18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

FC Midtjylland – SønderjyskE: Odds og optakt den 8. april 2021

De forsvarende danske mestre møder de forsvarende danske pokalvindere, når FC Midtjylland og SønderjyskE sidst torsdag eftermiddag tager hul på den første af to semifinalekampe i DBU Pokalen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Midtjylland – SønderjyskE. Der er kampstart torsdag d. 8. april 2021 kl. 16:30. Se kampen på DR1 eller på dr.dk.

Odds på FC Midtjylland – SønderjyskE

Oddsene lægger favoritværdigheden på de midtjyske skuldre.

FC Midtjylland – SønderjyskE: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jens Maae
Stadion: MCH Arena, Herning
Vejret: 6° og frisk vind med kraftige vindstød

Optakt til FC Midtjylland – SønderjyskE: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er mindre end 70 timer fra FC Midtjyllands topkamp i mesterskabsspillet mod Brøndby 2. påskedag, til de skal spille semifinale i DBU Pokalen mod SønderjyskE torsdag eftermiddag. Men de har en bred trup i Herning, så træner Brian Priske har mulighed for at blande kortene, og det vil formentlig give Pione Sisto chancen for at vise sig frem efter en periode i periferien. Der bliver nok også et skift i front, så Sory Kaba kan hvile stængerne, mens Junior Brumado skal forsøge at sætte bolden i rusen i topscorerens fravær.

Med sejren over Brøndby erobrede FC Midtjylland Superligaens dukseplads tilbage, og selv om der bare er et point ned til Brøndby, kan midtjyderne sagtens gnægge i skægget over de aktuelle 7 point ned til AGF og FC København på 3.- og 4. pladsen. FC Midtjylland vandt deres hidtil eneste pokaltitel – efter 4 tabte finaler – i 2019. Så det er også et møde mellem de seneste 2 sæsoners pokalvindere, vi har i vente. Og det er FC Midtjylland, der har revanche til gode fra kampen 4. februar, hvor SønderjyskE åbnede efter vinterpausen med 2-1-sejr i Herning i en kamp, hvor alting flaskede sig for sønderjyderne. Aftalerne sad i skabet. De var kyniske og effektive på deres chancer, og det var reelt ikke ufortjent, at de hapsede 3 point den dag. Men siden har FC Midtjylland altså fået styr på sagerne, og de har ikke lukket mål ind i deres seneste 4 kampe, som har givet 3 sejre og 1 uafgjort med samlet score på 9:0.

SønderjyskE er ikke helt skarpe på det med at holde buret rent for tiden. Det er lykkedes 1 gang i de 12 kampe siden vinterpausen, og måske sidder skuffelsen over det missede mesterskabsspil stadig en anelse i dem? I hvert fald tabte de 3-2 i Aalborg i første kamp i nedrykningsspillet, og det var 5. udekamp på stribe, som SønderjyskE tabte. De kan måske finde trøst i, at de har vundet 2 udekampe siden februar: Udekampen mod FC Midtjylland og en kamp i DBU Pokalen mod Fremad Amager. Nu er de både ude mod FC Midtjylland og i DBU Pokalen. Måske er det tid til endnu en SønderjyskE-sejr på fremmed græs – de kan helt sikkert finde både gejst og optimisme i det faktum, at de ikke bare besejrede FC Midtjylland i seneste møde men også i det omvendte møde i Haderslev, som blev afviklet 11. september i Haderslev og gav hjemmesejr på 2-0. Intet er afgjort på forhånd, når pokalbolden ruller.

FC Midtjylland:
Daniel Høegh (Forsvar, Reserve) – Skadet
Dion Cools (Back, Fast/Reserve) – Skadet

SønderjyskE:

FC Midtjylland forventet startopstilling: Lössl; Andersson, Sviatchenko, Scholz, Ailton; Onyeka, Evander; Dreyer, Sisto, Mabil; Brumado.

SønderjyskE forventet startopstilling: Thomas; Simonsen, Gartenmann, Kanstrup, Dal Hende; Vinderslev, Ekani, Albæk; Hassan, Jacobsen, Wright.

Odds-forslag: FC Midtjylland er favoritter. Men de vinder næppe stort

SønderjyskE kan ikke løbe fra, at de med nu 7 point ned til nedrykningsstregen er nødt til at forholde sig til risikoen. På den måde kommer de her 2 pokalkampe med returkamp allerede torsdag i den kommende uge en anelse ubelejligt. I weekenden får SønderjyskE besøg af Horsens i en kamp, hvor de skal hente 3 point. Samtidig skal de balancere de her 2 pokalkampe, og det kan være vanskeligt at holde fokus helt 100% på den aktuelle opgave, når der er meget om ørerne på én.

FC Midtjylland har også meget om ørerne. De skal til Aarhus på søndag, og vinder de dér, har de vel endegyldigt skippet AGF af i kampen om guldet. Fordelen for midtjyderne er, at deres trup er tilpasset et stramt kampprogram og giver mulighed for at rotere og spare kræfter af og til. Eller; det er i hvert fald meningen. Nu må vi se, hvordan det går mod SønderjyskE, men umiddelbart ser den forventede opstilling ud til at være rigeligt stærk til at besejre gæsterne.

Godt nok har FC Midtjylland forud for februar-nederlaget 10 hjemmekampe mod SønderjyskE uden nederlag, men de plejer ikke ligefrem at vælte sønderjyderne bagover. Kun 3 gange har FC Midtjylland vundet med mere end ét mål: 2-0, 3-0 og 3-1. Resten er endt med 1-målssejre eller en enkelt uafgjort. Og tager vi rotation af topscorer Sory Kaba in mente også, er det ikke sikkert, det bliver til storsejr til FC Midtjylland. Sønderjyderne har bevist, de kan spille pokalfodbold, og de kommer til at sælge sig dyrt her. Anbefalingen er, at FC Midtjylland vinder med præcis ét mål.

SpilXperten.com anbefaler: (0-1) X til odds 3,60 – SPIL HER >>*

FC Midtjylland – SønderjyskE: Statistik, topscorer og H2H

  • FC Midtjylland har spillet 3 kampe i DBU Pokalen for at nå semifinalen. De har besejret HB Køge, FC København og OB.

  • I Superligaen kravlede de forsvarende mestre fra FC Midtjylland op på 1. pladsen i mesterskabsspillet, da de 2. påskedag besejrede rivalerne fra Brøndby.

  • Statistikken for FC Midtjylland i sæsonen hedder 14-4-5 og 36:20.

  • De forsvarende pokalmestre fra SønderjyskE er godt på vej mod et titelforsvar med en semifinaleplads. De har vundet over Skive, Lyngby og Fremad Amager for at nå hertil.

  • SønderjyskE smed en tilsyneladende sikker plads i mesterskabsspillet med nederlag i sidste runde af grundspillet ude mod FC Nordsjælland. I nedrykningsspillet åbnede de så med endnu et nederlag, da de tabte 3-2 i Aalborg til AaB.

  • Dermed er SønderjyskEs statistik for sæsonen på 8-4-11 og 32:35.

  • FC Midtjyllands topscorer i sæsonen er Sory Kaba, som nu er oppe på 9 sæsontræffere.

  • Hos SønderjyskE er Anders K. Jacobsen topscorer med 10 pletskud.

  • De 2 hold mødtes senest i 1. kamp efter vinterpausen. I Herning vandt Sønderjyske 2-1. Forud for det opgør var gået 10 kampe i Herning, der var endt med 9 hjemmesejre og 1 uafgjort.

Skriv et svar