18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Midtjylland – Sønderjyske: Odds og optakt den 24. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

FC Midtjylland tager søndag aften mod Sønderjyske, og det er aktuelt et møde mellem Superligaens nummer et og nummer 11. Ulvene måtte igen nøjes med uafgjort på hjemmebane i torsdagens Europa League-kamp, mens Sønderjyske har taget det positive med fra sidste rundes uafgjorte kamp mod FC København. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Midtjylland – Sønderjyske. Der er kampstart søndag d. 24. oktober 2021 kl. 18:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL


FC Midtjylland – Sønderjyske: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jakob Kehlet
Stadion: MCH Arena, Herning
Vejret: 11° og let til frisk vind

Optakt til FC Midtjylland – Sønderjyske: Skader, karantæner og startopstillinger

Det lignede ikke en umulig opgave på forhånd for FC Midtjylland, da de op af hatten til EL-gruppen trak Braga, Røde Stjerne og Ludogorets. Det lignede heller ikke en walkover, og det har det da også langt fra vist sig at være. To hjemmekampe har givet to uafgjorte, mens den hidtidige udekamp i Portugal mod Braga blev tabt 3:1. Så der skal sejre på bordet i de resterende runder, hvis ikke det skal være slut med europæisk bold i denne sæson, når gruppespillet slutter 9. december. 

I Superligaen går det en hel del bedre for FC Midtjylland, der blot har tabt to af sæsonens foreløbig 12 kampe. Der er lige nu tre point ned til FC København på andenpladsen og yderligere fire point ned til tredjepladsen. Holdet skal dog lige nu klare sig uden topscorer Junior Brumado, og i hans fravær kan det være, unge Victor Lind skal have lidt flere muligheder. Han viste sig i hvert fald fint frem mod Røde Stjerne i torsdags, og det var en afslutning fra Lind, der førte til returen, som Nikolas Dyhr sparkede i mål. To af klubbens egne drenge i smukt fællesskab. 

Det er jo ikke, fordi det vælter med klubbens egne drenge på det aktuelle Sønderjyske-mandskab, men det kan da sagtens gå endda. Holdet fik senest 1:1 mod FC København, og det var en kærkommen opmuntring efter to nederlag ude mod AaB og AGF, som de samlet tabte 5:0. Så det har sikkert været skønt både at score og få point igen. Træner Michael Boris var i hvert fald vældigt tilfreds efter kampen og ser stadig potentiale i mandskabet. 

I ugens løb fik et bestyrelsesmedlem fra Haderslevklubben nævnt, at klubbens budget skulle øges til et 3-cifret millionbeløb, men det har administrerende direktør Jonas Lygaard efterfølgende skudt ned igen. Det ville ellers være noget af et boost til klubbens ungdomsarbejde, hvis pengene røg den vej. Så kunne det da snildt være, der ville komme en sønderjyde eller to mere i truppen. Lige nu må de spille med dem, de har, og de har indtil videre hentet to sejre via to gange 1:0 hjemme – først mod Vejle Boldklub og siden Brøndby IF. Eneste fravær indtil videre i truppen er forsvarsspiller Patrick Banggaard.

FC Midtjylland:

  • Junior Brumado (Angreb, Fast) – Skadet
  • Anwer Mabil (Kant, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Sønderjyske:

  • Patrick Banggaard (Forsvar, Fast) – Skadet

FC Midtjylland forventet startopstilling: Olafsson; Dalsgaard, Sviatchenko, Dyhr; Andersson, Cajuste, Onyedika, Paulinho; Evander; Isaksen, Sisto.

Sønderjyske forventet startopstilling: Thomas; Holm, Gartenmann, Tchamba, Simonsen; Ekani, Albæk; Hassan, Eskesen, Prosser; Taiwo.


Odds på FC Midtjylland – Sønderjyske

Favoritværdigheden til FC Midtjylland er ganske overbevisende ifølge bookmakernes odds. 

Odds-forslag: FC Midtjylland med endnu en europæisk reaktion?

Kampen mod Røde Stjerne var sæsonens syvende europæiske kamp for FC Midtjylland. De foregående seks gange har de vundet den efterfølgende Superliga-kamp – og kun én gang, mod Vejle Boldklub, har de lukket mål ind. Det vidner om den brede trup på heden, og det vidner også om, at træner Bo Henriksen ikke er bleg for at rotere og få alle kræfter i spil. 

Sønderjyske spillede 0:0 tilbage i juli i sæsonens første udekamp, da de var på kunstgræs i Silkeborg, men siden er det blevet til fem nederlag på udebane. Målscoren hedder 1:10. Og det med mål er et generelt problem for sønderjyderne, som i 12 kampe blot har puttet den i nettet seks gange. Altså et halvt mål i snit. Det er ikke meget. Og det giver ikke mange point. Syv gange har de forladt banen helt uden at score. 

Det ligner en af de der helt professionelle sejre, som FC Midtjylland efterhånden er blevet skrappe til at hente. De behøver ikke nødvendigvis at sprudle maksimalt her, men de gør det, der skal til for at kværne modstanderen, og selv om de må undvære Junior Brumado i front, tror anbefalingen på, at de sender Sønderjyske retur til grænselandet med et nederlag på mindst to overskydende scoringer.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,04
FC Midtjylland -1,5
Gå til Bet365 *


FC Midtjylland – Sønderjyske: Statistik, topscorer og H2H

  • FC Midtjylland er nummer 1 i Superligaen efter 12 kampe med 28 point. 

  • FC Midtjyllands statistik siger 9-1-2 med målscoren 23:7.

  • Sønderjyske er aktuelt på 11. pladsen i tabellen med 9 point efter 12 runder. 

  • Tallene for Sønderjyske lyder på 2-3-7, og deres måldifference er 6:17.

  • FC Midtjyllands topscorer er Junior Brumado, som er noteret for 7 kasser.

  • Hos Sønderjyske er Daniel Prosser flittigste målscorer med 2 træffere. 


Expected Goals: FC Midtjylland vs. Sønderjyske de seneste tre kampe:

FC MidtjyllandResultatxGSønderjyskeResultatxG
FC Nordsjælland – FC Midtjylland(2-2) 1,16 – 1,29Sønderjyske – FC København (1-1)0,80 – 1,61 
FC Midtjylland – AGF(4-0)2,21 – 0,83AaB – Sønderjyske(4-0) 1,81 – 1,15 
Sporting Braga – FC Midtjylland(3-1) 2,67 – 1,62 AGF – Sønderjyske (1-0) 2,15 – 1,14 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar