til comeon *


FC Nordsjælland – LyngbyFC Nordsjælland – Viborg: Statistik, topscorer og H2H

  • FC Nordsjælland topper Superligaen efter tre sejre ud af tre mulige. Klasse!

  • Viborg er nummer 4 efter 6 point i de første tre kampe.

  • Hos FC Nordsjælland er Nuamah, Schjelderup og Mads Hansen alle kommet på måltavlen to gange hver allerede.

  • Hos Viborg er det Leemans og Bech, som topper den interne topscorerliste, ligeledes med to mål hver.

  • I sidste sæson vandt FC Nordsjælland 2-0 over Viborg på Right To Dream Park. I det omvendte opgør delte de to hold i porten efter 1-1.


Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF

Expected Goals: FC Nordsjælland vs. Viborgde seneste tre kampe:

FC NordsjællandResultatxGViborgResultatxG
Nordsjælland – Lyngby(2-1) 0,75 – 1,29Viborg – B36(3-0) 2,9 – 0,02 
Brøndby – Nordsjælland(1-3) 1,35 – 2,86Viborg – København(4-2) 3,39 – 2,19 
OB – Nordsjælland(0-2) 1,31 – 3,23Viborg – Sūduva(1-0)2,44 – 0,7 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles FC Nordsjælland – Viborg?

FC Nordsjælland – Viborg spilles lørdag den 6.august 2022 klokken 16.00

Hvor spilles FC Nordsjælland – Viborg?

FC Nordsjælland – Viborg spilles på Right To Dream Park i Farum

Skriv første kommentar

Skriv et svar