18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Midtjylland – Silkeborg IF: Odds og optakt den 22. juli 2022

Erik Sviatchenko var dominernde i hovedspillet i hele kampen, og det var da også ham, der headede 1:1-målet ind mod AEK Larnaca i tirsdagens Champions League-kvalkamp. (Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix)

Ulvene får spidset bisserne her i begyndelsen af sæsonen, hvor de allerede nu spiller deres tredje kamp på otte dage. Modstanderen er sidste sæsons bronzevindere fra Silkeborg IF, og de skal først i europæisk aktion om lang, lang tid. Sådan er vilkårene ikke for FCM, der på tirsdag rejser til Cypern for at spille sig i tredje kvalrunde i Champions League. Men først gælder det altså denne Superligakamp. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Midtjylland – Silkeborg IF. Der er kampstart fredag d. 22. juli 2022 kl. 19:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


FC Midtjylland – Silkeborg IF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jakob Sundberg
Stadion: MCH Arena, Herning
Vejret:  20° og jævn vind

Optakt til FC Midtjylland – Silkeborg IF: Skader, karantæner og startopstillinger

To gange 1:1. To hjemmekampe. Masser af besnærende spil. Meget boldbesiddelse. Men altså blot to gange uafgjort mod først Randers FC og siden AEK Larnaca. Ikke optimalt. Situationen med Pione Sisto er heller ikke optimal, men den virker temmeligt afklaret: Det ser ud til at være slut med samarbejdet. Og det er måske ekstra ærgerligt netop nu, al den stund at den brasilianske kreatør Evander fik en fibersprængning i tirsdagens europæiske kamp. Dér ville Sisto i form vel nok kunne være en kapabel afløser. 

Men det bliver ikke Pione Sisto, der afløser Evander. Det gjorde Charles i tirsdagens kamp, og mon dog ikke også han overtager pladsen fredag aften. Det virker tidligt på sæsonen at begynde med rotationer, så det kan snildt blive til stort set samme opstilling for tredje gang på otte dage hjemme på MCH Arena. Men Ulvene kunne virkelig godt bruge en glubsk målsluger á la Sory Kaba eller Victor Lind til at udnytte de mange chancer i front. 

Hos gæsterne fra Silkeborg IF har de allerede en glubsk målscorer. Eller ligefrem glubsk er han faktisk ikke. Nicklas Helenius er et roligt og pragmatisk gemyt, men han er træfsikker, og sidste sæsons topscorer i Superligaen åbnede den nye sæson med to scoringer i Lyngby, og dermed er han igen øverst på listen over flittigste målskytter. Men måske er de snart en aggressiv kantspiller fattigere. I ugens løb kom det frem, at Nicolai Vallys lurer på et skifte til FC København. Intet er dog endnu på plads, men mon dog han så spiller i denne kamp?

2:2 ude mod en oprykker er vel ikke just overvældende af seneste sæsons bronzevindere, men omvendt ved Silkeborg IF jo nok godt, at bare fordi man er oprykker, er man ikke nødvendigvis en prügelknabe. De fik et point med hjem, og det er jo en gammel sandhed, at henter man uafgjort ude og sejre hjemme, skal det hele nok gå. Silkeborg IF kan sagtens gøre ondt på FC Midtjylland fredag aften. 


FC Midtjylland:

 • Pione Sisto (Midtbane, Reserve) – Udeladt af truppen
 • Evander (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Junior Brumado (Angreb, Fast) – Skadet


Silkeborg IF:

 • Gustav Dahl (Back, Reserve) – Skadet
 • Nicolai Vallys (Kant, Fast) – Tvivlsom
 • Alexander Lind (Angreb, Reserve) – Tvivlsom

FC Midtjylland forventet startopstilling: Olafsson; Dalsgaard, Sviatchenko, Thychosen; Andersson, Onyedika, Charles, Paulinho; Isaksen, Dreyer, Chilufya.

Silkeborg IF forventet startopstilling: Larsen; Carstensen, Salquist, Felix, Engel; Klynge, Brink, Gojani, Jørgensen, Thordarson; Helenius.


Odds på FC Midtjylland – Silkeborg IF

Kampens odds viser, at bookmakerne tror mest på hjemmesejr. 


Odds-forslag: Fredagsunderholdning med mål i begge ender

Der har været godt 7.000 tilskuere til både Superligapremieren mod Randers FC og den europæiske forestilling mod AEK Larnaca på MCH Arena. Der bør komme endnu flere til lokalopgøret mod Silkeborg IF fredag aften, og de kan godt begynde at glæde sig allerede. 

FC Midtjylland har spillet levende, offensivt og domineret begge deres første kampe i sæsonen, og med 1:1 i dem begge er der også leveret i hvert fald en smule på målfronten. Silkeborg IF kan også levere på den konto. Det ved vi allerede. Med Superligaens farligste angriber i front i form af Nicklas Helenius og kombineret med kombinationsspil af høj klasse er træner Kent Nielsens mandskab en fryd for øjet, der giver en rislen ned af ryggen, når de virkelig folder sig ud (ja, det var en Nissebanden-reference, selv tak).

Anbefalingen tror på en levende affære. Ganske vist kan FCM godt have et halvt øje på kampen tirsdag, men de smider ikke et lokalopgør mod Silkeborg IF på gulvet uden kamp. I forårets mesterskabsspil endte de to indbyrdes møder med sejre til FCM på 3:2 og 4:1, og i det hele taget har Ulvene vundet de seneste fem dueller. Men her går vi med et mål i hver ende – mindst – og så kan de ellers fordele pointene, som det passer dem.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,64
Begge hold scorer
Gå til Unibet *


FC Midtjylland – Silkeborg IF: Statistik, topscorer og H2H

 • FC Midtjyllands hentede sølv i seneste sæson, hvor de fik 65 point i 32 kampe. 

 • Tallene for FC Midtjylland i sidste sæson lød på 20-5-7 med målscoren 59:33.

 • Ulvene åbnede Superligasæsonen med 1:1 på hjemmebane mod Randers FC.

 • Silkeborg IF var oprykker i seneste sæson men hentede alligevel flot et sæt bronzemedaljer. De scorede 49 point i 32 kampe. 

 • Silkeborg IFs statistik var 13-10-9 med en måldifference på 54:37.

 • Den nye sæson åbnede med remis for Silkeborg IF, der delte 2:2 med oprykkerne fra Lyngby BK.

 • FC Midtjyllands brasilianer Evander scorede mest for holdet i seneste sæson med 12 mål.

 • Nicklas Helenius åbnede sæsonen med 2 kasser i Lyngby, og han blev såmænd også holdets topscorer sidste år med 17 pletskud.


Expected Goals: FC Midtjylland – Silkeborg IF de seneste tre kampe:

FC MidtjyllandResultatxGSilkeborg IFResultatxG
FC Midtjylland – AEK Larnaca(1-1)2,34 – 0,53Lyngby BK – Silkeborg IF(2-2) 1,39 – 0,86 
FC Midtjylland – Randers FC (1-1)1,59 – 1,01FC København -Silkeborg IF (0-2)0,05 – 1,93 
Gent – FC Midtjylland(2-1) 1,34 – 1,82Brøndby IF – Silkeborg IF (2-1) 0,91 – 1,35 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles FC Midtjylland – Silkeborg IF?

FC Midtjylland – Silkeborg IF spilles fredag den 22. juli 2022 klokken 19:00.

Hvor spilles FC Midtjylland – Silkeborg IF?

FC Midtjylland – Silkeborg IF spilles på MCH Arena i Herning i Danmark.

Skriv første kommentar

Skriv et svar