18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Nordsjælland – AGF: Odds og optakt den 16. oktober 2022

Ernest Nuamah har været en stor profil for Superligaens tophold i denne sæson. (Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix)


FC Nordsjælland har sat sig på Superligaens førsteplads og kommer ind til kampen efter 1-1 i Parken. AGF oplever modgang i øjeblikket med fire nederlag i de seneste fem kampe. Buldrer FC Nordsjælland videre på førstepladsen eller får AGF rettet op på tingene? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Nordsjælland – AGF. Der er kampstart mandag den 3. oktober 2022 kl. 16:00. Se kampen på 6’eren eller discovery+.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


FC Nordsjælland – AGF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jens Maae
Stadion: Right to Dream Park, Farum
Vejret: 13° og skyet

Optakt til FC Nordsjælland – AGF: Skader, karantæner og startopstillinger

Skal FC Nordsjælland tages seriøst som titelkandidat? Umiddelbart er svaret ja. I weekendens opgør mod FCK havde FC Nordsjælland et rigtig topholds lod, da de, nærmest ud af det blå, fik udlignet til 1-1 og dermed kunne rejse hjem med et enkelt, men ikke desto mindre vigtigt point. Vigtigt både for tabellen, men så sandelig også for moralen, som er utrolig vigtig for det unge mandskab. Udligningen faldt endda uden et par af sæsonens største profiler på banen, da både Nuamah, Diomande og Schjelderup var taget ud på det tidspunkt. Det vidner også om en stærk bredde i Flemming Pedersens trup.

AGF sled og slæbte i deres opgør mod FC Midtjylland senest, og alligevel gik det galt til sidst. Efter et tidligt rødt kort til AGF måtte aarhusianerne i arbejdstøjet. Dog var Anders Dreyer på pletten små 10 minutter før tid, og så måtte AGF sande at deres fjerde nederlag i fem kampe var en realitet. AGF har dog også mødt stærke modstandere, men det er alligevel bekymrende, at deres tre seneste nederlag har været på 1-0. Egentlig fornuftigt at holde modstanderne nede på en scoring, men bekymrende at man ikke selv har formået at score. Det bringer en smule minder til sidste sæson, hvor AGF i den grad også kæmpede med at score mål.

De to mandskaber mødte hinanden i starten af september i en underholdende og tempofyldt affære, som bød på fem mål. Tre til FC Nordsjælland og to til AGF. Får vi lignende på denne søndag, så kan man godt forberede sig på Superliga, når det er bedst.


FC Nordsjælland – skader:

 • Ulrik Yttergård Jenssen (Forsvar, Fast/Reserve) – Tvivlsom

FC Nordsjælland – karantæner + karantænefare:

 • Jacob Steen Christensen har karantæne.
 • Martin Frese får karantæne ved tildeling af seks strafpoint.


AGF – skader:

AGF – karantæner + karantænefare:

 • Frederik Tingager har karantæne efter sit røde kort senest.
 • Nicolai Poulsen får karantæne ved næste gule kort.

FC Nordsjælland forventet startopstilling: Hansen; Villadsen, Hansen, Nagalo, Frese; Bidstrup, Malta, Diomande; Hansen, Nuamah, Schjelderup

AGF forventet startopstilling: Hansen; Mølgaard, Kristensen, Hausner, Bisseck, Kahl; Madsen, Poulsen, Anderson; Haugen, MortensenOdds på FC Nordsjælland – AGF

Bookmakerne har FC Nordsjælland som favoritter.


Odds-forslag: FC Nordsjælland viser klassen på hjemmebanen

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
2,03
FC Nordsjælland vinder
Gå til nordicbet *

FC Nordsjælland spillede vel sagtens deres bedste kamp i sæsonen i sidste hjemmekamp, da det ellers ubesejret tophold fra Randers FC var på besøg for et par uger siden. Norske Andreas Schjelderup gjorde nærmest hvad der passede ham, og Randers FC kunne på ingen måder styre den unge nordmand. Dog er det andetsted, som fortjener opmærksom i denne omgang. Målmandsposten med Andreas Hansen og de to midterforsvarer i Kian Hansen og Nagalo har virkelig skabt et solidt fundament for det her Nordsjælland-hold, hvilket har resulteret i under et indkasseret mål pr. kamp.

Når AGF i forvejen døjer lidt med de offensive løsninger og med at score mål, så er det ikke sjovt at skulle møde Superligaens stærkeste defensiv. FC Nordsjælland forsvarer sig virkelig godt med bolden, så hvis FC Nordsjælland først kommer foran, så bliver det utrolig svært for AGF at slå igen. Ligesom tilfældet var for halvanden måned siden, hvor de to hold mødte hinanden, så peger det igen i retning af se sejr til FC Nordsjælland, både grundet deres defensiv, men også deres offensive individuelle kvalitet.

FC Nordsjælland – AGF: Statistik, topscorer og H2H

 • FC Nordsjælland ligger nummer et i Superligaen med 24 point for 12 kampe.

 • AGF ligger nummer seks i Superligaen med 16 point for 12 kampe.

 • FC Nordsjælland har hentet 13 ud af 18 mulige point på hjemmebane i sæsonen.

 • AGF har vundet to ud af seks udebanekampe i sæsonen.

 • Andreas Schjelderup er FC Nordsjællands topscorer med syv mål i sæsonen.

 • Patrick Mortensen er topscorer for AGF med seks mål i sæsonen.

 • Dommeren Jens Maae har dømt FC Nordsjælland 29 gange. Her har FC Nordsjælland vundet 11, spillet tre uafgjorte og tabt 15. I de 29 kampe har Daugbjerg Burchardt uddelt 40 gule kort, tre røde kort og tildelt et straffespark.

 • Dommeren Jens Maae har dømt AGF 31 gange. Af de 31 kampe har AGF vundet 11, spillet 11 uafgjorte og tabt ni kampe. 58 gange har han uddelt et gult kort, nul gange røde kort og dømt tre straffespark.


Expected Goals: FC Nordsjælland vs. AGF – de seneste tre ligakampe:

NordsjællandFC NordsjællandResultatxGAGF AGFResultatxG
FCK – FC Nordsjælland(1-1)1,92 – 0,43AGF – FC Midtjylland(0-1)1,01 – 1,21
FC Nordsjælland – Randers FC(3-1)2,21 – 0,64Silkeborg – AGF(1-0)0,92 – 0,18
AC Horsens – FC Nordsjælland(1-0)1,79 – 1,48AGF – AaB(3-1)2,39 – 0,28

Superligaen – Table of Justice

Expected pointsFaktiske point (placering)
København FC København22.816 (#7)
Viborg Viborg FF20.821 (#3)
Midtjylland FC Midtjylland19.617 (#5)
AGF AGF18.316 (#6)
Silkeborg Silkeborg IF16.120 (#4)
Nordsjælland FC Nordsjælland15.924 (#1)
Lyngby Lyngby BK15.75 (#12)
RandersRanders FC15.722 (#2)
Brøndby Brøndby IF14.515 (#9)
Horsens AC Horsens 14.115 (#8)
OB OB13.215 (#10)
AaB AaB12.611 (#11)

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.


Hvornår spilles FC Nordsjælland – AGF?

FC Nordsjælland – AGF spilles søndag den 16. oktober 2022 klokken 16:00.

Hvor spilles FC Nordsjælland – AGF?

FC Nordsjælland – AGF spilles på Right to Dream Park, Farum.

Skriv første kommentar

Skriv et svar