18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Midtjylland – Silkeborg: Odds og optakt den 4. april 2022

Henrik Dalsgaard var den store helt i seneste spillerunde, da han i de døende sekunder scorede til 1-0 mod netop Silkeborg. (Foto: Bildbyrån)
Henrik Dalsgaard var den store helt i seneste spillerunde, da han i de døende sekunder scorede til 1-0 mod netop Silkeborg. (Foto: Bildbyrån)

FC Midtjylland og Silkeborg krydsede klinger så sent, som i sidste spillerunde, hvor Henrik Dalsgaard sørgede for 3 super vigtige point til FCM med sin scoring i de døende sekunder. De midtjyske ulve holder dermed snor i FCK på 1.pladsen, spørgsmålet er, om de mandag kan besejre Silkeborg endnu engang? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Midtjylland – Silkeborg. Der er kampstart mandag d. 4. april 2022 kl. 19:00. Se kampen på TV3 Sport eller Viaplay. 

GÅ TIL

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


FC Midtjylland – Silkeborg: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jonas Hansen 
Stadion: MCH Arena, Herning
Vejret: 7°, regnvejr og frisk jysk vind

Optakt til FC Midtjylland – Silkeborg: Skader, karantæner og startopstillinger

Superligaen går nu ind i den afgørende fase, rækken er blevet splittet i to, og de seks bedste hold spiller om det danske mesterskab, mens de seks dårligste spiller om at undgå nedrykning. FC Midtjylland og Silkeborg huserer i mesterskabsspillet, hvor de midtjyske ulve skal forsøge at indhente FCK på 1.pladsen, mens Silkeborg mest af alt nok bare er glade for at være med i det øverste lag. De to midtjyske klubber krydsede klinger så sent som i sidste spillerunde, hvor FCM med en sen scoring af Henrik Dalsgaard sikrede sig 3 uhyre vigtige point.

Bo Henriksens tropper er ikke for alvor kommet ud over scenekanten i denne sæson. Spillermaterialet fejler ikke noget, men præstationerne på banen har ladet meget tilbage at ønske. FCM kæmper med at komme ind i ordentlig resultatmæssig stime. Det er hele tiden lidt ‘et skridt frem og to tilbage-agtigt’, men mesterskabsdrømmene lever altså stadig, og nu hvor topholdene skal mødes på kryds og tværs i resten af sæsonens kampe, så kan FCK’s forspring på 6 point hurtigt skrumpe ind. Måske hjemvendte Anders Dreyer kan være med til at puste liv i den tamme midtjyske offensiv?

Oprykkerne fra Silkeborg har været en af sæsonens helt store positive overraskelser i Superligaen, og har ganske fortjent spillet sig med i mesterskabsspillet. Bare den bedrift gør allerede sæsonen til en succes. Det er da også svært at drømme om meget mere for gæsterne, Randers på 5.pladsen er godt nok inde for 2 points afstand, men der er altså hele 7 point op til AaB, som sidder på Conference League-playoffpladsen. Silkeborg har tabt de seneste fire kampe mod hold fra top-6, så selvom spillet har været godt, så er de måske oppe imod overmagten i den sidste del af sæsonen.


FC Midtjylland:

  • Ingen kendte fravær


Silkeborg:

  • André Calisir (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Gustav Dahl (Back, Fast) – Skadet
  • Mads Kaalund (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Alexander Lind (Angreb, Reserve) – Skadet

FC Midtjylland forventet startopstilling: Olafsson; Dalsgaard, Sviatchenko, Thychosen; Andersson, Evander, Onyedika, Dyhr; Isaksen, Brumado, Sisto

Silkeborg forventet startopstilling: Larsen; Carstensen, Salquist, Busch, Engel; Klynge, Brink, Thordarsson; Jørgensen, Helenius, Vallys


Odds på FC Midtjylland – Silkeborg

Bookmakerne ser FCM som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: FCM holder snor i 1.pladsen

Det er ikke mere end to uger siden at de to midtjyske klubber senest var i direkte duel, og her var det ikke til at se, at det ene hold var oprykker og det andet en fast bestanddel af mesterskabskampen i Superligaen. Det var helt lige i Silkeborg, og kun en overtidsscoring fra Henrik Dalsgaard gjorde udslaget. Den kamp blev spillet på kunstgræsset på JYSK Park, hvor silkeborgenserne har det så godt, så niveauforskellen mellem de to bliver nok en anden på MCH Arenas græstæppe.

FC Midtjylland har haft store spillemæssige problemer igennem hele sæsonen, og særligt offensivt har de virket tandløse over det sidste stykke tid. Med en brandvarm Dreyer tilbage i folden, kan de værste kvaler dog hurtigt være fortid. Silkeborg har tabt de tre seneste Superliga-kampe, alle til hold fra mesterskabsspillet, og faktisk er det kun én gang i sæsonen blevet til sejr mod hold fra den øverste halvdel. Det virker til at oprykkerne ikke helt har niveauet endnu til at byde de største op til dans. FC Midtjylland skal for alt i verden vinde for at holde snor i FCK – og det regner jeg med lykkes.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,81
FC Midtjylland vinder
Gå til marathonbet *


FC Midtjylland – Silkeborg: Statistik, topscorer og H2H

  • FC Midtjylland er nummer 2 i Superligaen med 42 point. Statistikken er på 13-3-6 og målscoren 37:22

  • Silkeborg er nummer 6 med 31 point, en statistik på 7-10-5 og målscoren 34:21

  • Junior Brumado har scoret 7 kasser, hvilket gør ham til FC Midtjyllands topscorer.

  • Silkeborgs topscorer er Nicklas Helenius med 10 kasser.

  • Midtjylland har vundet sæsonens første to indbyrdes opgør. Hjemme i Herning blev det til en 3-0 sejr, mens det i seneste spillerunde blev til en 1-0 på udebane.
     


Expected Goals: FC Midtjylland vs. Silkeborg de seneste tre kampe:

FC MidtjyllandResultatxGSilkeborgResultatxG
Silkeborg – FC Midtjylland(0-1)0,82 – 2,1Silkeborg – FC Midtjylland(0-1) 0,82 – 2,1
FC Midtjylland – FCK(0-1) 1,45 – 1,15Randers – Silkeborg(2-3) 1,29 – 1,80
FC Midtjylland – Viborg(3-1) 2,22 – 0,59Silkeborg – Brøndby(0-1) 1,87 – 0,87
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles FC Midtjylland – Silkeborg?

FC Midtjylland – Silkeborg spilles mandag den 4. april 2022 klokken 19:00.

Hvor spilles FC Midtjylland – Silkeborg?

FC Midtjylland – Silkeborg spilles på MCH Arena i Herning

Skriv første kommentar

Skriv et svar