18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

FC Nordsjælland – AGF: Odds og optakt den 4. april 2021

Det er tid for første runde i mesterskabsspillet i Superligaen. FC Nordsjælland tager på hjemmebane mod AGF. Nummer 6 mod nummer 3, men det er FC Nordsjælland, der har vundet de 2 direkte opgør i grundspillet. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Nordsjælland – AGF. Der er kampstart søndag d. 4. april 2021 kl. 18:05. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay.

Odds på FC Nordsjælland – AGF

Oddsene peger i retning af et jævnbyrdigt opgør på Right to Dream Park, men hvis der skal være en vinder, mener bookmakerne, det bliver AGF.

FC Nordsjælland – AGF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jakob Sundberg
Stadion: Right to Dream Park, Farum
Vejret: 7° og frisk vind

Optakt til FC Nordsjælland – AGF: Skader, karantæner og startopstillinger

For 5. gang af 5 mulige er FC Nordsjælland med i mesterskabsspillet i Superligaen. Og selv om de ofte klemmer sig med i sidste øjeblik vidner det om stor klasse og forrygende kontinuitet i Farum, hvor de konstant skaber talenter med tyngde og tæft for livet på Superligaens øverste hylde. FC Nordsjælland åbnede efter vinterpausen med 2 nederlag, men derfra blev det til 0 nederlag i de følgende 7 kampe og med sejren i 22. og sidste runde af grundspillet over SønderjyskE, kravlede de lige akkurat over stregen og ind i varmen, så de nu kan se frem til 10 kampe uden risiko for nedrykning og med maksimal matchning af de unge talenter.

Pessimistiske aarhusianere vil også glæde sig over den manglende risiko for nedrykning, men det vil ikke være fair over for holdet og de muligheder, der er for endnu en topplacering. Forståeligt nok er mange galvaniserede efter årevis med skuffelser som fan af de Hvi’e, og fra 2016-2019 endte de som nummer 10, 11, 7 og 8, før det i sidste sæson blev til en plads blandt de 6 første efter grundspillet og bronzemedaljer til slut. Dér ligger de igen, og i perioder rækker AGF ud efter endnu bedre positioner, og med 7 point op til Brøndby på 1. pladsen og 5 point til FC Midtjylland på 2. pladsen, er der intet til hinder for, hvis aarhusianerne drømmer om finere metal end sidste sæson.

Mod de 3 øvrige tophold har AGF i grundspillet hentet 2 sejre, 2 uafgjorte og 2 nederlag, så med lidt medvind kan de snildt hente ind på konkurrenterne og komme endnu tættere på den fineste plads i Superligaen. Men de skal samtidig koncentrere sig om DBU Pokalen, hvor de allerede på torsdag møder ærkerivalerne fra Randers i den første af 2 semifinaler. Dét skal de finde ud af at balancere, for de kommer ikke ustraffet fra Farum, hvis de ikke er fuldt og helt koncentrerede om opgaven.

FC Nordsjælland:
Ulrik Yttergård Jenssen (Forsvar, Fast) – Karantæne
Jacob Christensen (Midtbane, Fast) – Karantæne
Mohammed Diomande (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
Jonathan Amon (Kant, Reserve) – Skadet

AGF:
Niklas Backman (Forsvar, Fast/Reserve) – Tvivlsom
Nicolai Poulsen (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
Zachary Duncan (…) – Tvivlsom
Søren Tengstedt (Angreb, Reserve) – Tvivlsom

FC Nordsjælland forventet startopstilling: Jensen; Woledzi, Djourou, Hansen; Svensson, Kofod, Chukwuani, Thychosen; Schjelderup, Jensen, Sulemana.

AGF forventet startopstilling: Grabara; Diks, Hausner, Tingager, Højer; Olsen, Grønbæk, Blume; Links, Mortensen, Thorsteinsson.

Odds-forslag: Mon ikke de enes om at dele?

De seneste 10 indbyrdes opgør er endt med 4 sejre til hver og 2 uafgjorte. FC Nordsjælland kommer ind i slutspillet på en bølge af medgang og 7 kampe uden nederlag. De har 9 point op til AGF og medaljepladserne, men de slog jo altså AGF i begge opgør i grundspillet. Dér kan de finde de første 6 point af de 9, hvis de vil sætte jagten ind på endnu et sæt bronzemedaljer, som de senest erobrede i 2017-2018.

Men AGF giver næppe medaljerne fra sig uden kamp. Sidste sæsons bronzemedaljer var første sæt metal til aarhusianerne siden 1996, og kan de nappe medaljer 2 sæsoner i træk, vil det være et enormt vidnesbyrd om den fremgang, de har haft i de senere sæsoner med træner David Nielsen ved roret. Men de har bøvlet med for mange uafgjorte kampe siden vinterpausen. 9 kampe har givet 5 uafgjorte, og i DBU Pokalen kom de videre fra kvartfinalen mod 2. divisionsholdet B93, men det blev altså til et nederlag til AGF på udebane. Omvendt har de spillet et par forrygende kampe mod de andre tophold, så måske er der noget med motivationen, der halter en anelse?

Right to Dream Park er et flot stadion, men det er vel næppe det mest motiverende for udehold at gæste. Slet ikke nu hvor der er tomt for tilskuere. Værterne er vant til stilheden, og med deres fremragende form og 2 tidligere sejre i sæsonen mod AGF er det svært at se dem tabe dette opgør. Omvendt har AGF vist sig enormt svære at besejre og i foreløbig 11 udekampe har de kun tabt 1 og spillet 7 uafgjort. Anbefalingen her er at forfølge endnu en uafgjort.

SpilXperten.com anbefaler: X’et til odds 3,75 – SPIL HER >>*

FC Nordsjælland – AGF: Statistik, topscorer og H2H

  • FC Nordsjælland kravlede akkurat med på yderste mandat og begynder mesterskabsslutspillet som nummer 6 med 29 point efter 22 kampe.

  • Statistikken for FC Nordsjælland endte på 7-8-7 og scoren 35:30. På hjemmebane siger tallene 5-3-3 og 19:13.

  • AGF er netop nu på 3. pladsen i slutspillet. Holdet har 38 point efter 22 runder.

  • Østjyderne er noteret for 10-8-4 og 35:22. Når de er på udebane, har de samlet 3-7-1 og 13:12 til sig.

  • Hos FC Nordsjælland deles de om målene. 3 mand har scoret hver 4 mål, og det er nok til at kalde sig holdets delte topscorere. Det drejer sig om Francis Abu, Isaac Atanga og Kamal Deen Sulemana.

  • AGFs topscorer er samtidig Superligaens topscorer. Patrick Mortensen med 13 scoringer topper målkongernes liste.

  • 29.november 2020 var seneste indbyrdes møde i Farum. Dén duel vandt FC Nordsjælland 3-1.

  • I begyndelsen af marts var det så AGFs tur til at have hjemmebane, men det ændrede ikke på pointfordelingen, for FC Nordsjælland rejste hjem med 1-0-sejr i sportstaskerne.

Skriv et svar