18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Nordsjælland – Brøndby: Odds og optakt den 20. februar 2022

Brøndby holder et minuts stilhed forud for Europa League-opgøret i Prag i december 2021. Foto: Bildbyrån

FC Nordsjælland har været særdeles aktive på transfermarkedet, hvor der er hentet et par spændende navne ind. Brøndby har sagt farvel til bl.a. topscorer Uhre. Kan FC Nordsjælland kickstarte deres sæson eller beviser Brøndby at de kan klare sig uden deres topscorer? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Nordsjælland – Brøndby. Der er kampstart søndag den 20. februar 2022 kl. 16:00. Se kampen på 6’eren eller på discovery+.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


FC Nordsjælland – Brøndby: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jens Maae
Stadion: Right to Dream Park, Farum
Vejret:  4° med vind og regn

Optakt til FC Nordsjælland – Brøndby: Skader, karantæner og startopstillinger

FC Nordsjælland ligner en af de helt store vindere af vinterens transfervindue. Der er hentet spillere ind til hver kæde – og spillere, som må forventes at få en fremtræden rolle for nordsjællænderne. Andreas Hansen er hentet i AaB, hvor han har stået i skyggen af Jacob Rinne. Nu får han mulighed for at vise sig kontinuerligt frem på Superliga-niveau. Erik Marxen er hentet ind til at stabilisere defensiven og tilføre noget rutine. Mads Bidstrup er lejet i Brentford. Mads Hansen og Benjamin Nygren er hentet som offensive kræfter, som skal skabe mere uro i den forreste række.

Mens FC Nordsjælland har hentet ind, så Brøndby sagt farvel til en håndfuld spillere. Mest bemærkelsesværdige er Mikael Uhre og Morten Frendrup, som begge havde en stor andel i sidste sæsons mesterskab og som også har spillet en formidabel efterårssæson. Endnu engang skal Brøndby forsøge at klare sig efter at have solgt de største profiler. Indtil videre er det gået meget godt, men kan de virkelig erstatte Uhres målfarlighed?

Det plejer altid at være ganske underholdende, når de to sjællandske klubber møder hinanden. Og denne gang bliver ingen undtagelse. FC Nordsjælland skal på mission overlevelse, mens Brøndby skal forsøge at holde trit med de to mesterskabsfavoritter.


FC Nordsjælland:

  • Tochi Chukwuani (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Jonathan Amon (Kant, Reserve) – Tvivlsom


Brøndby:

FC Nordsjælland forventet startopstilling: A. Hansen; K. Hansen, Marxen, Nagalo; Rose-Villadsen, Kofod, Bidstrup, Svensson; M. Hansen, Nygren, Schjelderup

Brøndby forventet startopstilling: Hermansen; Heggheim, Maxsø, Rosted; Bruus, Slimane, Radosevic, Bell, Mensah; Hedlund, Divkovic


Odds på FC Nordsjælland – Brøndby

Bookmakerne har størst tiltro til Brøndby som sejrsherre.


Odds-forslag: Mon ikke begge hold lever med ét point?

FC Nordsjælland har et mål i dette forår, og det er at redde endnu en sæson i Superligaen. Med SønderjyskEs nederlag fredag aften, har FC Nordsjælland mulighed for at tage yderligere afstand til de to nederste pladser med point i hjemmekampen mod Brøndby. Isoleret set, bør FC Nordsjælland også være tilfredse med et point mod de forsvarende danske mestre. Der er kommet en del nye spillere ind og man kan ikke forvente, at det hele spiller fra dag ét. Derfor er buddet, at FC Nordsjælland vil forsvare det ene point, hvis de har det med 20 minutter igen.

Brøndby bør vel egentlig også være glade for et point. En svær udekamp på et svært underlag og uden deres topscorer gennem de seneste par år. Brøndby skal forsøge at finde sig selv og defensiven ser umiddelbart ud til at stå stærkere end offensiven gør. Resultaterne i testkampene har ikke været prangende, så mon ikke at Niels Frederiksen tager til takke med et point i Farum?

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
3,65
Uafgjort
Gå til Unibet *

FC Nordsjælland – Brøndby: Statistik, topscorer og H2H

  • FC Nordsjælland ligger blot nummer 10 i Superligaen. Seks point over SønderjyskE.

  • Brøndby er på tredjepladsen i Superligaen med henholdsvis tre og fem point op til FCK og FC Midtjylland.

  • FC Nordsjællands topscorer er Simon Adingra med fem mål.

  • Brøndbys topscorer er Mikael Uhre med 16 mål. Med hans afsked er Christian Cappis den næste på listen. Amerikaneren har scoret tre mål.

  • FC Nordsjælland vandt 1-0 på Brøndby Stadion, da de to hold mødte hinanden i august.


Expected Goals: FC Nordsjælland vs. Brøndby de seneste tre kampe:

FC NordsjællandResultatxGBrøndbyResultatxG
OB – FC Nordsjælland(2-0) 1,53 – 0,75Brøndby – Hvidovre(1-2) 2,12 – 0,28 
FC Nordsjælland – Silkeborg(1-1) 1,80 – 1,56Brøndby – Zenit(1-2) 1,13 – 2,07
HSV – FC Nordsjælland(7-4)4,20 – 2,57Brentford B – Brøndby(1-0)0,43 – 0,58
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles FC Nordsjælland – Brøndby?

FC Nordsjælland – Brøndby spilles søndag den 20. februar 2022 klokken 16:00.

Hvor spilles FC Nordsjælland – Brøndby?

FC Nordsjælland – Brøndby spilles på Right to Dream Park i Farum.

Skriv et svar