18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Nordsjælland – Lyngby: Odds og optakt den 1. august 2022

Den unge nordmand Andreas Schjelderup er kommet godt fra start i denne sæson med mål i de to første kampe. (Foto: Bildbyrån)
Den unge nordmand Andreas Schjelderup er kommet godt fra start i denne sæson med mål i de to første kampe. (Foto: Bildbyrån)

Mandag aften står den på lokalopgør i Nordsjælland, når FCN tager imod Lyngby hjemme på Right To Dream Park. Hjemmeholdet topper Superligaen med 6 point efter to spillerunder, så det bliver vel barnemad at hive en sejr i land mod de gæstende oprykkere? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Nordsjælland – Lyngby. Der er kampstart mandag d. 1. august 2022 kl. 19:00. Se kampen på TV3 Sport eller Viaplay.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


FC Nordsjælland – Lyngby: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jacob Karlsen  
Stadion: Right To Dream Park, Farum
Vejret: 23° og let vind

Optakt til FC Nordsjælland – Lyngby: Skader, karantæner og startopstillinger

I sidste sæson slog det fejl for FC Nordsjælland, som ellers har været en fast bestanddel af top-6 siden slutspilsformatet blev introduceret i Superligaen. Som regel bliver der solgt ud af de største profiler hver sommer, og så plejer nordsjællænderne at have et nyt kuld af talentfulde spillere klar til at overtage. Den gik bare ikke i sidste sæson, hvor kvaliteten hos de nye ikke var høj nok. Men noget tyder på, at talenterne er opgaven mere moden i denne sæson. I hvert fald er sæsonen startet ud på bedst mulig vis med to sejre ud af to mulige mod henholdsvis OB og Brøndby. Den centrale midtbane med Diomande og Bidstrup ser stærk ud, der har været langt bedre styr på defensive end tidligere, og så har der været godt gang i offensiven, hvor Nuamah og Schjelderup har fundet vej til netmaskerne i begge kampe. Begge sejre er i øvrigt kommet på udebane, og FCN har jo for vane at være endnu stærkere hjemme på kunstgræsset, så umiddelbart er der lysere tider forude for Farum-klubben, som endte som 9’er i sidste sæson.

Lyngby er tilbage i den bedste danske række efter en hurtig smuttur nede i 1.division. Sæsonen startede ud på fin vis for de kongeblå nordsjællændere, som spillede 2-2 med sidste sæsons bronzemedalje-vindere fra Silkeborg. Lyngby spillede en god kamp, og var faktisk oppe med 2-0 tidligt i 2.halvleg, men en skarp Helenius forpurrede den ellers gode start med to kasser. Senest var oprykkerne oppe imod Horsens, i en kamp, som bød på sæsonens første nederlag. De top oprykkere havde en god halvleg hver i mandagens kamp, hvor det nok havde være mere retvisende med 1 point til hver. Lyngby manglede dog den fornødne skarphed.


FC Nordsjælland:

  • Ingen kendte fravær


Lyngby:

  • Frederik Gytkjær (Angreb, Fast) – Tvivlsom

FC Nordsjælland forventet startopstilling: A. Hansen; Villadsen, K. Hansen, Nagalo, Frese; Diomande, Christensen, Bidstrup; M. Hansen, Nuamah, Schjelderup.

Lyngby forventet startopstilling: Ibsen; Gregor, Riis, Hamalainen; Jørgensen, Westergaard, Thellufsen, Winther, Sørensen; Kristensen, Nielsen.


Odds på FC Nordsjælland – Lyngby

Bookmakerne tror mest på en sejr til hjemmeholdet.


Odds-forslag: 3 på stribe for FCN

Mandag aften står det på lokalopgør i det nordsjællandske, når FC Nordsjælland indtager kunstgræsset på Right To Dream Park, hvor Lyngby kommer på besøg. Hjemmeholdet har fået en overraskende god start på sæsonen med sejr i to udekampe mod OB og Brøndby, mens gæsterne spillemæssigt har præsteret fint i de to første kampe, men altså kun skrabet 1 point sammen.

FC Nordsjællands start på sæsonen har været imponerende resultatmæssigt, men også spillemæssigt, i særdeleshed mod Brøndby senest. Midtbanen har et godt mix af arbejdsomhed og kreativitet, angriberne er varme, mens Kian Hansen og Nagalo har haft godt styr på de bagerste geledder. Hvis de kan holde kadencen, så venter der endnu en sejr her mod Lyngby, som har spillet fint, men som mangler skarphed i begge ender af banen. Right To Dream Park er langt fra en heksekedel, men det unge hjemmehold har det normalvis godt på kunstgræsset, så anbefalingen her lyder på tredje sejr i træk til FCN.


FC Nordsjælland – Lyngby: Statistik, topscorer og H2H

  • FC Nordsjælland topper Superligaen efter en 2-0 sejr over OB og en 3-1 sejr over Brøndby.

  • Lyngby er 9’er med 1 point efter 2-2 mod Silkeborg og et 1-0 nederlag til Horsens.

  • Hos FC Nordsjælland er Nuamah og Schjelderup kommet på måltavlen to gange hver allerede.

  • Lyngbys mål i premieren blev sat ind af Kristian Riis og Mathias Kristensen.

  • I 20/21 vandt FC Nordsjælland begge opgør over Lyngby med ikke så beskedne cifre på 3-0 og 4-1.


Expected Goals: FC Nordsjælland vs. Lyngby de seneste tre kampe:

FC NordsjællandResultatxGLyngbyResultatxG
Brøndby – Nordsjælland(1-3) 1,35 – 2,86Horsens – Lyngby(1-0) 1,47 – 1,38 
OB – Nordsjælland(0-2) 1,31 – 3,23Lyngby – Silkeborg(2-2) 1,39 – 0,86 
Twente – Nordsjælland(1-0) 1,49 – 0,64 Lyngby – Fredericia(1-0)1,27 – 1,59 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles FC Nordsjælland – Lyngby?

FC Nordsjælland – Lyngby spilles den mandag den 1. august 2022 klokken 19.00

Hvor spilles FC Nordsjælland – Lyngby?

FC Nordsjælland – Lyngby spilles på Right To Dream Park i Farum

Skriv første kommentar

Skriv et svar