18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Midtjylland – Viborg FF: Odds og optakt den 4. marts 2022

Intenst rivalopgør på Heden har været savnet

Det har ikke helt fungeret endnu for Pione Sisto i foråret, men måske et rivalopgør kan få ham i omdrejninger. (Foto: Bildbyrån)

FC Midtjylland spiller fredag klokken 18:00 på MCH Arena mod deres ærkerivaler fra Viborg FF. Efter fem sæsoners fravær er Viborg FF endelig tilbage i Superligaen, og her er deres første besøg i Herning i fem Superligasæsoner. Værterne har ikke vundet fem kampe i træk i Superligaen, så måske lurer overraskende point til gæsterne? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Midtjylland – Viborg FF. Der er kampstart fredag d. 4. marts 2022 kl. 18:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


FC Midtjylland – Viborg FF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jens Maae
Stadion: MCH Arena, Herning
Vejret: 6° og let vind

Optakt til FC Midtjylland – Viborg FF: Skader, karantæner og startopstillinger

Et skuffende exit fra europæisk fodbold via nederlag mod græske PAOK Thessaloniki FC i Conference Leagues Playoff var ikke lige den start på foråret, de havde håbet på hos Bo Henriksen og Ko. De havde heller ikke regnet med, at de første to Superligakampe skulle give bare ét point, og at de nu er sendt ned fra førstepladsen i tabellen med tre point op til FC København. 

Måske er sådan et rivalopgør lige, hvad der skal til for at tænde FC Midtjyllands forår for alvor? De kommer uden skader og uden karantæner, og selv om de i søndags først fik udlignet mod OB i overtiden, da Vagner Love spredte kærlighed blandt Ulve-fansene, så leverede de en godkendt præstation mod et stærkt fynsk mandskab. Men der skal også snart gang i sagerne hos FC Midtjylland, hvis de ikke skal lade konkurrenterne i toppen distancere sig. 

Viborg FF har åbnet foråret med sejr i Randers og nederlag hjemme i Viborg mod FC København. Det har været mere end godkendt indtil videre, og selv om de næppe når med i top 6, ligner de et mandskab, der redder sig i forholdsvis ubesværet stil. De må endda undvære efterårets topscorer Sebastian Grønning, der er solgt til The Land of K-pop og Gangnam Style, men i hans fravær stod Younes Bakiz for sejrsmålet i Randers. 

Efterårets duel i Viborg endte med sejr til FC Midtjylland på 2:0, så der er revanche til gode for Jacob Friis, der dog ikke var med til opgøret i efteråret, for her var det Friis den Anden, Lars, der stod i spidsen for Viborg FF. De to seneste dueller i Herning er endt 0:0 (2017) og 4:2 til Viborg FF (2015), så de har ingen grund til at komme med bøjede hoveder og kyst attitude. De har Lars Kramer med igen efter karantæne, og han skal være med til at stabilisere defensiven yderligere. 

FC Midtjylland:

  • Ingen kendte fravær

Viborg FF:

  • Mikkel Andersen (Mål, Fast) – Skadet
  • Ibrahim Said (Kant, Fast) – Skadet

FC Midtjylland forventet startopstilling: Olafsson; Dalsgaard, Sviatchenko, Høegh; Andersson, Evander, Onyedika, Paulinho; Isaksen, Meyer, Brumado.

Viborg FF forventet startopstilling: Pedersen; Anyembe, Kramer, Lauritsen, Sørensen; Lonwijk, Grønning, Bonde; Bech, Grot, Bakiz.


Odds på FC Midtjylland – Viborg FF

Oddsene peger på hjemmesejr som det mest forventede udfald her. 


Odds-forslag: Bliver det mere fight, nærkampe og rivalisering end poleret spil?

De seneste fire indbyrdes møder har i alt budt på fire scoringer. To gange 0:0, én gang 1:1 og så efterårets 2:0-sejr til FC Midtjylland. De fire kampe forud for det faldt der i alt 20 scoringer. Så de kunne godt finde ud af det med målene. Engang. Måske kan de det igen. 

Hvad de helt sikkert kan finde ud af er at levere intense kampe med masser af fight, palaver og postyr. Det er et af dansk fodbolds mest indædte rivalopgør, og selv om der på overfladen er spækket med midtjysk humor og drillerier, er det altså brutal alvor, når først dommer Jens Maae fløjter opgøret i gang. 

Hjemmeholdet er favoritter men dog ikke kolossalt store favoritter, og det afspejler måske også, at fire af de seneste fem opgør ikke er endt med sejr til FC Midtjylland. De bør sætte sig på spillet og dominere kampen, men spørgsmålet bliver, om de kan lægge tryk nok til at  nedbryde Viborg FF og samtidig holde gæsterne fra sylespidse omstillinger?

 Anbefalingen tror, det bliver et opgør med mål fra begge mandskaber. Værterne skal nok skaffe sig mange chancer og få bolden i kassen, mens gæsterne skal være skarpe på omstillinger og dødbolde. Og det er de også, så det skal nok få dem på tavlen også. Begge hold scorer. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,77
Begge hold scorer
Gå til Marathonbet *


FC Midtjylland – Viborg FF: Statistik, topscorer og H2H

  • FC Midtjylland er på 2. pladsen i Superligaen med 36 point efter 19 runder. 

  • Tallene for FC Midtjylland siger 11-3-5 med scoren 33:20.

  • Viborg FF er aktuelt på tabellens 8. plads med 23 point efter 19 kampe. 

  • Viborg FFs statistik viser 5-8-6 med en måldifference på 27:29.

  • FC Midtjyllands topscorer er Junior Brumado, der har nettet 8 gange.

  • Hos Viborg FF er Sebastian Grønning topscorer med 6 træffere. 
Info
NavnFC MidtjyllandFCM
Land
Danmark
DAN
CheftrænerBo Henriksen
Websitewww.fcm.dk
Form
Statistik
Turnering
3F Superligaen
Kampe spillet
17
Mål
31
Mål imod
16
Rent bur
8
Gule kort
27
Røde kort
2
Turnering
Champions League Kvalifikation
Kampe spillet
4
Mål
3
Mål imod
6
Gule kort
6
Røde kort
1
Turnering
Europa League Grp. F
Kampe spillet
6
Mål
7
Mål imod
7
Rent bur
2
Gule kort
16
Røde kort
1
Info
NavnViborgVFF
Land
Danmark
DAN
CheftrænerJacob Friis
Websitewww.vff.dk
Form
Statistik
Turnering
3F Superligaen
Kampe spillet
18
Mål
27
Mål imod
27
Rent bur
2
Gule kort
46
Røde kort
2
Turnering
3F Superligaen Kvalifikation
Kampe spillet
2
Mål imod
3
Gule kort
4


Expected Goals: FC Midtjylland – Viborg FF – de seneste tre kampe

FC MidtjyllandResultatxGViborg FFResultatxG
OB – FC Midtjylland(2-2)0,91 – 2,39Viborg FF – FC København(0-2)  0,86 – 1,19
PAOK Thessaloniki FC – FC Midtjylland(2-1)1,14 – 2,03Randers FC – Viborg FF(0-1)1,25 – 1,08
FC Midtjylland – AaB(0-2)1,91 – 0,74 Viborg FF – Sønderjyske(1-1)0,59 – 1,43
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles FC Midtjylland – Viborg FF?

FC Midtjylland – Viborg FF spilles fredag den 4. marts 2022 klokken 18:00.

Hvor spilles FC Midtjylland – Viborg FF?

FC Midtjylland – Viborg FF spilles på MCH Arena i Herning i Danmark.

Skriv et svar