18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Midtjylland – Randers FC: Odds og optakt den 26. september 2021

Foto: Bildbyrån

FC Midtjylland spillede sig op på Superligaen førsteplads i sidste weekend efter den flotte sejr i hovedstaden. Randers FC kom også tilbage på sejrssporet med hjemmesejren mod FC Nordsjælland efter to tabte kampe i træk. Det er altså to mandskaber med selvtilliden i orden. Kan FC Midtjylland holde FCK bag sig med tre point eller formår Randers FC at skabe ekstra spænding i toppen af Superligaen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Midtjylland – Randers FC. Der er kampstart søndag d. 26. september 2021 kl. 14:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

FC Midtjylland – Randers FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jørgen Daugbjerg Buchardt
Stadion: MCH Arena, Herning
Vejret: 18° og skyet

Optakt til FC Midtjylland – Randers FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Både FC Midtjylland har spillet pokalkamp i midtugen og begge klubber deltager også i europæisk gruppespil i indeværende sæson. Det betyder, at kampene falder med 3-4 dages mellemrum og at der bliver brug for alle mand i truppen. Begge klubber benyttede midtugens pokalkamp til at spare en række stamspillere og sende breddespillerne i aktion og dermed må man forvente at se de tunge skyts i denne kamp, selvom at der venter en europæisk kamp i næste uge. Men det er altså betingelserne og umiddelbart er begge klubber bevidste om situationen.

FC Midtjylland ser stadig ud til at måtte undvære Jonas Lössl, men hvad gør det, når de har en ung islænding i Olafsson, stående på kassen. Han imponerende stort i Parken i sidste weekend, og ligner en fuldgod erstatning for landsholdsmålmanden. Længere fremme på banen på midtjyderne undvære Evander, som afsoner sin karantæne efter det røde kort i sidste weekends topkamp. Ellers bliver det spændende at se, om rekordindkøbet Marrony kommer på banen. Han startede i midtugens pokalkamp Kjellerup, dog uden at komme på tavlen.

Randers FC mangler deres østrigske angriber, Marvin Egho, men ellers ser truppen ud til at være intakt. Randers FC spillede sig videre i pokalturneringen med en 3-2 sejr på Amager mod Fremad Amager og selvom der blev sparet et par spillere, så ser Randers’ trup efterhånden så stærk ud, at Thomas Thomasberg godt kan tillade sig at skifte et halvt hold fra kamp til kamp. Den nye lejesvend fra Nigeria Obey, ser ud til at være et spændende bekendtskab med fire mål i de seneste to mål.

Selvom Randers FC gik uafgjort mod FC Midtjylland i sidste sæsons sidste to indbyrdes opgør, så er det klart midtjyderne der har overhånden. RAnders FC har ikke formået at slå FC Midtjylland i 23 kampe, som er endt med hele 19 sejre til ulvene og blot fire uafgjorte. Man skal tilbage til 2012 for at finde den seneste sejr til Hestene, hvilket efterhånden ligner et ‘Ulve-kompleks’. Det bliver spændende at se, om Randers FC kan bryde den forfærdelige stime

FC Midtjylland:

  • Jonas Lössl (Målmand, Fast) – Skadet
  • Jens Lys-Cajuste (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Evander (Midtbane, Fast) – Karantæne

Randers FC:

  • Joel Kabongo (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
  • Marvin Egho (Angreb, Fast) – Skadet

FC Midtjylland forventet startopstilling: Olafsson; Dalsgaard, Sviatchenko, Juninho; Andersson, Charles, Onyedika, Paulinho; Isaksen, Brumado, Sisto

Randers FC forventet startopstilling: Carlgren; Kallesøe, Piesinger, Marxen, Kopplin; Kehinde, Berg Johnsen, Lauenborg, Tibbling; Hammershøy-Mistrati, Kamara


Odds på FC Midtjylland – Randers FC

Oddsene viser os, at bookmakerne tror mest på FC Midtjylland.

Odds-forslag: Tre krydser på stribe

FC Midtjylland leverede en pragtpræstation i sidste weekend mod FCK, hvor de trods et tidligt rødt kort, formåede at score kampens eneste mål og dermed tage tilbage til Heden med alle tre point, og en øjeblikkelig førsteplads i Superligaen. Til kampen her, må de dog undvære deres playmaker Evander, som ellers er startet sæsonen på et rigtig højt niveau. Det kan vise sig at være dyrebart mod et velorganiseret Randers FC mandskab.

Randers FC løb lige ind i to nederlag i træk mod Silkeborg og FCK, men har i løbet af de sidste to uger formået at rejse sig igen. Særligt den uafgjorte kamp mod AZ Alkmaar var imponerende. Ikke fordi at Randers FC spillede prangende, men forbi de formåede at hente et point i en rigtig svær kamp, hvor de var overmatchet i størstedelen af kampen. Samme indstilling må man forvente fra Thomas Thomasbergs tropper i kampen mod FC Midtjylland.

De sidste to opgør mellem de to klubber er endt X og det kunne godt blive alle gode gange tre søndag eftermiddag. Begge klubber står foran en vigtig europæisk kamp og med den i baghovedet, er det ikke en katastrofe at ‘nøjes’ med ét point.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
Xet
Gå til Marathonbet *


FC Midtjylland – Randers FC: Statistik, topscorer og H2H

  • FC Midtjylland er Superligaens duks med 21 point for ni kampe.

  • Randers FC indtager fjerdepladsen med 17 point for ni kampe.

  • Júnior Brumado er FC Midtjyllands topscorer af de tilbageværende spillere. Anders Dreyer har, ligesom Brumado, scoret tre mål.

  • Hos Randers FC står Vito Hammershøy-Mistrati noteret for fire mål i Superligaen, hvilket er flest af alle hos kronjyderne.

  • De to seneste opgør mellem de to klubber er endt uafgjort. 1-1 i Herning i maj og 0-0 i Randers i april.Expected Goals: FC Midtjylland vs. Randers FC de seneste tre kampe:

FC MidtjyllandResultatxGRanders FCResultatxG
Kjellerup – FC Midtjylland(0-5)0,96 – 2,35Fremad Amager – Randers FC(2-3)
FCK – FC Midtjylland(0-1)0,74 – 0,24Randers FC – FC Nordsjælland(3-2) 3,04 – 1,59
FC Midtjylland – Ludogorets(1-1)1,32 – 0,58Randers FC – FCK(0-2) 0,60 – 1,72
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar