18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

FC Nordsjælland – Randers: Odds og optakt den 19.maj 2021

Foto: Bildbyrån

Sæsonen er ved at gå på hæld, og der er ikke det store på spil for hverken FC Nordsjælland eller Randers FC, som indtager 5. og 6.pladsen i Superligaen. Hvilket mandskab klarer sig bedst med helt frie tøjler? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Nordsjælland – Randers. Der er kampstart onsdag d. 19. maj 2021 kl. 18:00. Se kampen på Eurosport 2 eller Discovery+.

GÅ TIL


FC Nordsjælland – Randers: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jonas Hansen
Stadion: Right to Dream Park, Farum
Vejret: 14°, svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

FC Nordsjaelland
Randers FC
Odds are subject to change. Last updated 19. maj 2021 17:57.


Optakt til FC Nordsjælland – Randers: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er kampen om Superligaens 5.plads, som løber over stablen onsdag aften. Placeringen har ikke den helt store betydning, så de to hold kan gå ind til dette opgør uden bekymringer, og forhåbentlig med et offensivt udgangspunkt!

Hjemmeholdet fra Farum har haft et ganske fint mesterskabsspil, otte kampe er endt med tre sejre, tre nederlag og to uafgjorte, det er ganske godkendt når man tænker på den modstand de har mødt weekend efter weekend. Det helt store samtaleemne hos nordsjællænderne i disse dage, er deres offensive stjernespiller, Kamaldeen Sulemana, som har vist sig så godt frem i denne sæson, at nogle af de helt store europæiske klubber, som Ajax og Manchester United, angiveligt kæmper om ghaneserens underskrift. Mon ikke, at han kommer for at underholde både scouts og de tilbagevendte hjemmefans? Værterne er uden et par profiler, som normalt ville være at finde i startelleveren, men de har måtte undvære dem det sidste stykke tid, så jeg regner ikke med, at deres præstation kommer til at ændre sig i forhold til det de har vist indtil videre i mesterskabsspillet.

Randers FC har haft en fantastisk sæson, de har spillet med i den bedste halvdel af Superligaen, og endnu vildere… Så vandt de i torsdags Sydbank Pokalen med en knusende 4-0 sejr over SønderjyskE. Som noget nyt er den danske pokalvinder sikret europæisk gruppespil til næste sæson, så Randers kan så småt gøre klar til et europæisk eventyr til næste sæson, og en dejlig million-indsprøjtning til klubkassen. Efter pokalsejren i torsdags fik Randers spillerne frie tøjler til at fejre triumfen, men på trods af at have drukket 100 bajere torsdag, formåede alligevel at drille Superligaens førerhold fra FC Midtjylland søndag, hvor de to et overraskende point på MCH Arena i Herning, det er stærkt! Fraværslisten er helt kritisk i Randers forud for dette opgør, et væld af bærende spillere sidder på tribunen med enten karantæne eller skader.

FC Nordsjælland:

 • Johan Djourou (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Jonathan Amon (Kant, Reserve) – Skadet
 • Kian Hansen (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Mohammed Diomande (Midtbane, Fast) – Skadet

Randers:

 • Alhaji Kamara (Angreb, Fast) – Skadet
 • Erik Marxen (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Simon Piesinger (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Tosin Kehinde (Kant, Fast) – Skadet
 • Marvin Egho (Angreb, Fast) – Karantæne
 • Frederik Lauenborg (Midtbane, Fast) – Karantæne

FC Nordsjælland forventet startopstilling: Vindahl; Thychosen, Nagalo, Yttergård Jenssen; Villadsen, Steen Christensen, Kofod Andersen, Frese; Antman, Sulemana, Francis

Randers forventet startopstilling: Carlgren; Kopplin, Graves, Nielsen, Lauridsen; Bundgaard, Johnsen, Hammershøy-Mistrati, Greve, Klysner; Høegh


Odds på FC Nordsjælland – Randers

Oddsene indikere at FC Norsjælland er favoritter til dette opgør.  

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 19. maj 2021 17:57.


Odds-forslag: Nu kommer tømmermændene

FC Nordsjælland er et ualmindeligt godt tag på hingstene fra Randers, det er blevet til tre sejre i de seneste fire indbyrdes opgør, mens de hjemme på Right To Dream Park har vundet de seneste fire gange Randers har været på besøg. Der er som nævnt, ikke det helt store på spil til dette opgør, og det gør måske opgøret en anelse svært at spå om – uden anden motivation end en lidt ubetydelige 5.plads kan alt i teorien ske. FC Nordsjælland har hjemmebanefordelen, selvom Right To Dream Park ikke er kendt, som Superligaens værste heksekeddel, så giver det alligevel en fordel til de unge nordsjællændere, som kan spille hurtig kombinationsfodbold hjemme på deres kunstgræs.

Randers’ fravær til dette opgør er markante, deres to mest scorende spillere i sæson, Egho og Kamara, er begge på tribunen, sammen med den offensive kreatør Kehinde og forsvarskrumtapperne Piesinger og Marxen, det kunne ikke blive meget værre for gæsterne. Læg dertil, at deres sæson allerede har toppet med pokaltriumfen i torsdags, så det kunne nærmest ikke være mere ligegyldigt om de ender på 5. eller 6.pladsen i Superligaen. Jeg synes, at de fleste parametre taler for en hjemmesejr her, og oddset ser meget fornuftigt ud, så den får et skud!

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
2,40
1-tallet
Besøg Nordicbet *


FC Nordsjælland – Randers: Statistik, topscorer og H2H

 • FC Nordsjælland indtager 5.pladsen i Superligaen med 40 point for 30 kampe. Statistikken lyder på 10-10-10 og en målscore på 49:48.

 • Randers indtager Superligaens 6.plads med 37 point og en statistik på 10-7-13 og en målscore på 40:37.

 • Kamaldeen Sulemana er et brandvarmt navn på transfermarkedet i disse dage, den lynhurtige kantspiller står noteret for 10 ligamål i sæsonen, nok til at gøre ham til FCN’s topscorer.

 • Kamara har efterhånden siddet på tribunen i en hel del kampe, men han fører stadig den interne topscorerliste med 9 ligakasser.

 • Sæsonens tre indbyrdes opgør imellem FC Nordsjælland og Randers FC er endt med to sejre til nordsjællænderne og en enkelt uafgjort. Senest var der regulær målfest i Randers, som endte med en 4-3 sejr til gæsterne fra FCN.


Expected Goals: FC Nordsjælland vs. Randers – de seneste tre kampe

FC NordsjællandResultatxGRanders FCResultatxG
AGF – FC Nordsjælland(3-1)2,74 – 1,03FC Midtjylland – Randers FC(1-1)1,66 – 0,91
FC Nordsjælland – FC København(2-2)0,99 – 3,84Randers FC – SønderjyskE(4-0)4,25 – 0,82
FC Midtjylland – FC Nordsjælland(3-0)4,25 – 0,82AGF – Randers(3-2)3,26 – 1,87
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar