18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Nordsjælland – FC Midtjylland: Odds og optakt den 11. september 2022

Gustav Isaksen og FC Midtjylland tabte 1-0 til Sturm Graz torsdag aften i sæsonens første Europa League-kamp. (Foto: Bildbyrån)
Gustav Isaksen og FC Midtjylland tabte 1-0 til Sturm Graz torsdag aften i sæsonens første Europa League-kamp. (Foto: Bildbyrån)

De unge gutter fra Nordsjælland er startet sæsonen ud på imponerende vis. Farum-klubben indtager 1.pladsen i Superligaen efter seks sejre i de første otte kampe. Denne gang får de besøg af titelaspiranterne fra FC Midtjylland, som har haltet sig igennem sæsonen indtil videre. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Nordsjælland – FC Midtjylland. Der er kampstart søndag d. 11. september 2022 kl. 14:00. Se kampen på TV3 Sport eller Viaplay.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


FC Nordsjælland – FC Midtjylland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Sandi Putros
Stadion: Right To Dream Park, Farum
Vejret: 18° og let vind

Optakt til FC Nordsjælland – FC Midtjylland: Skader, karantæner og startopstillinger

Det spiller max for FC Nordsjælland indtil videre i denne sæson! Otte kampe inde i sæsonen indtager det talentfulde mandskab Superligaens 1.plads efter seks sejre, en uafgjort og blot et enkelt nederlag. I sidste sæson fungerede det slet ikke for Farum-klubben, som for en gang skyld ikke var med i den øverste del af rækken, men Flemming Pedersens tropper har i den grad taget revanche i denne sæson. Der har været en enkel off-day, da de hjemme tabte til Silkeborg, men ellers har der ikke været en finger at sætte på indsatserne. Hjemmeholdet virker noget mere afklarede og i balance end vi er vant til at se. Forsvaret med Kian Hansen og Nagalo ser stærkt ud, Mads Bidstrup på midten har været en kæmpe gevinst, og så er de offensive folk Schjelderup, Nuamah og Mads Hansen alle kommet godt i gang med målscoringen. De seneste to kampe har budt på flotte sejre på 3-1 og 3-2 over FCK og AGF. FC Nordsjælland spiller med selvtillid, tager greb om kampene med stor overbevisning, og er i skrivende stund et farligt mandskab at rende ind i.

Den tidligere danske U21-træner, Albert Capellas, er som bekendt forholdsvis ny mand på den midtjyske trænerbænk, men de første tre kampe har kastet blandede resultater og spil af sig. Debuten kunne ikke have gået meget bedre, da det blev til 2-0 sejr ude over Brøndby, men de to efterfølgende kampe har ladt meget tilbage at ønske. I sidste weekend blev det til et 2-0 nederlag hjemme mod AaB, i en kamp, hvor præstationen egentlig var udmærket, men hvor skarpheden manglede i begge ender af banen. Torsdag tog midtjyderne hul på Europa League-gruppespillet, hvor det blev til et fortjent nederlag ude mod Sturm Graz. Capellas mandskab blev kørt over ende i 1.halvleg, hvor de nemt kunne have været bagud med mere end 1-0, mens der i 2.halvleg kom bedre styr på sagerne. De midtjyske ulve finder vi helt nede på 8.pladsen med blot 9 point efter otte spillerunder. Især defensiven har været ukarakteristisk ringe indtil videre med hele 15 indkasserede mål. Pt. er der et godt stykke vej op til et dansk mesterskab, som selvfølgelig er målet i Herning.


FC Nordsjælland:

  • Ingen kendte fravær


FC Midtjylland:

  • Junior Brumado (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

FC Nordsjælland forventet startopstilling: A. Hansen; Villadsen, K. Hansen, Nagalo, Frese; Diomande, Christensen, Bidstrup; M. Hansen, Nuamah, Schjelderup.

FC Midtjylland forventet startopstilling: Lössl; Andersson, Sviatchenko, Juninho, Paulinho; Olsson, Evander; Isaksen, Dreyer, Sisto; Kaba.


Odds på FC Nordsjælland – FC Midtjylland

Bookmakerne tror mest på en sejr til hjemmeholdet.


Odds-forslag: Energi og selvtillid til forskel i Farum

Det er virkelig imponerende hvad FC Nordsjælland har leveret indtil videre i sæsonen. Fra en af de dårligste sæsoner i en del år i sidste sæson til en aktuel 1.plads i Superligaen. Der har kun været en svipser undervejs, da nordsjællænderne tabte hjemme til Silkeborg, mens de resterende syv kampe har kastet seks sejre og et enkelt x af sig. Der er som regel godt gang i underholdningen, når FC Nordsjælland og FC Midtjylland krydser klinger, og det bør der også være gode muligheder for denne gang.

FC Midtjylland har lukket ukarakteristisk mange mål ind indtil videre i sæsonen, nærmere bestemt 15 mål i otte kampe, så mon ikke, at de selvtillidsfulde nordsjællænderne også kan trænge igennem midtjydernes bagkæde? Capellas mandskab var i aktion torsdag aften i Europa League, hvor der igen i 1.halvleg var åbent hus bagtil. Ydermere kan udekampen stadig sidde i benene hos midtjyderne, som tilmed spiller mod Lazio i Europa League allerede i næste uge. FC Nordsjælland har fuldt fokus på Superligaen, og hvis de kan holde kadencen fra de seneste sejre over FCK og AGF, så kunne der meget vel ligge endnu en sejr at vente søndag eftermiddag mod et midtjysk mandskab, som brugte mange kræfter torsdag aften.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,75
FC Nordsjælland vinder
Gå til unibet *


FC Nordsjælland – FC Midtjylland: Statistik, topscorer og H2H

  • FC Nordsjælland topper Superligaen med 19 point i otte kampe. Statistikken lyder på 6-1-1 og målscoren 14:7.

  • FC Midtjylland er nummer 8 med 9 point, en statistik på 2-3-3 og målscoren 15:15

  • Andreas Schjelderup er topscorer for hjemmeholdet med fem kasser.

  • Hos gæsterne deler Isaksen og Dreyer topscorerværdigheden med fire mål hver.

  • FC Midtjylland er uden sejr i de seneste tre besøg på Right To Dream Park.

Expected Goals: FC Nordsjælland vs. FC Midtjyllandde seneste tre kampe:

FC NordsjællandResultatxGFC MidtjyllandResultatxG
AGF – Nordsjælland(2-3) 3,07 – 2,26Sturm Graz – Midtjylland(1-0) 4,37 – 0,89 
Nordsjælland – FCK(3-1) 1,37 – 1,51Midtjylland – AaB(0-2) 1,39 – 1,08 
Nordsjælland – Silkeborg(0-2) 0,47 – 1,32Brøndby – Midtjylland(0-2)1,12 – 1,92 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles FC Nordsjælland – FC Midtjylland?

FC Nordsjælland – FC Midtjylland spilles søndag den 11. september 2022 klokken 14.00

Hvor spilles FC Nordsjælland – FC Midtjylland?

FC Nordsjælland – FC Midtjylland spilles på Right To Dream Park i Farum

Skriv første kommentar

Skriv et svar