18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Nordsjælland – Silkeborg: Odds og optakt den 21. august 2022

De unge FC Nordsjælland-drenge har haft masser at juble af i sæsonen indtil videre. Foto: Bildbyrån

Der er dømt tidligt topopgør, når søndagens El Plastico fløjtes i gang. FC Nordsjælland indtager Superligaens førsteplads med 13 point ud af 15 mulige, mens Silkeborg følger efter med 10 point. Kan FC Nordsjælland skabe et hul til Silkeborg eller er de to hold på omgangshøjde efter slutfløjt? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Nordsjælland – Silkeborg. Der er kampstart søndag d. 21. august 2022 kl. 14:00. Se kampen på TV3 Sport og Viaplay.

GÅ TIL

100 % bonus på op til 1.000 kroner
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår


FC Nordsjælland – Silkeborg: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Aydin Uslu
Stadion: Right To Dream Park, Farum
Vejret: 24° og let vind

Optakt til FC Nordsjælland – Silkeborg: Skader, karantæner og startopstillinger

FC Nordsjælland og Silkeborg har som de to eneste klubber i Superligaen kunstgræs i stedet for almindelig græs på deres stadion, og det er der de sidste par sæsoner gjort et stort nummer ud af, bl.a. med kalde – eller øjenavnet, om man vil, El Plastico. Kigger man på tabellen i Superligaen efter de første fem runder, så kan noget dog tyde på, at det kan betale sig at have kunstgræs på sit stadion. De to klubber indtager henholdsvis første- og andenpladsen i Superligaen og begge klubber har sågar gjort rent bord på eget ‘græs’ med to sejre i to kampe.

FC Nordsjælland har slået Viborg og Lyngby hjemme på Right to Dream Park, mens det eneste pointtab kom i sidste uge i Nordens Paris, da de måtte nøjes med 0-0 mod AaB. Det er et forvandlet FC Nordsjælland-hold, hvis man sammenligner med sidste sæson. Godt nok har Farum-klubben igen igen skudt en af deres stjerneskud afsted i form af Adringra, men det ser ud til at et par af de andre unge virkelig har steppet op i denne sæson. Norske Andreas Schjelderup er vendt tilbage efter at have været skadet i størstedelen af sidste sæson og han har allerede bidraget med tre scoringer. Derudover har det også haft stor indflydelse på FC Nordsjælland at de har fået Andreas Hansen ind mellem stængerne og at Kian Hansen er tilbage til at stabilisere forsvaret. FC Nordsjælland har netop hentet en gammel kending hjem i Ulrik Yttergård Jenssen, som har været et år i Holland. Det ligner endnu en god gardering til de bagerste rækker, som nu, udover Kian Hansen, tæller Nagalo, Erik Marxen og altså den hjemvendte nordmand.

Silkeborg led et bittert nederlag torsdag aften i den finske hovedstad Helsinki. Et rødt kort til den tilbagevendte Calisir blev udslagsgivende for sidste sæsons bronzevindere, som dermed skal frem og jagte i returopgøret i næste uge på JYSK Park. Det betyder højst sandsynligt også, at Kent Nielsen og trænerstaben hos Silkeborg vil være opmærksomme på trætte spillere og spare spillere i det omfang, der giver mening. Det er ikke fordi, at Silkeborgs trup er den bredeste, så der skal uden tvivl trækkes veksler på mange af de samme spillere. Man må alligevel forvente, at et Europa League gruppespil står højt på prioriteringslisten hos Silkeborg, så mon ikke at der bliver plads til en smule rotation? Udover nederlag i Finland, så tabte Silkeborg også deres seneste kamp i Superligaen, hvorfor det må være et sejrstørstigt hold, som tager turen over Storebæltsbroen.

Der er god grund til at have høje forventninger til opgøret her. Det er nummer et mod nummer to i Superligaen, og når de to mandskaber rammer niveauet, så er de også begge blandt de bedst spillende i Danmarks bedste række. Kan FC Nordsjælland mon fortsætte deres næsten perfekte sæsonstart mod et Silkeborg hold, som måske/måske ikke har tankerne på næste uges kamp mod HJK Helsinki?


