18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Nordsjælland – Randers FC: Odds og optakt den 27. februar 2022

FC Nordsjælland kan give Randers FC rigtig skidt forårsstart

FC Nordsjælland kom skidt fra start med nederlag mod Brøndby IF. Søndag prøver de igen, når AaB gæster Farum. (Foto: Bildbyrån)

FC Nordsjælland og Randers FC mødes på kunstgræsset i Farum tidligt søndag eftermiddag i en duel mellem tabellens aktuelle nummer 10 og nummer seks. Værterne håbede måske en smule på et raid mod top seks, men premierenederlaget til Brøndby IF må have slukket for de drømme. Randers FC er stadig nummer seks, men de har åbnet foråret med tre nederlag i tre kampe. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Nordsjælland – Randers FC. Der er kampstart søndag d. 27. februar 2022 kl. 14:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


FC Nordsjælland – Randers FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Aydin Uslu
Stadion: Right to Dream Park, Farum
Vejret: 5° og let vind

Optakt til FC Nordsjælland – Randers FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er næsten altid et tidspunkt med FC Nordsjælland, hvor man tænker, at nu har de været for aggressive i deres transferpolitik. Nu har de fået tyndet så grundigt ud i truppen, at de ikke længere kan klare sig i Superligaen. Men som en humlebi får de altid hevet rumpetten med sig og reddet sig. Well, det er ved at være tiden, de hiver bagdelen til sig, for der er lige nu bare fire point til nedrykning efter Vejle Boldklubs fine sejr mod AGF fredag aften. 

Træner Flemming Pedersen har i januar sagt farvel til Mads Døhr Thychosen og Clinton Antwi, men ind er til gengæld kommet fire nye med potentiale til at blive afgørende spillere hos FC Nordsjælland. Blandt andet hentede de Erik Marxen hos søndagens modstander Randers FC, og hvis Marxen kan holde sit niveau fra tiden hos kronjyderne, bliver han en klar gevinst for defensiven hos Farum-holdet. 

Randers FC skal så omvendt klare sig uden Erik Marxen i bagerste række, og det ser navnemæssigt fornuftigt ud med Piesinger og Graves i midterforsvaret, men de har jo altså lukket otte mål ind i deres foreløbige tre forårskampe. To af kampene var dog mod PL-holdet Leicester City, som stod for syv af de otte mål, og det er nok mere i ligaen, at kronjydernes defensiv skal bevise sit værd. 

Med nederlaget til AGF fredag aften har Randers FC mulighed for at kravle syv point foran AGF med tre kampe mere at spille om, før vi skiller mesterskabsslutspillet fra nedrykningskandidaterne, og med mindre Viborg FF slår FC København senere søndag eftermiddag, vil syv points forspring med tre kampe igen være så godt som en sikring af top 6-billetterne.

FC Nordsjælland:

  • Maxwell Woledzi (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Abu Francis (Midtbane, Fast) – Skadet

Randers FC:

  • Joel Kabongo (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Tosin Kehinde (Midtbane, Fast) – Karantæne 
  • Marvin Egho (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet
  • Alhaji Kamara (Angreb, Fast) – Tvivlsom

FC Nordsjælland forventet startopstilling: Hansen; Villadsen, Hansen, Marxen, Svensson; Kofod, Bidstrup; Hansen, Schjelderup, Nygren; Antman.

Randers FC forventet startopstilling: Carlgren; Kallesøe, Graves, Piesinger, Kopplin; Tibbling, Lauenborg, Johnsen, Ankersen; Odey, Hammershøy-Mistrati.


Odds på FC Nordsjælland – Randers FC

Et hurtig blik på kampens odds viser, bookmakerne regner med en lige duel med en snert af plus til værterne. 


Odds-forslag: Farum-drengene drager fordel af trætte kronjyske ben

FC Nordsjælland er nok begejstrede ved udsigten til besøg for Randers FC. De seneste fem indbyrdes møder på Right to Dream Park er endt med hjemmesejre. Før det to uafgjorte, s vi skal otte kampe tilbage til 20. februar 2015 for at finde seneste sejr til Randers FC på FC Nordsjællands kunstgræs.

Spørgsmålet her kan være, hvordan benene har det hos Randers FC. De ydede en brav indsats i begge kampe mod Leicester City, men de var simpelthen oppe mod et langt stærkere mandskab. Det har givet mange tunge løb, og det er trods alt mindre end tre døgn siden, der blev fløjtet af for det europæiske eventyr torsdag aften. 

Omvendt vil FC Nordsjælland nu have en uges frisk træning i benene, og træner Pedersen virker til at have krammet på kronjydernes måde at spille fodbold på – i hvert fald på udebane. Derfor tror anbefalingen på, at værterne snupper sejren her mod en flok gæster, der nok har brug for sejren, men med AGFs nederlag fredag er Randers FC ikke helt så desperat i pointnød, og modsat fik værterne ekstra motivation af sejren til Vejle Boldklub, der rykkede nedrykningsstregen tre point tættere på. Den her vinder FC Nordsjælland. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
2,60
FC Nordsjælland
Gå til ComeOn *


FC Nordsjælland – Randers FC: Statistik, topscorer og H2H

  • FC Nordsjælland er nummer 10 i Superligaen med 16 point efter 18 kampe. 

  • FC Nordsjællands statistik er 4-4-10 og 20:33.

  • Randers FC er aktuelt på tabellens 6. plads med 28 point efter 18 runder. 

  • Tallene for Randers FC siger 8-4-6 med en måldifference på 23:20.

  • FC Nordsjællands topscorer er Simon Adingra, som har ramt plet 5 gange. 

  • Hos Randers FC er Alhaji Kamara hyppigste målscorer med 6 kasser.


Expected Goals: FC Nordsjælland – Randers FC – de seneste tre kampe

FC NordsjællandResultatxGRanders FCResultatxG
FC Nordsjælland – Brøndby IF (0-2) 0,79 – 2,67Randers FC – Leicester City  (1-3) 0,56 – 4,47
CSKA Moskva – FC Nordsjælland (1-0)1,66 – 0,84Randers FC – Viborg FF (0-1) 1,25 – 1,08
OB – FC Nordsjælland (2-0) 1,53 – 0,75 Leicester City – Randers FC(4-1) 3,50 – 0,40 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles FC Nordsjælland – Randers FC?

FC Nordsjælland – Randers FC spilles søndag den 27. februar 2022 klokken 14:00.

Hvor spilles FC Nordsjælland – Randers FC?

FC Nordsjælland – Randers FC spilles på Right to Dream Park i Farum i Danmark.

Skriv første kommentar

Skriv et svar