18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

FC Nordsjælland – FCK: Odds og optakt den 26. september 2021

Foto: Bildbyrån

FC Nordsjælland tabte sidste weekend til Randers FC, men rejste sig med en pokalsejr mod VSK Aarhus i onsdag. FCK kommer ind til kampen med to nederlag i træk, bl.a. mod 1. divisionsholdet Nykøbing FC. Kan FC Nordsjælland gøre krisen total for københavnerne eller får FCK rettet op på den seneste uges resultater? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Nordsjælland – FCK. Der er kampstart søndag d. 26. september 2021 kl. 16:00. Se kampen på Canal 9 eller på discovery+.

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.

FC Nordsjælland – FCK: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mads Kristoffer Kristoffersen
Stadion: Right to Dream Park, Farum
Vejret: 18° og skyet

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

FC Nordsjælland
FC København
Odds are subject to change. Last updated 26. september 2021 16:00.

Optakt til FC Nordsjælland – FCK: Skader, karantæner og startopstillinger

FC Nordsjælland er, efter en ellers flot sæsonstart, løbet ind i tre nederlag i Superligaen i træk, hvilket betyder at de har tabt terræn i toppen af tabellen. Dog holder FC Nordsjælland stadig fast i en plads i top seks, og det må også være det overordnet mål for Flemming Pedersens unge mandskab. Qua deres unge gennemsnitsalder er FC Nordsjælland også svære at blive kloge på. Den ene uge kan de præstere en kamp på virkelig højt niveau og ugen efter kan det smuldre fuldstændig for drengene fra Nordsjælland. Mon ikke der skal arbejdes med bundniveauet og kontinuiteten?

Puha, sikke en uge det har været i FCK. Ikke nok med at man tabte topkampen i Parken i sidste weekend, så røg man også ud på r** og albuer i pokalen, hvor man, ganske enkelt, blev udspillet af 1. divisionsholdet fra Nykøbing FC. Jess Thorup valgte at rotere en del spillere til opgaven, men det var åbenlyst for stort et sats og dermed er FCK færdig i pokalturneringen, efter blot en kamp.

For begge hold handler det om at komme tilbage på sejrssporet. FC Nordsjælland vandt godt nok i pokalen, men mon ikke de tørster efter en sejr i Superligaen? FCK har også hårdt brug for sejren, hvis selvforståelsen ikke skal gå tabt i hovedstaden. Det plejer at være underholdende når de to hold mødes, og mon ikke det også bliver det i denne omgang? Det satser vi på!

FC Nordsjælland:

  • Jonathan Amon (Kant, Fast/Reserve) – Skadet

FCK:

  • Bryan Oviedo (Back, Reserve) – Skadet
  • Rasmus Falk (Midtbane, Fast) – Skadet

FC Nordsjælland forventet startopstilling: Dudu; Thychosen, Hansen, Nagalo; Villadsen, Andersen, Diomande, Francis, Frese; Coulibaly, Schjelderup

FCK forventet startopstilling: Grabara; Diks, Khocholava, Boilesen, Kristiansen; Zeca, Lerager; Stage, Biel, Bøving, Wind


Odds på FC Nordsjælland – FCK

Oddsene viser os, at bookmakerne tror mest på FCK.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 26. september 2021 16:00.

Odds-forslag: Det plejer at være festligt mellem de to hold

Begge hold skal forsøge at komme tilbage på vindersporet og det betyder højst sandsynligt også, at begge hold vil angribe fra start. Særligt FC Nordsjælland dur ikke til at stå tilbage og afvente. Det er fremover stepperne og med høj risiko i bagkæden. Det bør FCK kunne udnytte. Omvendt har FC Nordsjælland vist sig kompetente i forhold til at score mål, trods afskeden med Kamaldeen. 13 mål er det blevet til indtil videre, hvilket er tredjeflest af alle.

FCK skal ud og revanchere midtugens pokalfadæse og det kan man kun gøre ved at angribe og ved at gribe kampen offensivt an. Ellers er der højst sandsynligt en stor fanskare, som ser sig endnu mere sur på Jess Thorup end tilfældet allerede er. FCK er Superligaens mest scorende hold med 19 mål indtil videre.

De seneste to opgør mellem de to mandskaber er endt 2-2, og kigger man lidt længere tilbage, så er der også god grund til at tro på endnu et målrigt opgør. Fire af de seneste fem er endt med over 2,5 mål.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
Over 2,5 mål
Gå til ComeOn *


FC Nordsjælland – FCK: Statistik, topscorer og H2H

  • FC Nordsjælland er placeret på Superligaens femteplads med duks med 13 point. De har tabt de seneste tre kampe i Superligaen.

  • FCK er nummer to i Superligaen efter de tabte topkampen mod FC Midtjylland i sidste weekend.

  • Schjelderup og Adringra er FC Nordsjællands topscorere med tre mål hver.

  • Pep Biel har scoret fem mål, hvilket gør ham til både FCK-, men også Superliga-topscorer.

  • De to seneste opgør mellem de to klubber er endt 2-2.Expected Goals: FC Nordsjælland vs. FCK de seneste tre kampe:

FC NordsjællandResultatxGFCKResultatxG
VSK Aarhus – FC Nordsjælland(1-2)Nykøbing FC – FCK(3-0)1,46 – 1,59
Randers FC – FC Nordsjælland(3-2)3,05 – 1,59FCK – FC Midtjylland(0-1)0,74 – 0,24
FC Midtjylland – FC Nordsjælland(2-0)2,06 – 0,59Slovan Bratislava – FCK(1-3)0,62 – 1,53
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar