18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

FC Nordsjælland – FCK: Odds og optakt den 10.maj 2021

Foto:Bildbyrån

FCK ville elske at stjæle 2.pladsen fra Brøndby! Med fire spillerunder tilbage og fire point op til ærkerivalerne, så lever håbet i bedste velgående! Men udebaneture til Farum har aldrig været FCK’s kop the. Haler københavnerne ind på ‘drengene fra vestegnen’ eller må de tage til takke med Superligaens 3.plads? Vi bringer her odds og optakt til kampen mellem FC Nordsjælland – FCK. Der er kampstart mandag d. 10. maj 2021 kl. 19:00. Se kampen på Canal 9.

GÅ TIL


FC Nordsjælland – FCK: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Sandi Putros
Stadion: Right To Dream Park, Farum
Vejret: 16° og mulighed for regn

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

FC Nordsjaelland
FC Copenhagen
Odds are subject to change. Last updated 10. maj 2021 18:56.

Optakt til FC Nordsjælland – FCK: Skader, karantæner og startopstillinger

Superliga-fodbolden har fået helt nyt liv med de danske fodboldfans comeback til stadion! Nu er der pludselig noget der hedder hjemmebanefordel igen, og generelt er der kommet meget mere tænding på i kampene. Nu er Right To Dream Park ikke ligefrem kendt som værende nogen heksekedel, men det skal da blive dejligt at høre en tromme eller to! FC Nordsjælland har ikke en vanvittig fanskare bag sig, til gengæld har de fordelen af, at være det eneste hold i ligaen, som spiller på kunstgræs, og det kan måske forklare hvorfor FCK aldrig rigtig har været vilde med at gæste Farum.

Hjemmeholdet jagter 4.pladsen i mesterskabsspillet, og har i skrivende stund blot 3 point op til AGF, som indtager den plads lige nu. De unge gutter fra Farum har gjort en overraskende god figur i Superligaens mesterskabsspil, efter 6 kampe står de noteret for 4 sejre og 2 nederlag, det er altså ganske godkendt med den kvalitetsmodstand de får runde efter runde. De to nederlag til FCN i mesterskabsspillet er faktisk de seneste nederlag de har lidt i de seneste 13 runde af Superligaen, de har virkelig fået melodien! Både Schjelderup og Sulemana ser giftige ud for tiden, og de to unge stortalenter kan vist godt drive gæk med FCK’s garvede gutter.

Københavnerne jagter rivalerne fra Brøndby, som i skrivende stund indtager 2.pladsen med fire point mere end dem selv. Der er stadig fire runde tilbage, og et indbyrdes opgør i næste weekend imellem de to københavnerhold, så der kan stadig ske ting og sager! FCK er i højere grad begyndt at ramme det niveau, vi ved de besidder og med to sejre på stribe begge over AGF har de stort set sikret sig 3.pladsen, og kan derfor godt begynde at stile imod 2.pladsen også. I forhold til seneste kamp, så er Lerager, Boilesen og Zeca tilbage – en trippelindsprøjtning med kvalitet og rutine!

FC Nordsjælland:

 • Jonathan Amon (Kant, Reserve) – Skadet
 • Johan Djourou (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Kian Hansen (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Mohammed Diomande (Midtbane, Fast) – Skadet

FCK:

 • Andreas Bjelland (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Bryan Oviedo (Back, Reserve) – Skadet

FC Nordsjælland forventet startopstilling: Vindahl: Nagalo, Jenssen, Mesik: Villadsen, Kofod, Christensen, Thychosen: Schjelderup, Sulemana, Sadiq

FCK forventet startopstilling: Grytebust: Ankersen, Zanka, Nelsson, Boilesen: Zeca, Lerager, Falk, Wind, Fischer; Wilzcek

Odds på FC Nordsjælland – FCK

Oddsene på kampen afspejler at bookmakerne tror mest på FCK i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 10. maj 2021 18:56.


Odds-forslag: Gooool gol gol gol

Der er stadig masser at spille for for både FCN og FCK – for hjemmeholdet kan 4.pladsen betyde europæisk eventyr til næste sæson, og for gæsterne er der også stor forskel på at skulle spille i Conference League-kval eller Champions League-kval. Ingen af holdene kan egentlig tillade sig at lurpasse for meget, for de skal som nævnt, hente hold over dem, og 1 enkelt point rykker ikke meget i det regnskab.

FCK har ændret sig markant siden Jess Thorups overtagelse af tøjlerne, det er ikke længere så pragmatisk, og til tider kedelig, som vi så det under Ståle. Under Thorup har der været langt flere kampe med massiv underholdning, og som oftest mål i begge ender. Københavnerne kan slet ikke få lukket af bagtil, kun én gang ud af deres seneste 13 kampe er de gået fra banen med et clean sheet. Det er dårlig nyt med den fart og kreativitet FCN-offensiven besidder. Fire ud af FCK’s seks kampe i mesterskabsspillet er gået over 3 mål, og jeg tror sagtens det kunne ske igen her! Der er nemlig godt gang i målscoringen i FCN’s kampe også, i deres seks kampe i mesterskabsspillet har fem af dem har haft minimum 3 mål. Med to hold, som for tiden har deres største forcer i offensiven, så tror jeg vi får en målfest her. I 2 af sæsonens 3 indbyrdes opgør har der være mere end 3 mål. Ingen af dem kan bruge uafgjort til alverden, så hvorfor komme forsigtigt ud her? Der er gevinst ved flere end 3 mål og pengene retur ved præcis 3.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,77
Over 3 mål(AH)
Besøg Unibet *


FC Nordsjælland – FCK: Statistik, topscorer og H2H

 • FC Nordsjælland indtager 5.pladsen i Superligaen med en statistik på 10-9-9 og en målscore på 46:43.
 • FCK er nummer tre i Superligaen med 48 point og en statistik på 14-6-8 og en målscore på 52:46
 • Topscorer i FC Nordsjælland er den ‘nye Neymar’, Kamaldeen Sulemana står noteret for 9 mål i Superligaen i denne sæson.
 • Jonas Wind er FCK’s topscorer med 13 mål.
 • FCK har haft et lille kompleks når de har gæstet Right To Dream Park, men den dårlige stime blev brudt tidligere på sæsonen, da FCK tog sejren tilbage i december. Seneste opgør imellem de to mandskaber endte med 2-2 i Parken for en lille måned siden.


Expected Goals: FC Nordsjælland vs. FCK – de seneste tre kampe

FCKResultatxGFCKResultatxG
FC Midtjylland – FC Nordsjælland(3-0)4,25 – 0,82FCK – AGF(3-2)2,14 – 0,51
FC Nordsjælland – FC Midtjylland(3-2)3,26 – 1,81AGF – FCK(1-2)1,13 – 1,05
Nordsjælland – Brøndby(0-3)0,91 – 1,19FC Midtjylland – FCK(4-1)1,63 – 0,74
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar