18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

FC Nordsjælland – FC Midtjylland: Odds og optakt den 26. april 2021

FC Nordsjælland tager mandag aften mod FC Midtjylland. Hjemmeholdet løb senest ind i en mur, da de fik klø 3-0 på Right to Dream Park mod Brøndby i en kamp, hvor der reelt var klasseforskel. Det har der også været i FC Midtjyllands seneste kampe i Superligaen, hvor de har hentet tre sejre og en uafgjort, siden mesterskabsspillet begyndte. De forsvarende mestre topper nu ligaen med fire point ned til nummer to. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Nordsjælland – FC Midtjylland. Der er kampstart mandag d. 26. april 2021 kl. 19:00. Se kampen på Viaplay eller på TV3 Sport. 

GÅ TIL


FC Nordsjælland – FC Midtjylland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Aydin Uslu
Stadion: Right to Dream Park, Farum
Vejret: 8° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

FC Nordsjaelland
FC Midtjylland
Odds are subject to change. Last updated 26. april 2021 18:55.


Optakt til FC Nordsjælland – FC Midtjylland: Skader, karantæner og startopstillinger

Som en tøvende turbo kom FC Nordsjælland forsigtigt ud fra vinterpausen. De tabte de to første kampe, men siden fulgte 10 kampe på stribe uden nederlag. Fem sejre og fem uafgjorte. Som sædvanligt fik de på sidste spilledag i grundspillet slæbt rumpetten med i slutspillet, og her har de fortsat de gode takter. Dog blev det i sidste runde til en ørefigen, da de havde besøg af Brøndby, og det lignede allermest, at de nåede loftet af deres formåen. Der var simpelthen flere krummer i Brøndby-mandskabet, og 3-0-sejren til gæsterne var ikke et mål for stor. 

Desværre for FC Nordsjælland bliver øretæven mod Brøndby fulgt af et møde med FC Midtjylland, som i de seneste 16 indbyrdes møder blot har givet sejr til FC Nordsjælland én eneste gang. Måske er der en anelse trøst at finde i, at den ene sejr kom i efterårets kamp, så værterne kan jo håbe, de har fundet opskriften på at besejre FC Midtjylland. Der er stadig tvivl om de to rutinerede forsvarsspillere, Kian Hansen og Johan Djorou, og Mohamed Diomande og Jonathan Amon er ude med skader. De to sidste har været ude længe, så det har holdet efterhånden lært at dæmme op for, men de kunne sandt at sige godt bruge lidt rutine i bagkæden til dette opgør, for der risikerer at komme gevaldigt pres på defensiven. 

FC Midtjylland ligner nemlig et hold, der har fundet en turbo frem, som er alt andet end tøvende. Knusende 4-1-sejre over både AGF og FC København har sendt de forsvarende mestre helt til tops i tabellen, og selv om de begyndte mesterskabsspillet som forfølger, er de helt klart nu holdet, man skal slå, hvis man drømmer om guld anno 2021. De er lige nu på fire sejre og en uafgjort, og vi skal tilbage til grundspillet for at finde seneste nederlag.

Det var helt sikkert en fæl skuffelse, at midtjyderne tabte i Haderslev i DBU Pokalen, men det kan de så passende hævne i ligaen, hvor deres brede trup vil være i stand til at absorbere de fleste skader. Det ser meget, meget solidt ud for FC Midtjylland. Senest så de dog deres første pointtab i fem runder, da de i Randers måtte nøjes med 0-0. 

Der er lige nu 11 point ned til nummer tre og fire, AGF og FC København, så det er vel reelt kun Brøndby, der med seks runder igen kan gøre sig begrundet håb om at lukke hullet på fire point og hapse guldet for næsen af ulvene. Men aktuelt ser det ud til, at FC Midtjylland igen i denne sæson er Danmarks stærkeste mandskab, og det vil de helt sikkert gøre alt for at understrege mod en af deres yndlingsmodstandere mandag aften. 

FC Nordsjælland:

 • Johan Djorou (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Kian Hansen (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Mohamed Diomande (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Jonathan Amon (Kant, Reserve) – Skadet

FC Midtjylland:

 • Mikkel Andersen (Mål, Reserve) – Skadet
 • Ailton (Back, Reserve) – Skadet

FC Nordsjælland forventet startopstilling: P. Jensen; Thychosen, Jenssen, Mesik; Villadsen, Andersen, Christensen, Svensson; Chukwuani, V. Jensen, Sulemana.

FC Midtjylland forventet startopstilling: Lössl; Andersson, Sviatchenko, Scholz, Paulinho; Cajuste, Onyeka; Dreyer, Evander, Sisto; Kaba.

Odds på FC Nordsjælland – FC Midtjylland

Oddsene viser tydeligt, bookmakerne regner med sejr til gæsterne i denne duel. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 26. april 2021 18:55.


Odds-forslag: Gå med mål

Der er scoret mere end 3 mål i snit i alle FC Nordsjællands kampe i denne sæson. I de to møder mod FC Midtjylland er der faldet henholdsvis 4 og 5 mål, og i de foregående 12 indbyrdes møder er det 9 gange endt med mindst 3 scoringer. 4 af FC Nordsjællands seneste 5 hjemmekampe har også budt på mindst 3 mål. 

FC Midtjylland har i alt været involveret i 66 scoringer i sæsonen. Det er temmelig præcist 2,5 mål i snit. I mesterskabsspillet er der faldet 11 scoringer i deres 4 kampe – altså et snit på 2,25. Men i de seneste 16 indbyrdes opgør, hvor FC Nordsjælland altså blot har vundet én, er der i alt faldet 61 mål, hvilket er 3,8 scoringer i gennemsnit. Det ligner endnu engang et opgør med mål, og derfor er anbefalingen her at gå med mindst 3 scorede mål. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,70
Over 2,5 mål
Besøg Bet365 *


FC Nordsjælland – FC Midtjylland: Statistik, topscorer og H2H

 • Værterne fra FC Nordsjælland er på 5. pladsen i mesterskabsspillet med 36 point for 26 kampe. 

 • Statistikken for værterne siger 9-9-8 og 43:38. 

 • FC Midtjylland indtager Superligaens førsteplads med 53 point efter 26 kampe.

 • Tallene for gæsterne er 16-5-5 med målscoren 44:22. 

 • Hos FC Nordsjælland hedder topscoreren Kamal Deen Sulemana. Han er noteret for 8 sæsonmål. 

 • 9 scoringer er nok til at Sory Kaba kan kalde sig topscorer hos FC Midtjylland. 

 • Seneste møde mellem de to i Farum var 31. oktober 2020, og det endte med overbevisende sejr til FC Nordsjælland på 4-1. 

 • De foregående 16 møder mellem de to er endt med 12 sejre til FC Midtjylland, tre uafgjorte og altså blot den ene sejr til FC Nordsjælland fra efteråret. 


Expected Goals: FC Nordsjælland – FC Midtjylland – de seneste tre kampe

FC NordsjællandResultatxGFC MidtjyllandResultatxG
FC Nordsjælland – Brøndby(0-3)0,91 – 2,19FC Midtjylland – FC København(4-1)1,63 – 0,74
FC København – FC Nordsjælland(2-2)1,09 – 1,26Randers FC – FC Midtjylland(0-0)0,51 – 1,37
Randers FC – FC Nordsjælland(3-4)2,95 – 1,44SønderjyskE – FC Midtjylland(3-1)1,08 – 1,98
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar