18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Nordsjælland – Sønderjyske: Odds og optakt den 11. marts 2022

To bundhold med succesoplevelser har stadig Ret til at Drømme

Benjamin Nygren og resten af FC Nordsjælland havde en fin oplevelse i Aarhus i mandags. (Foto: Bildbyrån)

Fredag aften tager vi hul på næstsidste runde i Superligaens grundspil. To af de mandskaber, der for længst er ude af spillet om top 6 og blot skal fokusere på at skrabe point sammen til nedrykningsspillet, er FC Nordsjælland og Sønderjyske. Det er tabellens nummer 10 mod nummer 12. Men begge hold gjorde det godt i seneste runde. Er der medvind på vej? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Nordsjælland – Sønderjyske. Der er kampstart fredag d. 11. marts 2022 kl. 19:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL


FC Nordsjælland – Sønderjyske: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jonas Hansen
Stadion: Right to Dream Park, Farum
Vejret: 3° og jævn til frisk vind

Optakt til FC Nordsjælland – Sønderjyske: Skader, karantæner og startopstillinger

Ingen mål. Blot ét enkelt point. Og helt, helt fantasiløst og karakterløst spil. Det var status for FC Nordsjælland efter forårets to første runder, og de kunne så småt skimte Vejle Boldklub i bakspejlet og indsnuse den fæle stank af nedrykning. Så drog de til Aarhus, hvor værterne gav top 6 et sidste forsøg, og det fik gæsterne fuldstændig afmonteret. 

FC Nordsjælland viste vilje, idé og effektivitet, og de slæbte en herlig 3:2-sejr med hjem til Farum, Da Vejle Boldklub samtidig spillede 0:0 i Aalborg, betød sejren, at FC Nordsjælland nu har syv point ned til nedrykningsplads. Og ni point ned til fredagens modstander Sønderjyske. Da de to mødtes helt tilbage den 2. august i Haderslev, drog Farum-holdet også tilbage østpå med tre point og en sejr efter 2:0. 

2:0 stod der også og truede på måltavlen, da Sønderjyske i søndags mødte OB. Fynboerne var rasende effektive i første halvleg, og det lignede endnu en skuffelse for Sønderjyske og træner Henrik Hansen. Men måske talte de i pausen om, hvordan sønderjyderne i forårspremieren var foran 2:0 mod AGF og formøblede det hele, så det endte med 3:2-nederlag. Dét kunne måske vendes til noget positivt; det kan godt lade sig gøre at komme tilbage fra 0:2. 

Det gjorde Sønderjyske i hvert fald. En fornuftig indskiftning af Emil Berggreen kastede en reducering af sig bare tre minutter inde i anden halvleg, Et kvarter før tid udnyttede samme Berggreen en fejl af Skjelvik i det fynske forsvar, og så stod der 2:2. Der var chancer til endnu mere, men det ene point må trods alt have givet lidt på humørkontoen. Og mon ikke Berggreen starter inde denne gang?


FC Nordsjælland:

  • Maxwell Woledzi (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
  • Abu Francis (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Jonathan Amon (Angreb, Reserve) – Skadet
  • Simon Adingra (Angreb, Fast) – Karantæne


Sønderjyske:

  • Patrick Banggaard (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Emil Kornvig (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Julius Eskesen (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

FC Nordsjælland forventet startopstilling: Hansen; Rose-Villadsen, Hansen, Marxen, Frese; Bidstrup, Kofod, Hansen, Diomande, Schjelderup; Nygren.

Sønderjyske forventet startopstilling: Thomas; Soulas, Gartenmann, Hende; Holm, Albæk, Thomsen, Barkarson; Frederiksen, Berggreen, Christiansen.


Odds på FC Nordsjælland – Sønderjyske

Der er en lille favoritværdighed til FC Nordsjælland ifølge bookmakernes odds på kampen.


Odds-forslag: Bundkamp med udsigt til ramasjang og kasser

Som sagt endte det tilbage i august med 2:0-sejr til FC Nordsjælland i seneste indbyrdes møde. Det var bemærkelsesværdigt blandt andet, fordi de 10 foregående indbyrdes opgør havde begge hold på tavlen, og ingen af de 10 kampe havde færre end tre scoringer. Alt var galt med kampen i august statistisk set. Nok mest fra sønderjydernes synspunkt. 

FC Nordsjælland åbnede foråret på tilsvarende forsigtig vis med deres traditionsbundne nederlag til Brøndby IF – denne gang 0:2 – og så en langgaber mod Randers FC, der endte 0:0. Men så gik det festligt for sig i Aarhus med begge hold på tavlen og i alt fem scoringer. Sønderjyske var involveret i fire mål i Haderslev mod OB, og deres forrige hjemmekamp endte 2:3 mod AGF. Om ikke andet får de mål for entrebilletten i Haderslev. 

Den hidtil eneste udekamp i foråret for Sønderjyske tabte de 1:0 i Brøndby, men sådan ender det ikke her. Begge mandskaber vil være tilfredse med deres udsigter på forhånd, og de vil have fat i alle tre point. Hvis ikke denne kamp, hvornår skal de så egentlig kunne gå efter sejren? Og de seneste otte indbyrdes møder har ikke budt på en eneste uafgjort. Der kommer mål. Anbefalingen tror på en scoring af hver som minimum, og der skal også nok falde i alt tre mål i kampen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,19
Begge hold scorer OG Over 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


FC Nordsjælland – Sønderjyske: Statistik, topscorer og H2H

  • FC Nordsjælland er nummer 10 med 20 point efter 20 runder. 

  • Tallene for FC Nordsjælland 5-5-10 med en målforskel på 23:35.

  • Gæsterne fra Sønderjyske er sidst i Superligaen med 11 point for 20 kampe.

  • Sønderjyskes statistik er lidet imponerende 2-5-13 og 15:39. 

  • Simon Adingra er FC Nordsjællands topscorer med 6 mål. 

  • Hos Sønderjyske er flittigste mand på måltavlen Emil Holm, som står på 3 kasser.  


Expected Goals: FC Nordsjælland – Sønderjyske de seneste tre kampe:

FC NordsjællandResultatxGSønderjyskeResultatxG
AGF – FC Nordsjælland (2-3) 1,75 – 1,28Sønderjyske – OB(2-2) 1,02 – 0,74 
FC Nordsjælland – Randers FC (0-0)0,71 – 2,71Brøndby IF – Sønderjyske (1-0) 2,08 – 0,16 
FC Nordsjælland – Brøndby IF(0-2) 0,79 – 2,67 Sønderjyske – AGF(2-3)2,88 – 0,96 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles FC Nordsjælland – Sønderjyske?

FC Nordsjælland – Sønderjyske spilles fredag den 11. marts 2022 klokken 19:00.

Hvor spilles FC Nordsjælland – Sønderjyske?

FC Nordsjælland – Sønderjyske spilles på Right to Dream Park i Farum i Danmark.

Skriv første kommentar

Skriv et svar