FC Nordsjælland:

  • Ingen kendte fravær


Silkeborg:

  • Gustav Dahl (Back, Reserve) – Skadet
  • Andreas Oggesen (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Alexander Lind (Angreb, Reserve) – Tvivlsom

FC Nordsjælland forventet startopstilling: A. Hansen; Villadsen, K. Hansen, Nagalo, Frese; Diomande, Christensen, Bidstrup; M. Hansen, Nuamah, Schjelderup

Silkeborg forventet startopstilling: Larsen; Sonne, Salquist, Calisir, Engel; Klynge, Brink, Kaalund; Adamsen, Helenius, Tengstedt


Odds på FC Nordsjælland – Silkeborg

Bookmakerne har hjemmeholdet som små favoritter.


Odds-forslag: Manglende fokus fra Silkeborg giver FC Nordsjælland sejren

Godt nok har Viborg formået at kunne balancere både europæisk fodbold og Superliga i indeværende, men det er sjældent at man ser, at ‘nye’ hold i europæisk sammenhæng formår at have hovedet med begge steder, selvom de får det til at lyde sådan. Silkeborg slap ikke helt godt fra det første opgør i Helsinki torsdag aften, hvor et rødt kort blev udslagsgivende. Alligevel må de være optimistiske forud for hjemmekampen, da Silkeborg ser ud til at have et klarere koncept end deres finske modstander.

Og så bliver man også nød til at nævne FC Nordsjælland. Det er ikke fordi, at spillet har været flydende og fordi de har væltet sig i chancer. De har bare været hamrende effektive. Både defensivt og offensivt. Defensiven ser langt om længe ud til at kunne stå distancen over en hel sæson og offensiven ser ikke ud til at skulle bruge nær så mange chancer til at score, som tilfældet har været i de sidste par år.

Med FC Nordsjællands kynisme i indeværende sæson og Silkeborgs hoveder, som allerede tænker på torsdagens afgørende kamp, så peger det i retning af en sejr til hjemmeholdet.


FC Nordsjælland – Silkeborg: Statistik, topscorer og H2H

  • FC Nordsjælland topper Superligaen med 13 ud af 15 mulige point.

  • Silkeborg ligger nummer to med 10 point for fem kampe.

  • Hos FC Nordsjælland er Andreas Schjelderup topscorer i indeværende sæson med tre mål.

  • Silkeborgs topscorer er selvfølgelig Nicklas Helenius, som fortsætter målformen fra sidste sæson. Fire mål i fem kampe har angriberen lavet.

  • Det tilsvarende opgør i sidste sæson endte 1-1, mens det endte med hele 4-1, da Silkeborg havde fordel af hjemmebanen i sidste sæson.
Info
NavnFC NordsjællandFCN
Land
Danmark
DAN
CheftrænerFlemming Pedersen
Websitefcn.dk
Form
Statistik
Turnering
3F Superligaen
Kampe spillet
15
Mål
24
Mål imod
12
Rent bur
5
Gule kort
30
Røde kort
3
Info
NavnSilkeborg IFSIF
Land
Danmark
DAN
CheftrænerKent Nielsen
Websitewww.silkeborgif.com
Form
Statistik
Turnering
3F Superligaen
Kampe spillet
16
Mål
27
Mål imod
23
Rent bur
3
Gule kort
22
Røde kort
1
Turnering
Europa League Kvalifikation
Kampe spillet
2
Mål
1
Mål imod
2
Gule kort
5
Røde kort
1
Turnering
Europa Conference League Grp. B
Kampe spillet
6
Mål
12
Mål imod
7
Rent bur
2
Gule kort
7
Røde kort
1

Expected Goals: FC Nordsjælland vs. Silkeborgde seneste tre kampe:

FC NordsjællandResultatxGSilkeborgResultatxG
AaB – FC Nordsjælland(0-0) 0,62 – 0,86HJK Helsinki – Silkeborg(1-0) 0,66 – 0,73
FC Nordsjælland – Viborg(1-0) 0,83 – 2,06Viborg – Silkeborg(2-0) 1,22 – 1,15
FC Nordsjælland – Lyngby(2-1) 0,75 – 1,27Silkeborg – AaB(3-1)1,87 – 0,44
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles FC Nordsjælland – Silkeborg?

FC Nordsjælland – Silkeborg spilles søndag den 21. august 2022 klokken 14.00

Hvor spilles FC Nordsjælland – Silkeborg?

FC Nordsjælland – Silkeborg spilles på Right To Dream Park i Farum

Skriv et svar