18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

FC Nordsjælland – AaB: Odds og optakt den 31. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Både FC Nordsjælland og AaB måtte vinke farvel til drømmen om en pokaltitel i midtugen, da de tabte til henholdsvis OB og FC Midtjylland. Dermed kan alt fokus flyttes til Superligaen, hvor det for de to klubber handler om at ende i top 6 i første omgang. Får FC Nordsjælland skovlen under AaB eller kan AaB rejse tilbage til Nordjylland med de tre point? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Nordsjælland – AaB. Der er kampstart søndag d. 31. oktober 2021 kl. 14:00. Se kampen på Eurosport 2 eller discovery+.

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


FC Nordsjælland – AaB: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Anders Poulsen
Stadion: Right to Dream Park, Farum
Vejret: 13° og relativt vindstille

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 26. november 2021 12:33.

Optakt til FC Nordsjælland – AaB: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er vel ikke en overdrivelse at sige, at det er to klubber i krise. Særligt hjemmeholdet FC Nordsjælland må føle at de er fanget i et sort hul i øjeblikket. Ikke nok med at det overhovedet ikke kører i Superligaen med ét point i de seneste syv kampe, og endda et nederlag i den seneste runde mod bundproppen fra Vejle, så blev FC Nordsjælland også ekspederet ud af pokalturneringen mod OB i midtugen. Efter at være kommet foran 1-0 blev nordsjællænderne ramt af et rødt kort, og så skulle de ellers forsvare den hjem i over en halvleg. Det så ud til at gå meget godt indtil ét minut før tid, hvor OB fik udlignet. I den forlængede spilletid var der ikke mere i tanken hos de unge nordsjællænderne og dermed måtte de skuffende forlade pokalturneringen. I Superligaen skal der også snart point på kontoen, hvis forhåbninger om top seks skal bevares. I skrivende stund er der fire point op til en plads i top seks, men holdene over FC Nordsjælland bliver ved med at hente point, så pludselig er hullet for stort, og pludselig skal FC Nordsjælland begynde at orientere sig bagud mod nedrykningsstregen, hvis det ikke allerede er tilfældet.

AaB lagde så forrygende fra land i denne sæson, men de sidste par uger er vinden ikke blæst den rigtige vej for nordjyderne. Tre nederlag i de seneste fire Superliga-kampe og et exit i pokalturneringen senest må gøre ondt hos AaB, som ellers lignede et godt bud på en medaljetager tidligere i sæsonen. Nu handler det om at finde tilbage til dyderne for AaB og om at få genopbygget det forsvar, som ellers har stået så stærkt. Særligt nedsablingen mod Viborg FF i sidste weekend må have gjort ondt på selvforståelsen hos aalborgenserne.

To klubber som skal forsøge at komme tilbage på rette spor. Mon ikke der bliver givet og taget i duellerne og hvis man kan krydre det med lækre detaljer og godt spil på kunstgræsset i Farum, så er der lagt op til en forrygende fodboldkamp!

FC Nordsjælland:

  • Kian Hansen (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Mohamed Diomandé (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Tochi Chukwuani (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Jonathan Amon (Kant, Reserve) – Skadet
  • Ibrahim Sadiq (Angreb, Fast) – Skadet

AaB:

  • Lucas Andersen (Midtbane, Fast) – Skadet

FC Nordsjælland forventet startopstilling: Ogura; Thychosen, Woledzi, Nagalo; Villadsen, Christensen, Kofod, Frese; Adingra, Antman, Schjelderup

AaB forventet startopstilling: Rinne; Ross, Thelander, Granli; Pallesen, Ferreira, Fossum, Højholt, Ahlmann; Prip, Makaric


Odds på FC Nordsjælland – AaB

Bookmakerne tror på en lige kamp men med AaB som små favoritter.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Det er svært at forestille sig en chancefattig affære

FC Nordsjælland lider hårdt under at den defensive styrmand Kian Hansen er ude med en skade. De unge folk som Nagalo og Woledzi har haft svært ved at styre tropperne, og så hjælper det heller ikke at målmanden er en 19-årig uprøvet målmand. Der mangler ganske enkelt rutine hos FC Nordsjælland, og det er bestemt til at se på resultaterne. I den seneste Superliga-runde tillod de Vejle at hente sæsonens første sejr – endda kampen efter de havde taget point fra topholdet. Besynderligt og vel egentlig bare FC Nordsjælland i en nøddeskal. FC Nordsjælland har lukket 24 mål ind i sæsonen.

AaB kommer fra tre nederlag på stribe. 1-3 til FC Midtjylland, 2-5 til Viborg og 0-1 mod AGF. Inden sidste weekends kamp mod Viborg var AaB ellers det hold efter FC Midtjylland som havde den bedste defensive statistisk, men den kan de godt skyde en hvid pil efter nu. Omvendt så har AaB formået at score fint med mål til trods for, at de ikke har en dediceret angriber der bare bomber mål ind. Målene er fordelt på en del spillere, hvor særligt midtbanefolkene som Iver Fossum også bidrager.

De to seneste opgør er endt med minimum tre mål og med de defensive udfordringer som begge hold tilsynladende har i øjeblikket, så er det værd at kigge den vej igen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
1,69
Over 2,5 mål
Gå til ComeOn *


FC Nordsjælland – AaB: Statistik, topscorer og H2H

  • FC Nordsjælland er på Superligaens 10. plads efter 13 runder, hvor de blot har fået 14 point. 

  • AaB er placeret på Superligaens fjerdeplads med 21 point for deres første 13 kampe.

  • FC Nordsjællands topscorer er Simon Adingra, der er på 4 sæsontræffere i Superligaen. 

  • AaBs mest scorende spiller i denne sæson er Iver Fossum, som har scoret fem gange i Superligaen.
Info
NavnFC NordsjællandFCN
Land
Danmark
DAN
CheftrænerFlemming Pedersen
Websitewww.fcn.dk
Form
Statistik
Turnering
3F Superligaen
Kampe spillet
12
Mål
17
Mål imod
22
Rent bur
3
Gule kort
23
Røde kort
1
Info
NavnAaBAaB
Land
Danmark
DAN
CheftrænerMarti Cifuentes
Websitewww.aabsport.dk
Form
Statistik
Turnering
3F Superligaen
Kampe spillet
16
Mål
26
Mål imod
17
Rent bur
6
Gule kort
33
Røde kort
1


Expected Goals: FC Nordsjælland vs. AaB de seneste tre kampe:

FC NordsjællandResultatxGAaBResultatxG
FC Nordsjælland – OB(1-4 e.f.)0,94 – 3,29FC Midtjylland – AaB(3-1 e.f.)2,45 – 1,10
Vejle Boldklub – FC Nordsjælland(2-0)1,26 – 0,64AaB – Viborg FF(2-5)1,39 – 3,24 
FC Nordsjælland – FC Midtjylland(2-2)1,22 – 1,29AGF – AaB(1-0)0,31 – 0,97
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar