18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Midtjylland – Randers FC: Odds og optakt den 22. maj 2022

Guldet er langt væk for Mads Døhr og hans holdkammerater i FC Midtjylland. (Foto: Bildbyrån)

I sidste runde i sæsonens Superliga tager FC Midtjylland hjemme på MCH Arena mod Randers FC. Værterne skal hente ni mål og tre point på FC København, hvis de skal snuppe guldet. Det er svært at forestille sig. Så kan man bedre se, Randers FC snuppe en sejr og kravle en plads eller to op i tabellen, så de nærmer sig europæisk fodbold. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Midtjylland – Randers FC. Der er kampstart søndag d. 22. maj 2022 kl. 17:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
100 % bonus på op til 1.000 kroner
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

FC Midtjylland – Randers FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jakob Kehlet
Stadion: MCH Arena, Herning
Vejret: 16° og let vind

Optakt til FC Midtjylland – Randers FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er blevet til seks sejre og blot et enkelt nederlag i mesterskabsspillets foreløbige ni kampe for FC Midtjylland. De har givet det et seriøst forsøg, men reelt står de nu og mangler de to point, som Brøndby IF snuppede på MCH Arena med en udligning i kampens overtid. De var sikkert glade for pointet på Vestegnen, men de havde nok foretrukket, det ikke fik helt så afgørende betydning i guldkampen til deres ærkerivalers fordel. Sådan er det af og til.

FC Midtjylland siger tak for støtten til deres hjemmepublikum, og det vil de givet ønske sig at gøre med en sejr. De tre tidligere indbyrdes møder i sæsonen er alle endt med sejre til FCM, men hvor de to sejre i Randers har været på 3:1, blev det til mere knebne 1:0 tilbage i slutningen af september, da “Superligaens absolut ikke bedste spiller” aka Erik Sviatchenko (Tak til livereporter Vavro!) scorede det enlige mål. Ulvene har pokalfinale på torsdag mod OB, og det kan vel godt få en smule indflydelse på motivation og eventuelle resurse-besparelser. 

Resurser har de brugt mange af i løbet af sæsonen hos Randers FC, der for første gang spillede europæisk gruppespil i efteråret – i øvrigt efter at have vundet sidste sæsons pokalturnering – og de slog sig endda videre til forårets knockoutkampe, hvor de over to kampe blev slået af Leicester City. Det har tydeligt kostet kræfter, og kronjyderne har blot vundet to af deres seneste otte kampe i mesterskabsspillet, hvor det er blevet til fem nederlag. De indtager før denne kamp sidstepladsen i mesterskabsspillet. 

Men de kan jo håbe, FC Midtjylland vinder pokalen, for så går den europæiske playoffkamp til nummer fem i mesterskabsspillet, og det kan de godt nå med en sejr, da de lige nu har to points afstand til både Brøndby IF og AaB på pladserne foran sig. Seneste udekamp tabte randrusianerne, da de gæstede kunstgræsset i Silkeborg, og her scorede Helenius i kampens overtid til 1:0-sejr til værterne.


FC Midtjylland:

 • Elias Olafsson (Mål, Fast) – Skadet


Randers FC:

 • Per Hugo Andersson (Forsvar, Fast/Reserve) – Karantæne
 • Joel Kabongo (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Mikkel Kallesøe (Back, Fast) – Skadet
 • Alhaji Kamara (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet
 • Marvin Egho (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

FC Midtjylland forventet startopstilling: Ousted; Dalsgaard, Sviatchenko, Høegh; Andersson, Onyedika, Evander, Thychosen; Chilufya, Dreyer, Isaksen.

Randers FC forventet startopstilling: Carlgren; Kopplin, Piesinger, Graves, Bundgaard; Ankersen, Lauenborg, Johnsen, Kehinde, Hammershøy-Mistrati; Odey.


Odds på FC Midtjylland – Randers FC

Oddsene peger på, at bookmakerne forventer hjemmesejr. 


Odds-forslag: Motivationen må være mest ægte hos gæsterne

Selvfølgelig vil FC Midtjylland gerne slutte godt af på hjemmebane. Og selvsagt vil spillerne gerne vise sig frem, så de er blandt træner Henriksens 11 udvalgte til torsdagens pokalfinale. Og måske kan det endda lykkes for den fynske supermotivator at banke tro ind i spillerne før kampstart om, at hvis de bare laver tre hurtige mål mod Randers, får Thorups drenge gummiben i Parken, så FC København taber til AaB. Det kan alt sammen meget vel være reelt før kickoff i Herning søndag.

Men formentlig kommer Løverne ikke bagud i Parken. Og sandsynligvis kan FCM ikke bare løbe gennem defensiven hos Randers FC og score efter behag. Og mon så ikke dampen går af værterne. Ikke al dampen. Bare den der massive ‘Real-Madrid-vi-vender-altid-alting-til-vores-fordel-vibe”. Og uden den bliver det nok snarere en kamp med en masse offensive aktioner og liv foran målene. 

Fire af Ulvenes seneste fem kampe har budt på mål i begge ender, og der er scoret i alt 16 mål i deres seneste fem kampe. Altså 3,2 mål i snit. Helt så festligt har det ikke været hos Randers FC i deres seneste håndfuld kampe. Det er blevet til 11 mål og altså 2,2 i snit. Men de to seneste indbyrdes – som begge var i Randers – endte 3:1 til FCM, og anbefalingen tror også, at der falder mindst tre mål her. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,52
Over 2,5 mål
Gå til Bwin *


FC Midtjylland – Randers FC: Statistik, topscorer og H2H

 • FC Midtjylland er nummer 2 i tabellen med 62 point for 31 kampe. 

 • FC Midtjyllands statistik lyder 19-5-7 og 56:31.

 • Randers FC er aktuelt nummer 6 i mesterskabsspillet med 43 point efter 31 kampe. 

 • Tallene for Randers FC er 12-7-12, mens deres måltotal er 34:39.

 • FC Midtjyllands topscorer er Evander med 11 træffere.

 • Hos Randers FC er 7 scoringer hver nok til at Vito Hammershøy-Mistrati og Stephen Odey deler topscorerværdigheden.


Expected Goals: FC Midtjylland – Randers FC de seneste tre kampe:

FC MidtjyllandResultatxGRanders FCResultatxG
Silkeborg IF – FC Midtjylland (1-4) 1,80 – 2,22Randers FC – FC København (0-2) 1,38 – 2,31
FC Midtjylland – Brøndby IF (2-2) 2,06 – 0,67Randers FC – AaB (2-2) 2,36 – 1,23 
AaB – FC Midtjylland (1-2) 0,92 – 1,94 Silkeborg IF – Randers FC(1-0) 2,34 – 0,52 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles FC Midtjylland – Randers FC?

FC Midtjylland – Randers FC spilles søndag den 22. maj 2022 klokken 17:00.

Hvor spilles FC Midtjylland – Randers FC?

FC Midtjylland – Randers FC spilles på MCH Arena i Herning i Danmark.

Skriv et svar